Eγω θα παω μες την εβδομαδα να βαλω φιμε.. Kαμια προταση για μαρκα, χρωμα, η για τυπο μεμβρανης για να μην εχω προβλημα;
Printable View
Eγω θα παω μες την εβδομαδα να βαλω φιμε.. Kαμια προταση για μαρκα, χρωμα, η για τυπο μεμβρανης για να μην εχω προβλημα;
Καταρχήν να βάλεις από "μεγάλη" εταιρεία βλ. 3Μ, Llumar είναι λίγο πιο τσιμπημένες οι τιμές βέβαια αλλά για να πας σε κάποιο τυχαίο μαγαζί θα πρέπει να είσαι 10000% σίγουρος ότι θα σου κάνουν καλή δουλειά και όχι πατάτα!!! Θα σου πρότεινα να βάλεις παντού την απαλή σκάλα το αποτέλεσμα δεν θα είναι η πίσα αλλά θα έχεις ένα ικανοποιητικό "μαύρισμα" και δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με της "Ελλάδος τα παιδιά". Βέβαια υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο του να κάνεις ότι θέλεις και απλά να ελπίζεις... όπως και εγώ και κάποιοι άλλοι....
Υ.Γ. Ότι και να κάνεις να πάρεις γραπτή εγγύηση... Συνήθως αυτές οι "μεγάλες" δίνουν για πάντα
πισω και πλαγια βαλε οτι γουσταρης αλλα οδηγου συνοδηγου θα βαλεις αυτην την κλιμακα που θα σε πει το μαγαζι για να παρεις το χαρτι για να μην σε γραψουν γιατι μονο για τα μπροστα σε γραφουν τα μ@@νια!
εγω τα εχω ολλο τερμα μαυρα και απο αυριο θα παω να αλλαξω τα μπρωστα!
παιδια εγω το αχ πριν το δωσω το περασα κτεο με κατραμι φιμε και δεν μ0υ ειπαν κουβεντα..το στιλο εχει τιν πρωτη σκαλα τις 3μ και θα το περασω με ανοικτα τα μπρος παραθυρα εγω οταν επεφτα σε μπλοκο ανοιγα τα μπρος φαναρια....για πιο λογο να με γραψει δεν με βλεπει...και αν τι φαω θα παω δικαστικος...στα @@ μου εγω δεν τους πληρωνω ποτε χωρις λογο ..οπου πατε να παρετε γραπτη εγγυηση στα φιμε εγω πηγα και οταν ζητησα εγγυηση μου λεει ελα ρε !!μια γειτονια ειμαστε και τωρα που πηγα να το φτιαξω μου λεει χωρις τη εγγυση δεν τα καλυπτο και ειναι μαρκας 3μ και ονομα κανινιας λ.δημοκρατιας ηλιουπολη..λεω ονομα μην την πατησει κανενας αλλος
Και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω τα μπροστινά στην μεσαία σκάλα.
Εχω στα πίσω πλαϊνά τα πολύ σκούρα ενώ πίσω τα μεσαία, μπροστά τίποτα.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι με τα μπροστινά έχω πρόβλημα στα πολλά σκοτάδια
cavalino=GABAlino?? xexexexexee