αρχιζω να γουσταρω με τα 1000 αυτο το forum...!!!!!!!
Printable View
αρχιζω να γουσταρω με τα 1000 αυτο το forum...!!!!!!!
Οσο και αν θέλουμε να φερόμαστε πολιτισμένα, να είμαστε φιλόξενος λαός και όλα τα υπόλοιπα, αυτή η φάρα δεν είναι και για λύπηση.
Στα χωριά γίνεται χαμός και πολλοί αισθάνονται ασφαλείς μόνο με τις καραμπίνες τους, που εκτός από το κυνήγι έχουν αποκτήσει και άλλη χρησιμότητα.
Το αποκορύφωμα είναι ότι αν μιλήσεις μαζί τους σου λένε ότι σε 10-20 χρονάκια θα μας έχουν καβαλήσει.
Και για επίλογο, όχι να μας καίνε και την σημαία
Ρε σεις! Αντε τωρα ρατσισμοι και χαζομαρες! Καλα τους καναν και τους καναν οτι τους καναν! Και λιγα ηταν! Αλλα οσο ξυλο και αν τους ριξουν αυτοι μυαλο δεν προκειται να βαλουν! Καποια στιγμη πρεπει να μπει μια ταξη μεσα σε αυτη τη χωρα! Οπως ειπε και ο Μητσος ας μην κοιταμε μονο τους αλβανους, ας δουμε και λιγο διπλα μας! Στα πανεπιστημια καθε φορα γινεται της π....νας!
Ποσες φορες ακουσαμε στις ειδησεις οτι για 50 και 60 ευρω σκοτωσαν γιαγιαδες και παππουδες; Ε;
Μηπως, λεω μηπως επρεπε μεσα στο Sea Diamond να ειχαμε βαλει κατι τετοιους και να σφραγιζαμε ολες τις πορτες; Μηπως;
Παιδιά, αν θέλουμε να το γενικέυσουμε περί μεταναστών, είναι αποδεδεγμένο ότι οι Αλλοδαποί έχουν περάσει προ πολλού τον αριθμό που με βάσει την ΕΕ μπορεί να φιλξενίσει μία χώρα...Μας έπιασαν αδιάβαστους κοινώς και έχουμε φτάσει να φιλοξενούμε 1μύριο και βάλε αλλοδαπούς..Απο αυτόυς το 80% είναι Αλβανοί...Πρέπει να απελαθούν πολλοί γιατί η οικονομία μας δεν αντέχει...
Τι εννοώ...Αν οι αλλοδαποί έδιναν όσα έβγαζαν στην Ελλαδα και φορολογούνταν κανονικά (δεν υπαρχει αλβανός που να μην τα βγάζει μαυρα) καλώς....Αλλα αυτοί τα μαζέυουν, τα μαζεύουν και τα στέλνουν πίσω...Η μόνη περίπτωση να δώσουν λεφτά πολλά σε Έλληνες είναι όταν αγοράζουν σπίτι...Αυτό..
Γιαυτό και υπάρχουν κανονισμοί στο κατα πόσο μπορεί μία χώρα να αποροφήσει μεταναστες...και εμέις το έχουμε περάσει προ πολλού....
Τώρα για το συγκεκριμένο ένα πολύ μεγάλο ποστοστό μέσα μου λεει καλά τους έκαναν...Ένα άλλο, θα μπορούσαν να είναι πιο μαλακοί, το τράβηξαν πολύ.....
Αλλα κάτι πρέπει να γίνει...
Επίσης φίλος που δουλευει φύλακας στις Φυλακές Κασσαβετειας λεει ότι το 90% είναι αλβανοί...Αυτό κάτι λέει πιστευω.....!!!
Ρε παιδια μηπως εχουμε κανεναν Αλβανο στο club?Η γενικα αλλοδαπο???(Εκτος απο μενα...):D
αμερικανο σου κανει? :P
Εγω!
Απο Αλβανια μερια!!!:):):)
Δύσκολος ο σχολιασμός του παραπάνω βίντεο. Θα εφαρμόσω τακτική «μία στο καρφί και μία στο πέταλο».
ΚΑΡΦΙ: Χαρακτηρίζω καραμαλάκες :whatever: τους αστυνομικούς που κάνανε ότι κάνανε και το τραβούσαν βίντεο. Μου θυμίζει τους σεξουαλικά πεινασμένους όπου όταν τύχει μια γκόμενα να τους πάρει καμία …. το τραβούν βίντεο για να κάνουν μετά φιγούρα. Κύριοι, μήπως δεν σας σηκώνεται; Μήπως δεν ικανοποιείτε την γυναίκα σας; Μήπως η γυναίκα σας δε σας ικανοποιεί; Μήπως έχετε μπλέξει το «γ@μ@ω και δέρνω», «την βούρτσα με την Λούτσα», :dildo1:τον Μπετόβεν με τον Μότσαρτ; Ρε πάτε με τα καλά σας;
ΠΕΤΑΛΟ: Συμφωνώ με την ατάκα που λέει «το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» (αλλά χωρίς την Αλίκη). Ακούγοντας τον αστυνομικό να τους κράζει γιατί πήγαν να κλέψουν την τσάντα της κυρά τάδε, εκεί σκέφτηκα ότι τους τιμωρούν όπως τα παιδάκια στο δημοτικό. Με χαστουκάκια. ΡΕ ΡΙΞΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. :whip: ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΛΑΓΓΑ! Και άσε μετά κάποιους πισογλέντιδες να μιλάνε για ρατσισμό. Σωστά λέει ο Magelanos, εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, αυτοί είναι Αλβανοί.
ΚΑΡΦΙ: Υπάρχει και δικαιοσύνη. Πρέπει να το αναλάβει εκείνη.
ΠΕΤΑΛΟ: Που υπάρχει δικαιοσύνη ρε καραγκιόζη; Μέχρι να ξυπνήσει αυτή, τότε αυτοί θα έχουν σταματήσει να κλέβουν τσάντες και θα κλέβουν τα σπίτια και τα αυτοκίνητα μας (όπως σωστά είπαν ο tangokass, ΑΓΓΕΛΟΣ, DontMKsense κλπ κλπ). Ρε μαζέψτε τους και στείλτε τους με «μαζική αποστολή» στο διάολο! :moutzaER: ¶ει σιχτίρ από εδώ. Σκουλήκια του κερατά!
ΚΑΡΦΙ: «Φοβάμαι να βγω από τα σπίτι μου μετά τις 23:00» (Richard). Μήπως συμβαίνει αυτό γιατί οι αστυνομία ποτέ δεν ήταν πραγματική ΑΣΤΥ-ΝΟΜΙΑ!
ΠΕΤΑΛΟ: «Όλα αυτά που γίνονται μου θυμίζει χούντα» (paidaros). ¶σε, στην χούντα γίνονταν ασύλληπτα πράγματα! Αυτά είναι παιδικές εκπομπές με τον G.I. Joe και την Lara Kroft.
ΚΑΡΦΙ: Η κοινωνία πρέπει να αγκαλιάσει :hug: τους μετανάστες και να τους δώσει την ευκαιρία να ενταχθούν. Δεν πρέπει να τους κακομεταχειριζόμαστε.
ΠΕΤΑΛΟ: Αυτοί δεν είναι μετανάστες. Αυτοί είναι κατσαρίδες που ήρθαν με το έτσι θέλω και έκατσαν στον σβέρκο μας. ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!
Και η κλασική φράση που πάει με όλα (σαν την Coca Cola): «Να τους δείρεις, θα κλάψουν. Να τους μαμήσεις, θα θέλουν κι άλλο».
Είμαι απογοητευμένος. Δεν υπάρχει πουθενά ποιότητα. Πάω σε άλλο thread για να γράψω για τα αμορτισεράκια που έβαλα, διότι αν συνεχίσω εδώ θα πω πιο χοντρά πράγματα.:bye: