παιδια ειναι πολυ καλη ιδεα και το εχουν πολλοι λιγοι αυτο οποτε αντε να βρουμε προσφορες
Printable View
παιδια ειναι πολυ καλη ιδεα και το εχουν πολλοι λιγοι αυτο οποτε αντε να βρουμε προσφορες
παιδια πιο ευκολο ειναι περνεις ενα σπρει βαφεις το πλαστικο μαυρο και κολας το αυτοκολητο!!!εγω εχω ακρη για τετιες δουλιες αυτοκολητα κλπ κλπ
εισαι και μακρια και θελω να κανω κατι αυτοκολητα!
βρε χαιβανακο για αυτοκολλητα εγω ειμαι εδω οτι θες στο φτιαχνουμε
ωραια θα σε παρω τηλ να σε πω τι θελω
τελικα αφου 20 ατομα τουλαχιστον ειναι υπερ,εχεις κανεις καμια ακρη να ρωτησει για να δουμε κοστολογιο και να το κανονισουμε σιγα σιγα και πλησιαζει ο καιρος για διακοπες που θα φυγουμε ολοι σε διαφορα μερη να εχουμε και αυτα τα πλαστικα και να κανουμε διαφημιση στο stiloclub!!!
απο Δευτερα θα ξερω παιδες μου
Αγγελε παρε με τηλ για να τα κανουμε ολα
ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?????
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ή ΟΧΙ???????
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ADMIN ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟ ΣΒΥΣΟΥΝ ΓΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ!!!!
Παιδια συγνωμη για την καθηστερηση λοιπον εχουμε και λεμε για να βγαλουμε πινακιδα με δικο μας πλαισιο δεν λεει γιατι παμε στα 25 με 30 ευρω το καθε πλαισιο αμα ειναι χαρακτο το λογοτυπο ....
Μπορουμε να κανουμε και το αλλο ομως να αγορασουμε πλαισια μαυρα η νικελ που οι τιμες τουσ ειναι για το νικελ το πολυ καμια 20 ευρω μπροστα και πισω και να ωαλουμε ανιξιτιλα βινιλια με το λογο του κλαμπ . συμφερει το 2ο ...
Περιμενω αποψεις
Εχετε σκεφτει οτι χρειαζεστε 2 τυπου πλαστικα???1 για τα αυτοκινητα με τις νεες πινακιδες και ενα με τις παλιες...Εχουν διαφορετικο μηκος...
Γιατι δεν κανετε το αλλο που θα κανω και εγω??Παιρνετε απο καποια αντιπροσωπεια/συνεργειο ενα διαφημιστικο πλαστικο,ξυνετε την επιφανεια να φυγει η διαφημηση και μετα κολλατε ενα αυτοκολλητο του club...