ρε gas εγω ειμαι 1,96 και χωραγα μια χαρα!!!τελοσπαντον εμενα μου φανηκε πολυ καλο κανας αλος να μας πει
Printable View
ρε gas εγω ειμαι 1,96 και χωραγα μια χαρα!!!τελοσπαντον εμενα μου φανηκε πολυ καλο κανας αλος να μας πει
Σοβαρα τωρα!
Περημενε κανενας διαφορετικο αποτελεσμα
σε μια τετοια δημοσκοπηση στο συγκεκριμενο
forum???
Τα Astra θα ειναι παντα κατω απ'το Stilo...
...οσο για τα μοτερια.. πολλα μπορεις να κανεις στο Stilo και να μεινεις ικανοποιημενος απο την αυξηση ιπποδυναμης...
Εχω εναν φιλο εδω στη γειτονια που εχει το astra 1.4 sport 90hp...
...ε απ'τα πολλα πατηματα που εχει φαει απ'το Stilo1.2 δεν τολμαει ουτε κατα διανεια να το ξανασυζητησει....
Ασε που καινουριο αμαξι του εχει μεινει 3-4 φορες απο μιζα, μια απο μπαταρια... συν κατι αλλα ηλεκτρολογικα.....
Οχι._
Απλα ειπαμε να δειξουμε ποσο αντικειμενικοι ειμαστε αγορινα!!!!:p :p :p
Σε θεματα ποιοτητας δεν φτανει Stilo το GTC.Ειπαμε καλο χρυσο αλλα και μ@λακιες μεταξυ μας δεν λεει να πεταμε..
Εμένα πάντως μου άρεσε το GTC, και αν έπαιρνα αύριο αυτοκίνητο, θα το τσιμπούσα σε κάποια turbo έκδοσή του φυσικά...
Τώρα για τα FSI που αναφέρθηκαν παραπάνω, σίγουρα τσιμπάνε λάδι, όπως και τα δικά μας τα 1,4 τσιμπάνε, όπως τσιμπάνε και τα type-R, τα rx8, κλπ κλπ κλπ.
Όσο για τα σπασμένα golf GT, όλοι ξέρουν ότι έχουν σπάσει 23 μοτέρ στην Ευρώπη τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, κανείς όμως δεν τα έχει δει. ΟΛΟΙ έχουμε ακούσει...
Εδω καλε μου φιλε Νικο θα διαφωνησω καθετα μαζι σου...
Πολλα καλα μπορει να εχει το OPEL αλλα σε θεμα ποιοτητας πιστευω οτι το Stilo ειναι καλυτερο...
Ζημιαρικο μπορεις να το πεις... , με χαλια υποστιριξη μπορεις να πεις για την Fiat...
Αλλα ποιοτητα υλικων το Stilo ειναι μπροστα... Ακομα και το εσωτερικο παρολο που ειναι πιο παλιας χρονολογιας ειναι τοσο σε υλικα οσο και σε γουστο πολυ ποιοτικοτερο απο το την πλαστικιλα που σου υπενθιμιζει σε καθε του γωνια το OPEL....
Γνωμη μου παντα.
To μειονέκτημα στα opel παρ'όλο που πιστεύω οτι είναι πολύ καλά αυτοκίνητα είναι ότι για να μειώσουν το κόστος παραγωγής έχουν βάλει παρόμοια ταμπλώ σε όλα τα αυτοκίνητα.Το stilo σαν εσωτερικό είναι καλύτερο και ποιο ποιοτικό και ενώ πανέμορφο στο gtc δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα προς τα πίσω.Επίσης φίλε Ηρακλή είμαι 1,97 και για να μπω ιδίως στο opc με τα bucket παθαίνω κεφαλοκλείδωμα...
re ngtech μου ριχνεις ενα ποντο ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΘΩ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΧΕΧΕΕ