Απάντηση: Επισημη Συναντηση-Φωτογραφηση Κυριακη 6 Μαϊου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FURIOUS...
Λεπτομερειες θα σας εχω αυριο...
Γιαυτο πλυθειτε και ελατε ολοι στην επισημη Συναντηση-Φωτογραφηση αυτη την Κυριακη στο ΣΕΦ...:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
1.Pios kanonise na kanei fotografisi me to periodiko dinontas perithorio 2 imeron sta meloi tou stiloclub?
2.Pios anakinose oti einai episimi sinantisi?
3.Pios anakinose oti einai episimi fotografisi?
Aftes tis 3 erotiseis exw mono!
Egw tha prospathisw na exw to stilo stin fotografisi parolou pou eimai kosovo kai exw kai 2 meres mono!
Απάντηση: Πλυθείτε και ελάτε!
Οσον αφορα για την επισημη συναντηση μετα απο γκαλοπ ειπαμε οι συναντησεις να γινονται Κυριακη τωρα οσον αφορα την φωτογραφηση η προταση εγινε στην τελευταια συναντηση που εγινε στην Αθηνα και ειπαμε ολοι οτι ειναι OK τωρα για το περιοδικο εγω το διαβασα σημερα αλλα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι λογος για να ξαναρχισουν τσακωμοι ας χαλαρωσουμε και αν υπαρχει καλη διαθεση θα λυθουν ολα και στο κατω κατω ξανακανονιζουμε φωτογραφηση ή κανονιζουν και μια τα παιδια στην Θεσσαλονικη δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο ωστε να ξαναρχισουμε να διαφωνουμε και να μαλωνουμε ΗΡΕΜΙΑ
Άστα να πάνε Κώστα.... απλά είμαι βλάκας!!!!
Αμάν ρε ζουλιάρη Verone ( :) ) θα κάνετε και οι βόρειοι μία φωτογράφηση καλύτερη και με περισότερα Stilo και θα σας ζηλεύουμε εμείς (Όλο το παραπάνω το λέω με καλή διάθεση).
Τώρα όσον αφορά αυτό το επίσημο... Για τους Νότιους πιστεύω αναφέρεται.
Και όσον αφορά την (ίσως) φωτογράφηση σε περιοδικό μπορεί κάλλιστα να συζητηθεί γιατί πιστεύω ότι το Club θα δειχνόταν πολύ περισσότερο σε μία πανελλήνια ας πούμε... Και πόσο μάλλον αν σε αυτήν την πανελλήνια υπήρχε ως standar εκεί (νομίζω) θα είχε και περισσότερες συμμετοχές, Γιατί πως να το κάνουμε εμείς οι Έλληνες το ψώνιο το έχουμε μέσα μας :)
Υ.Γ. Απλά η άποψη μου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
δεν νομιζω οτι αυτος ειναι λογος για να ξαναρχισουν τσακωμοι ας χαλαρωσουμε και αν υπαρχει καλη διαθεση θα λυθουν ολα και στο κατω κατω ξανακανονιζουμε φωτογραφηση ή κανονιζουν και μια τα παιδια στην Θεσσαλονικη δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο ωστε να ξαναρχισουμε να διαφωνουμε και να μαλωνουμε ΗΡΕΜΙΑ
Apo pou katalaves oti afta pou eipa einai arnitika kai oxi apla erotimata?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ΑΓΓΕΛΟΣ
απλα τρελα!!!
Apla agapi gia to club!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
REPT1L3
Αμάν ρε ζουλιάρη Verone ( :) ) θα κάνετε και οι βόρειοι μία φωτογράφηση καλύτερη και με περισότερα Stilo και θα σας ζηλεύουμε εμείς (Όλο το παραπάνω το λέω με καλή διάθεση).
Τώρα όσον αφορά αυτό το επίσημο... Για τους Νότιους πιστεύω αναφέρεται.
Και όσον αφορά την (ίσως) φωτογράφηση σε περιοδικό μπορεί κάλλιστα να συζητηθεί γιατί πιστεύω ότι το Club θα δειχνόταν πολύ περισσότερο σε μία πανελλήνια ας πούμε... Και πόσο μάλλον αν σε αυτήν την πανελλήνια υπήρχε ως standar εκεί (νομίζω) θα είχε και περισσότερες συμμετοχές, Γιατί πως να το κάνουμε εμείς οι Έλληνες το ψώνιο το έχουμε μέσα μας :)
Υ.Γ. Απλά η άποψη μου
1. Den eimai ziliaris pote den tha zileva afto pou agapaw!
2. Den eimai borios mathe perisotera gia mena an kai nomiza oti me gnorizeis! Alla an deis ta post gia tis sinantiseis stin boria ellada tha deis oti apo tote pou ekana tin teleftea sinantisi kanenas alos apo tous 24 pou eimaste ston evro den asxolithike me to na organosi kati!
3. Den iparxoun notioi kai borioi filaraki se afto to club!
4. Teliosa :) :dildo1: !!!
verone εγω σου απαντησα στα ερωτηματα σου. Τοσο οσον αφορα το ΗΡΕΜΙΑ δεν απευθυνοταν μονο σε εσενα αλλα σε ολους οσους ανηκουμε σε αυτο CLUB.Καλως η κακως καποια ατομα πηραν μια πρωτοβουλια ωστε να προβληθει το CLUB δεν ειναι κριμα να ρωταμε ποιος το κανονισε γιατι το κανονισε γιατι δεν ρωτησε τους αλλους και τετοια οποιος μπορει να ειναι εκει ας ειναι οποιος δεν μπορει ας μην ειναι κανονικα πρεπει να τους πουμε ενα μπραβο. ΜΠΡΑΒΟ παιδια
ΥΓ verone απο τα post που εχεις κανει καταλαβαινω οτι το αγαπας και το πονας το CLUB αλλα και αλλοι εδω μεσα το αγαπανε και προσπαθουν να κανουν το καλυτερο για αυτο ας βοηθησουμε ολοι
επισης ποτε απολυεσαι?? αντε καλος πολιτης να σε εχουμε πιο συχνα κοντα μας
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
και εμεις στην απεξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα παντελη!!!!!!!!!!!!
Γιάννη μου Γιάννη μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Αυτός με τα μπλουζάκια είπε ότι αύριο μάλλον θα είναι σπίτι μου....αν είναι θα τα φέρω την Κυριακή να είναι με αυτά η φωτογράφιση....άντε μακάρι γμτ...
ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΥΤΟ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Ελα για να μας τραγουδησεις κιολας.. Αντε sarbel...
Μην μου ενοχλείτε τον μήνα Αύγουστο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
verone εγω σου απαντησα στα ερωτηματα σου. Τοσο οσον αφορα το ΗΡΕΜΙΑ δεν απευθυνοταν μονο σε εσενα αλλα σε ολους οσους ανηκουμε σε αυτο CLUB.Καλως η κακως καποια ατομα πηραν μια πρωτοβουλια ωστε να προβληθει το CLUB δεν ειναι κριμα να ρωταμε ποιος το κανονισε γιατι το κανονισε γιατι δεν ρωτησε τους αλλους και τετοια οποιος μπορει να ειναι εκει ας ειναι οποιος δεν μπορει ας μην ειναι κανονικα πρεπει να τους πουμε ενα μπραβο. ΜΠΡΑΒΟ παιδια
ΥΓ verone απο τα post που εχεις κανει καταλαβαινω οτι το αγαπας και το πονας το CLUB αλλα και αλλοι εδω μεσα το αγαπανε και προσπαθουν να κανουν το καλυτερο για αυτο ας βοηθησουμε ολοι
επισης ποτε απολυεσαι?? αντε καλος πολιτης να σε εχουμε πιο συχνα κοντα μας
Afto to exoume xana zisei oi paloi tha thimounte plaka den exei na epanelamvanonte oi idies kouventes apo diaforetika atoma xaxaxaxa!!!
An to agapaw tha to ixeres mono an me gnorizes kai me zouses opos oi palioteroi!
Den apoliome filaraki exeis dei polous fantarous na pigenoun kosovo?
Φιλε μου Μπαμπη(Verone) κανονιστηκε στην προηγουμενη συναντηση, απο κοινου την Κυριακη που μας περασε, απο 12 Stilo(20 ατομα) που μαζευτηκαμε στο Terra Petra, να γινει αυτη τη Κυριακη 6 Μαϊου Επισημη Συναντηση-Φωτογραφηση!!
Οσο για το περιοδικο προεκυψε στη συνεχεια...
Ειχε αναλαβει ο Pantelis να ανεβασει αυτο το ενημερωτικο post απο την Δευτερα κιολας...
Οπως βλεπετε και στα posts του thread της προηγουμενης Συναντησης απο Δευτερα ειχε ανακοινωθει για αυτη την Κυριακη!
Απλα ο Παντελης ειχε κατι τρεχαματα εδω στην Αθηνα και δεν μπορεσε να το βαλει εγκαιρα το νεο thread...
Θα του παρουμε το κεφαλι γιαυτο??????
Ωστοσο στο thread της προηγουμενης συναντησης στο Terra Petra υπηρχε ενημερωση για το τι θα γινει.. απλα εμενε να μπει το νεο thread...
Ελατε να βοηθησουμε ολοι οσο μπορει ο καθενας με τον τροπο του να πετυχουμε κατι καλο...!!
Ευχαριστω ολους για την κατανοηση εκ των πρωτερων! ..και ελπιζω να μην σας κουρασα..!!?