Απάντηση: Τι θα λεγατε για εκτακτη συναντηση την Παρασκευη
Η συναντηση εχτες πραγματοποιηθηκε το παρων εδωσαν
1)Pantelis
2)darios
3)Cubano_kg
4)grigoris
5)Γιωργος(αν θυμαμαι καλα με ασημι STILO δεν θυμαμαι το nick)
6)papor
7)jim1984_4
μετα πηγαμε OLYMPICO οπου κατσαμε αρκετες ωρες περασαμε τελεια. Ειχα πολυ καιρο να γελασω τοσο.
ΥΓ:στο parking ηταν ενα μπλε STILO (σαν του COSTA 1.6) οι πινακιδες ξεκιναγαν απο Κ αλλα δεν μαθαμε ποιος ηταν
Ξέχασες και τον Ορέστη ρε!!! Ααα ρε Δημήτρη, η μία Σοφία σου δικαίως σου χρωστάει ένα χέρι ξύλο αλλά ευτυχώς η άλλη θα σε υποστηρίξει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ που οργάνωσες αυτή την συνάντηση.
Να ευχαριστήσω ακόμη όσους μπόρεσαν να έρθουν, και όσοι επίσης έδωσαν τηλεφωνικώς το παρόν.
Δεν υπόσχομαι ότι καλοκαίρι θα είμαι κάτω, αλλά όπως το κόβω μερικές-μερικές ψυχές θα ανέβουν για να απολαύσουν τον κόσμο του Βελιγραδίου που κάνει roller στην Ada Cigarlija.
Σήμερα τα μεσάνυχτα ταξιδεύω και θα τα πούμε από εβδομάδα.
Ναι Παντελη εχεις δικιο ξεχασα τον Ορεστη οσον αφορα την Σοφια δεν υπαρχει περιπτωση να φαω ξυλο. Επισης Παντελη εμεις συνεχισαμε και γυρισα σπιτι 8.00 το πρωι και καπακι δουλεια επρεπε να ερθετε
Αχα τι ξενυχτια ειναι αυτα???
Ειχα παει καπου και μετα πηγα εξω με αυτους και τελοιωσα κατα τις 12:30!!!
Sorry που δεν ηρθα παιδια!!!
Καμία φωτογραφία θα δούμε η μπα!
Μπαμπη δεν υπαρχουν FOTO απο την συναντηση βγαλαμε καμια δυστηχως
και εγω να ζητησω συγνωμη που δεν μπορεσα να ερθω αλλα εφτασα στην αθηνα περιπου στις 11 και και ημουν εντελως κομματια!!!!!!!!!1
Κάτι μου λέει ρε Γιάννη ότι θα πιούμε τελικά καφέ στη πόλη μου και μετά θα κατεβούμε σε κανά μαγαζάκι στην δική σου. 6 ώρες δρόμο τις χωρίζουν.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Pantelis
Κάτι μου λέει ρε Γιάννη ότι θα πιούμε τελικά καφέ στη πόλη μου και μετά θα κατεβούμε σε κανά μαγαζάκι στην δική σου. 6 ώρες δρόμο τις χωρίζουν.
λες να κανει επιδρομη το stiloclub.gr?????????????