1ον εννοειται οτι και η γυναικα σου ειναι καλοδεχουμενη...Αλλωστε πολλα παιδια ερχονται με συνοδεια!!
2ον οπου δεις πολλα stilo ή αλλιως στο parking του olympico!!
Printable View
καλημερα και απο μενα.ευτυχως που διευκρινησαμε το παρκινγκ που θα μαζευτουμε.παρεπιπτοντως (χαζο ακουγεται βεβαια αλλα τι να κανουμε)το olympico μπορει καποιος να μου πει τι ειναι ρε παιδια?
Είναι μία καφετέρια. Αν δεν με απατά η μνήμη μου είναι η 1η που συναντάς όταν μπαίνεις στην "ακτή" πίσω από το Σ.Ε.Φ. Αλλά λογικά η stilo παρέα θα μαζευτεί σε ένα από τα parking που έχει απ'έξω από αυτό το σημείο. Θα δεις μία λίμνη στο κέντρο εκεί έχει 2 parking σ'ένα από τα 2 δεν ξέρω σε ποιό συγκεκριμένα γιατί την προηγούμενη φορά περίμενα σε λάθος εγώ. Όχι τίποτα άλλο πήρα και στον λαιμό μου ένα άλλο μέλος.... :redface:
Σιγά ρε REPT1L3...δεν με πύρες και στο λαιμό σου....σου έχει γίνει βάρος στη συνείδηση σου τελικά εκείνη η μέρα ε??:p :p :p
ούτος η άλλος μια χαρά τα είπαμε κι εκείνη τη μέρα δεν μας χάλασε.....:D :D :D
Μιας και είχα καιρό να έρθω καλά ήτανε μπορώ να πώ....γνώρισα και αρκετά απο τα νέα μέλη....
Αλλά το πέσιμο της σερβιτόρας στο Verone....μα και αυτή....να μην καταλαβαίνει ότι είναι αραβωνιασμένος.... :jump1::bananarock2::bleh:
εχουμε ντοκουμεντα????????????
Μια χαρα ολα...!!!! ...το νεο μπλουζακι ειναι πολυ καλο... ...αλλα ρε παιδι μου αυτο το χρωμα για σκουρο μπλε αλλιως φαινοταν στο site τοτε που το διαλεξαμε και μονο για σκουρο μπλε τελικα δε βγηκε...
Αλλα εφοσον θα υπαρχουν και αλλα χρωματα στην ηλεκτρονικη μπουτικ που αναμενεται να πλαισιωσει το Stiloclub, τοτε θα την βρουμε την ακρη...!!!
Ενημερωτικα... Ποσο θα πηγαινει το καθε μπλουζακι extra???
τον αρη ρωτα φιλε μου που μας τα εδωσε τουλαχιστον εμας εδω επανω