Όχι, αλλά μπορεί να γίνει.....:D
Printable View
Καλύτερα να το πάρεις σαν απορία γιατί άτυχο σχόλιο δεν ήταν. Όσο για τον εξοπλισμό και το stilo μου είχε πράγματα που ακόμη δεν τα συναντάς σε ακριβότερα αυτοκίνητα και ναι το stilo δεν θεωρείται sport αυτοκίνητο αλλά μπορεί να γίνει πολύ περισσότερο από ένα c4 εκτός κι αν πάρεις την έκδοση WRC... :ninjabattle:
Και σου ξαναλέω αν έχεις απορία μπες στην αγγελία και δες... Το τι μπορεί να γίνει ένα αυτοκίνητο εξαρτάται μόνο από την τσέπη του ιδιοκτήτη του. Πάντως για να μην βγαίνουμε και offtopic το συγκεκριμένο με 180 άλογα, και sprint+18άρες είναι πιο "sport" από τα περισσότερα stilo εδώ μέσα!!!
Καλά μην ψαρώνεις... είναι πολύ καλό αυτοκίνητο... αλλά και 300!!! ίπους να είχε μόνο το πώς στρίβει το τιμόνι του ή τον πίνακα οργάνων που τον έχει και στο κέντρο να βάλεις... δε λέει...
χωρια απο γνωστο μου που εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι ολα τα C4 βγαζουν προβληματα με τα ηλεκτρονικα του και ηδη σε αρκετες χωρες οι καταναλωτες εχουν κανει αγωγες στην CITROEN!!!!!!!!!!!!!
Δεν είμαστε Off topic καθόλου......
Αν καθορίζουν το τί ειναι σπορ και τί όχι τα άλογα και οι 18αρες, τότε και το Navara αν του βάλεις μία 18αρα είναι καρασπρόρ.....:)
Άκυρη η συσχέτιση πάντως.....Η σύγκριση πρέπει να γίνει με το Abarth και εκεί δεν υπάρχει τέτοια σύγκριση....
Ο όρος σπορ είναι λίγο γενικός. Ο άλλος μπορεί να βάλει ένα σποιλερ μπροστά και να λέει ότι έκανε σπορ το αμάξι του... Η 18άρα σε συνδιασμό με τα αμορτισέρ πήγαιναν στο στήσιμο και όχι στην εμφάνιση. Για να μην νομίζεται πως έχω και μετοχές στην citroen ή ότι υποστηρίζω την αγγελία που έχω βάλει, ξαναλέω πως για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. Τώρα αν αρχίσουμε να το συγκρίνουμε με st, gti, opc, abarth κτλ τότε ναι μένει πίσω.... Αλλά με 15000 δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις κάτι πιο γρήγορο σε αυτή την κατηγορία με αυτόν τον εξοπλισμό! Για τα προβλήματα στα ηλεκτρικά που αναφέρθηκαν πιο πάνω, πιστευω είναι "μύθος¨λόγω την πολλών gadgets που έχει το αυτοκίνητο.... Φίλε ngtech δεν ψαρώνω και ότι έγραψα το έγραψα καλοπροαίρετα μιας και έχω εμπειρία απο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όσο για το τιμόνι και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου στην αρχή αλλά συνηθίζεται και είναι και πολύ εργονομικό! Από εκέι μπορείς να κάνεις τα πάντα, ακόμα και να αλλάξεις το κλιμα!! Τώρα για τα όργανα είναι θέμα γούστου...
Συζήτηση κάνουμε φίλε μου δεν τσακωνόμαστε. Άλλωστε καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του ... :yeah:
αρχισαν τα όργανα να παίζουν:o Παίδες χαλαρώστε;) φίλεPLAYLIFE1148 αν σου κάνει το κλικ είναι οκ αλλιώς μην το ψάχνεις.