Εμένα μου ακούγεται πολύ καλή ευκαιρία πάντως, και αν ήθελα ξανά stilo θα το τσιμπούσα. Λίγο η ηλιοροφη με χαλάει. Πολύ βάρος και μεγάλη ευαισθησία, αλλά κατά τα άλλα είναι κούκλα...
Printable View
Εμένα μου ακούγεται πολύ καλή ευκαιρία πάντως, και αν ήθελα ξανά stilo θα το τσιμπούσα. Λίγο η ηλιοροφη με χαλάει. Πολύ βάρος και μεγάλη ευαισθησία, αλλά κατά τα άλλα είναι κούκλα...
Αυτο που λενε για τα χμ οτι δεν αλλαζονται στον εγκεφαλο ειναι σιγουρο 100% ? Ξερει κανεις να απαντησει ?
Στανταρ κατι περιεργο παιζει, γιατι καποιος να το κρατησει σε γκαραζ τοσο καιρο ?
Γιατι ηταν αρκετο καιρο απουλιτο ?
ΑΝ εχει οντως 12.000 τοτε παιζει και να ειναι παλιο με καινουργιο μοτερ.
Κοίτα μόνο μην είναι σε μίλια, αλλά και πάλι λίγα είναι....
Αν ζητήσεις service book και τσεκάρεις επίσης σε ποια FIAT το συντηρούσε ο προηγούμενος, και είναι όλα όκ, μου ακούγεται για πολύ καλή ευκαιρία...
Αν δε το αγορασεις εσυ το αγοραζω εγω!
Καλο ακουγεται φιλε μου αλλα να ξερεις οτι θα δυσκολευτεις να το πουλησεις γιατι μιλαμε για 1800 και αυτοματα αποκλειεις μια μεγαλη μεριδα που δινει σημασια στην καταναλωση.
καταρχην κυκλοφορουσε ατην ιταλια????????
αν ναι μπορεις με το βιβλιο σερβις να πας σε οποιαδηποτε αντιπρωσοπεια της φιατ εδω στην ελλαδα και με το αριθμο πλασιου μπορουν να το ελεγξουν καταυθειαν!!!!!
αυτο γινετε και το ξερο απο φιλο που δουλευει στον μανδυλα και εφερε για τον εαυτο του απο γερμανια και το ειδε οτι ηταν ολα σωστα!!!!!!!!!!!!!!!!
οσο για τα λαστιχα που λες καταρχην αμα εχει κανει μονο 12,000χλμ και καθοταν τοσα χρονια,μπορεις να το διαπιστωσεις απο το πελμα,πρεπει να ειναι περιπου οσο ειναι το νυχι σου, και στα πλαγια θα εχει αυτες τις (τριχες ας πουμε) και απο εκει θα καταλαβεις πολλα!!!!!!!!!
επισης μπορεις να το καταλαβεις και απο την ημερομηνια παραγωγης του λαστιχου!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι 4 ψηφια,τα 2 πρωτα ποια ειναι η εβδομαδα παραγωγης και τα 2 τελευταια ποιας χρονιας!!!!
δηλαδη αν ειναι πραγματικα 2001 και εχει κανει μονο 12,000χλμ θα πρεπει να εχει ημερομηνια παραγωγης το λαστιχο περιπου αν οχι το 2001,σιγουρα το 2000!!!!!!!!!!!
κατα τα αλλα ισως και το πιο πιθανο να σε βγαλει προβλημα με την ηλιοροφη οπως ολα απο το 2000 μεχρι το 2003,υπαρχει και σχετικο θεμα εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!1
οποτε μιλαμε κατευθειαν για 1300 με 1500 ευρω!!!!!!!!!!!!
αν τελικα ελεγξεις λαστιχα,βιβλιο σερβις και ειναι ολα ενταξει,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βγαζει 133 αλογα και ειναι σφαιρα στον δρομο!!!!!!!!!!
Τωρα μπραβο, αυτην ειναι απαντιση.
Εγω θα το επαιρνα αν ηταν ολλα οκ!
Γιατι να θέλει να το πουλίσει 8,5 χιλιαρικα το παιρνει λες να θελει και να το πουλισει ? Κατανάλωση ? ε ποσο καταναλωση να εχει παραπανω απο το 1,6 μη τρελαθουμε.Παράθεση:
Καλο ακουγεται φιλε μου αλλα να ξερεις οτι θα δυσκολευτεις να το πουλησεις γιατι μιλαμε για 1800 και αυτοματα αποκλειεις μια μεγαλη μεριδα που δινει σημασια στην καταναλωση.
Ακομα δεν πηρα απαντιση!Παράθεση:
Αυτο που λενε για τα χμ οτι δεν αλλαζονται στον εγκεφαλο ειναι σιγουρο 100% ? Ξερει κανεις να απαντησει ?
Αν παω σε οποιαδηποτε αντιπροσωπια μπορουνε να μου που νε τα πραγματικα χιλιομετρα δηλαδη ? ποσο κοστιζει ? Παω και σημερα κιολας αμα λαχει!