παιδες πολυ απλα 50% φταιμε εμεις που το παταμε λιγο παραπανω ενω ξερουμε οτι οι δρομοι ειναι χαλια και αλλαο ενα 50% το κρατος που δεν μπορει να φτιαξει δρομους της προκοπης
Printable View
παιδες πολυ απλα 50% φταιμε εμεις που το παταμε λιγο παραπανω ενω ξερουμε οτι οι δρομοι ειναι χαλια και αλλαο ενα 50% το κρατος που δεν μπορει να φτιαξει δρομους της προκοπης
MARIA
δεν παραξηγηθηκα....συνχηστικα..μου την δινει να λενε ολοι μονο η ταχυτητα φταιει...ειναι ολο το πακετο...συνφωνω με stilato&richard
Υ.Γ εγω θα πηγαινω ταπα και αυτο που θα με σταματαει θα ειναι οι μπατσοι για κλησεις....αν δεν ειμουν εγω και verone...οι αστυνομοι θα γινοντουσαν κλεφτες
χαχχα
Εαν ήσουν 18-20 ετών δεν θα σου έλεγα πολλά γιατί & εγώ υπήρξα & φυσικά έκανα & τα χειρόφρενά μου & τις κωλιές μου (αφού μάλιστα το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν πισωκούνα).
Αλλά ρε ****το σου δεν είσαι παιδάκι.
Και εαν δεν θέλεις να σεβαστείς τον εαυτό σου δεν πειράζει. Αντε στούκαρε κάπου μόνος σου. Ελα όμως που συνήθως παίρνεις & κάποιον άλλον στον λαιμό σου. Και εαν έχει & αυτός τα ίδια μυαλά με σένα πάλι δεν πειράζει. Εαν όμως δεν φταίει σε τίποτα ? Και το χειρότερο είναι να φας κάποιον λάχανο & εσύ να την σκαπουλάρεις. Πως θα ζήσεις με την συνείδησή σου ? Θα είσαι άνετος.
Ζητώ συγνώμη εαν ξεπερνάω τα όρια σε κάποιες εκφράσεις μου, αλλά επειδή είμαι πλέον πατέρας & βλέπω τα πράγματα διαφορετικά.
δηλαδη ρε φιλαρακι εσυ γιατι φτιαχνεις το αμαξι σου???απαντησε μου τοχω απορια
Ο λόγος που στην ελλάδα εχουμε αυξηση στα τροχαία ατυχηματα στην ελλάδα δεν ειναι ο δρόμος φίλε μου, φταιει το φτωχό συστημα τροχαιας που δεν κοβει ****υς και επισης συμφωνω τον Cavallino:Παράθεση:
Δεν φταιει παντα η ταχυτητα ρε παιδια,ολοι οι αρμοδιοι λενε παντα την ιδια καραμελλα''ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ''...
Σιγουρα αυτος ειναι συνηθως ο πιο πιθανος παραγοντας ομως μιλαει κανενας για την κατασταση της ασφαλτου?
Για τον κακο φωτισμο?
Για τις αναποδες κλισεις σε στροφες?
Για την μη υπαρξη ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ διαχωριστικου?
Για την μια λωριδα ανα κατευθυνση σε μεγαλο μερος εθνικων οδων που σε αναγκαζει να πηγαινεις στην Λ.Ε.Α και να πατας ολο το ψωφιο ζωικο βασιλειο?
Οι ιδιοι πηγαινουν με τα ορια που λενε οι δημοσιοι δρομοι?
Πατε στο μεγαλυτερο κομματι της εθνικης Αθηνων-Λαμιας με 90,την ιδια ωρα που στην σκοτωστρα Κορινθου-Πατρων ισχυει το ιδιο οριο,και στην Αττικη οδο ειναι 100 στο μεγαλυτερο μερος της... Οντως... τι Αττικη οδος, τι Κορινθου-Πατρων,το ιδιο ειναι!!!
Μηπως πρεπει να γινει μια ανακαταταξη σε αυτο το θεμα?
Δεν φταιει παντα η ταχυτητα παιδια και το ξερουμε ολοι αυτο.
Ατυχημα μπορεις να προκαλεσεις οταν πας στην μεσαια με 40.
Φταιει και το μυαλο μας το ξερο.
Αυτα...
Παράθεση:
Εαν ήσουν 18-20 ετών δεν θα σου έλεγα πολλά γιατί & εγώ υπήρξα & φυσικά έκανα & τα χειρόφρενά μου & τις κωλιές μου (αφού μάλιστα το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν πισωκούνα).
Αλλά ρε ****το σου δεν είσαι παιδάκι.
Και εαν δεν θέλεις να σεβαστείς τον εαυτό σου δεν πειράζει. Αντε στούκαρε κάπου μόνος σου. Ελα όμως που συνήθως παίρνεις & κάποιον άλλον στον λαιμό σου. Και εαν έχει & αυτός τα ίδια μυαλά με σένα πάλι δεν πειράζει. Εαν όμως δεν φταίει σε τίποτα ? Και το χειρότερο είναι να φας κάποιον λάχανο & εσύ να την σκαπουλάρεις. Πως θα ζήσεις με την συνείδησή σου ? Θα είσαι άνετος.
Εγώ επειδή ο δρομος ειναι χάλια δεν τρέχω, το ιδιο θα μπορουσε να κάνει ο καθενας :)Παράθεση:
καλα το κοβω γιατι θα αρχησω να $#!%@$%^$@@$@
ολοι δεν τρεχετε μονο εγω ειμαι...
τεσπα...Συνχαρητηρια ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
Εεεεεπ....επειδή το έχω δει το έργο πολλές φορές....
Δεν πρόκειται να βγει κάτι από την κουβέντα...Ούτε υπάρχει υπαρκτό όριο πόσο μπορεί να τρέξει κανένας ανάλογα με το αυτοκίνητο που έχει η τα χέρια που διαθέτει...
Προσωπική άποψη,θεωρώ τα όρια εξευτελιστικά, ειδικά σε κάτι νέους αυτοκινητόδρομους αλλά αναγκάζομαι να τα τηρήσω για πολλούς και διάφορους λόγους....(στο 90% των περιπτώσεων)
Το θέμα είναι ότι όταν θέλουμε να τρέξουμε ποτέ να μην πηγαίνουμε πάνω από το 60% των δυνατοτήτων μας και του αυτοκινήτου μας....Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...