Απάντηση: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2006-2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
δυστηχως απο τα 11 τα 10 για να μην σου πω και τα11 ειναι καλπικα!!!οσο στο αν με προσβαλει εγω ντρεπομαι για καποιον που τα περνει χωρις αξια,που εχει φιλαθλους που σε λενε Π.....Α ΛΕΣΒΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΟ, ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
και οποτε ερχονται εδω πανω να καταστρεφουν περουσιες απλων ανθρωπων και η αστυνομια να τους χαιδευει!!!!!
οπως και ποτε δεν διακοπηκε ματς του ολουμπιακου,οπως λεει ο νομος περι αντιεθνικων συνθηματων και πολλα αλλα!!!
απλα παρτε το χαμπαρι,ας ειχατε τα κοτσια να πεξετε στα ισια και θα σας ελεγα που θα ησασταν!!!!!!!!!!!!!!
οποτε εχετε ζορι,πεναλτι ή φαουλ εξω απο την περιοχη να βαλει γκολ ο ριβαλντο!!!!!!!!!!!!!!!
οπως λεει και το συνθημα της ΠΑΡΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ.....Ν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φετος πηγε κοντρα ο μητροπουλος και το ριξατε το αιγαλεω στην β εθνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
αυτα φιλε αλεξη και μην ξεχνας ενα πραγμα!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ΒΟΡΡΑΕΛΛΑΔΙΤΗ!!!!!!!!!1ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!!!!!!!!!
οπως και το ανεκδοτο που κυκλοφορει στον πειραια το ξερεις???????????
ολες οι καφετεριες γεματες απο κοσμο,περπαταει ενας κυριος και ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ,ΣΥΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!
Ποτε θα φυγει το κομπλεξ και η χολη απ'τον Βορρα? Ποτέ... δυστυχως.. και κριμα...
Ρε εσεις χαλαρωστε.
Ρε Γιαννη ηρεμησε ρε φιλε.
Χαβαλε ειπαμε να κανουμε οχι να μαλωσουμε για τις ****ομαδες.
Μηπως θα μας δωσουνε αυτες να φαμε?
Οσο για τις βρισιες Βουλγαροι και λοιπες μαλακιες,
τα λενε 100-200 ****πρεζονια του κερατα.
Δεν νομιζω να τα λενε οι υγιεις και φιλαθλοι που υποστηριζουν
σε λογικα και κοσμια μετρα την ομαδα τους.
χαβαλε ναι,αλλα να βλεπουμε και τα πραγματα με την πραγματικη αληθεια και οχι αυτην που μας βολευει εδω και 11 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο για την χολη φιλε μου κωστα,η ομαδα του δημοσιου την δημιουργησε και οχι εμεις,που τους χαρισαν δισεκκατομυρια δραχμες και τους παραδωσανε σε μια νυχτα μεσα στην βουλη τα οικοπεδα για να εχουν γηπεδα!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
δυστηχως απο τα 11 τα 10 για να μην σου πω και τα11 ειναι καλπικα!!!οσο στο αν με προσβαλει εγω ντρεπομαι για καποιον που τα περνει χωρις αξια,που εχει φιλαθλους που σε λενε Π.....Α ΛΕΣΒΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΟ, ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
και οποτε ερχονται εδω πανω να καταστρεφουν περουσιες απλων ανθρωπων και η αστυνομια να τους χαιδευει!!!!!
οπως και ποτε δεν διακοπηκε ματς του ολουμπιακου,οπως λεει ο νομος περι αντιεθνικων συνθηματων και πολλα αλλα!!!
απλα παρτε το χαμπαρι,ας ειχατε τα κοτσια να πεξετε στα ισια και θα σας ελεγα που θα ησασταν!!!!!!!!!!!!!!
οποτε εχετε ζορι,πεναλτι ή φαουλ εξω απο την περιοχη να βαλει γκολ ο ριβαλντο!!!!!!!!!!!!!!!
οπως λεει και το συνθημα της ΠΑΡΑΓΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ.....Ν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φετος πηγε κοντρα ο μητροπουλος και το ριξατε το αιγαλεω στην β εθνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
αυτα φιλε αλεξη και μην ξεχνας ενα πραγμα!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ΒΟΡΡΑΕΛΛΑΔΙΤΗ!!!!!!!!!1ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!!!!!!!!!
οπως και το ανεκδοτο που κυκλοφορει στον πειραια το ξερεις???????????
ολες οι καφετεριες γεματες απο κοσμο,περπαταει ενας κυριος και ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ,ΣΥΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!
Γιάννη μόνος σου μπήκες στη διαδικασία να μπλέξεις ποδοσφαιρο με εθνικότητες,πατριωτισμό και έννοιες που μόνο με το ποδόσφαιρο δεν εχουν να κάνουν...
Και επειδή ναι,είμαι και βορειοελλαδιτης και Αθηναίος,ποτέ μα ποτε δεν προσβλήθηκα απο τα διάφορα ηλίθια συνθηματάκια των γηπέδων μιας και πιστευω πως κύριο σκοπό εχουν να πειράξουν τον άλλο και οχι να τον προσβάλουν πραγματικά.
Με αυτή τη λογική έπρεπε να μην ξαναπατήσω γήπεδο επειδή κάθε Κυριακή οι αντίπαλοι βρίζουν το μου*ι της μάνας μου...
Νομίζω οτι αυτό και μόνο αρκεί...
Στα ποδοσφαιρικά τώρα και για να τελειώνουμε...
Λες και τα 11 κάλπικα...Ωραία αντε να το δεχτώ...
Πες μου λοιπόν ποιός ήταν ο πραγματικά άξιος να πάρει αυτα τα 11;;;
Μόνο που θέλω να μου απαντήσεις αναλυτικά πλέον και για τα 11,χρονιά χρονιά.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
bel
Λες και τα 11 κάλπικα...Ωραία αντε να το δεχτώ...
Πες μου λοιπόν ποιός ήταν ο πραγματικά άξιος να πάρει αυτα τα 11;;;
Μόνο που θέλω να μου απαντήσεις αναλυτικά πλέον και για τα 11,χρονιά χρονιά.
Δεν ξερω για τα προηγουμενα 10.
Θα σου πω για φετος ομως:
Η ΠΑΝΑΘΑ ΒΡΕ:happy2::happy2:
Δεν πιστευω να αμφιβαλει κανεις?:hehe::hehe:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Ενα πράγμα θα πω...
OMG και 10 LOL!!!! :p:p
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Οχι ρε συ Πετρο...
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ επαιξε τη καλυτερη μπαλα φετος και αδικηθηκε που δε πηρε το πρωταθλημα...:dildo1:
αλεξη φιλε μου αν το να σε λενε βουλγαρο και να βριζουν την μακεδονια ειναι πικαρισμα,εγω πραγματικα λυπαμαι και με προσβαλουν σαν ελληνα και μακεδονα!!!!
για φετος το αξιζε πιστευω η ΑΕΚ!!!!οσο για τα προηγουμενα που λες,ο παναθηναικος,η αεκ και ο παοκ αξιζαν να τα παρουν!!!!απλα πες μου οποτε επαιζε κρισιμο αγωνα ο ολυμπιακος,ο διαιτητης να ειτανε φιλοολυμπιακακιας και ενω υπαρχει ενας ακρως δικαιος και σοβαρος διαιτητης οπως ο κυρρος βασσαρας,ο ολυμπιακος να ζητουσε την εξαιρεση του και να μην τον σφυριζει!!!!!
γιατι αραγε?????????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Οχι ρε συ Πετρο...
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ επαιξε τη καλυτερη μπαλα φετος και αδικηθηκε που δε πηρε το πρωταθλημα...:dildo1:
εγω κωστα δεν ειπα για τον ηρακλη!!!!!!!!!!!