Αντρεα... Αυτο με το Odontiatreio ακουγετε καλο...
Δεν ερχεσε MSN να ανταλαξουμε αποψεις μιας και εχω πολυ εμπειρια επειδη στεινω τετοια μηχανηματα και προγραμματα σε καποιους γνωστους οδοντιατρους...!!!?
Printable View
θα ηταν μια καλη ιδεα αν γινοταν να τα ειχαμε συγκεντρωτικα ολα!!!
stilo rodos.ειδα και μενα που περνω μεγαλες δουλέιες...αστα...κανενας πολ.μηχανικος??(οχι τον face,ειναι ανεντιμος-ακριβος!!!μια πληρΟφορια ρωτησα και μου ειπε να παρω στο 901 11 692164(hotline μηχανικων)και το πληρωσα ΑΚΡΙΒΑ)τον απατεωνα το καθαρμα!!ου 666
Εγώ έμαθα από τα λάθη μου, τώρα βγάζω ποιο πολλά με τα μερεμέτια. Ας πούμε ότι πήρα ένα σπίτι 110τμ θέλω να πάω 20 με 25 φορές μέχρι να τελειώσουν όλοι και εγώ, ε σε αυτές τις μέρες έχω πάρει τα δίπλα από μερεμέτια. Και το καλύτερο είναι μετρητά όχι να λαβαίνεις. Πριν 5 η 6 χρόνια έκανα δυο έξυπνα σπίτια αλλά εδώ δεν περπάτησε το σύστημα. Έχω ακόμα τον πίνακα demo.
εδω αυτον τον μηνα ειμαστε πατος απο δουλεια...δεν ξερω πως ετσι..γενικο το φαινωμενο
Εγώ ξεσκίζομε με τα club και τα μπαράκια αυτό τον καιρό. Έχω συνεργασία με μεγάλο κατάστημα επαγγελματικού ήχου τα τελευταία 8 χρόνια το οποίο τους κάνω της εγκατάστασης του ήχου και του φωτισμού ακομα και τα Service. Τα άσκημα αυτής τις συνεργασία είναι, που έκατσε πολύ δουλεία με αποτέλεσμα να μείνω εδώ!!! Για να καταλάβεις, μου έκανε ένας φίλος τα εισιτήρια για MonteCarloκαι F1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩΩΩΩ:rant2::wall:
Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ακου ακου τα Porsche μετά ακου που τα βάζουν μπροστά κ.λπ. άστα τρελάθηκα. Αλλά μου είπε ότι μια μπίρα κάνει 18 εύρο και ένα πακέτο τσιγάρα 8 εύρο! Αυτοκίνητα ασυνήθιστα, τρελά σκάφη και κορίτσια λουκούμια μιαμ μιαμ.
Έρευνα & Ανάπτυξη στο Τμ. Πληροφορικής του ΑΠΘ και λιγά μαθήματα στο ίδιο και στο ΤΕΙ Πληροφορικής στη Σίνδο. Γενικά παίζω πολύ με Dreamweaver και SQL Server. To Stilo είναι για τα πήγαινε-έλα, μόνο.
NGTECH=Natural Gas TECHnician με άλλα λόγια τεχνικός αερίων καυσίμων. Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και υγραερίου για όποιον χρειαστεί και εργάζομαι στην αντιπροσωπεία της VAILLANT στην Ελλάδα ονόματι Θερμογκαζ Α.Ε. και αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο πρώτο όνομα συσκευών αερίου στον κόσμο για θέρμανση και ζεστό νερό www.vaillant.gr ή www.vaillant.com