Μηπως επεσες σε καμια λακουβα και ξεσκαλωσε κανενα καλωδιακι του ραδιοφωνου;
Printable View
Μηπως επεσες σε καμια λακουβα και ξεσκαλωσε κανενα καλωδιακι του ραδιοφωνου;
Τι να σου πω...Μεταχειρισμενο το πήρα οπότε δε ξέρω τι ειχε γινει πριν από μενα. Παντως αυτο το 0,2 volts που αναφερω παραπάνω δεν είναι λιγο περίεργο;
Λογικά αυτό δείχνει χαμηλό σήμα!
Καλό είναι να το δεις είτε σε fiat ειτε σε έναν ηλεκτρολόγο εμπιστοσύνης που να ξέρει να το ανοίξει το αμάξι μην τα κάνει σμπαράλια όλα και μετά ψάχνεις την άκρη και δεν μπορείς να την βρεις!
Μια πιθανότητα είναι να έχει χαλάσει ή βγει το καλώδιο της κεραίας.
Edit: Αν επιτρέπετε πόσο το πήρες το αμάξι?
καλοριζικο!!!καλη τιμη!
εγω το πειρα 8.000.1.6 φουλ εξτρα.
Στα ιδια χρηματα θα προτιμουσα μια CLK να μου μεινει και κανενα φταγκο στην τσεπη χεχεχεχε Joke.Παράθεση:
Το πήρα 75000 στα οποία συμπεριλαμβάνονταν τα εξοδα μεταβιβασης που ήταν 150-200 ευρω. Ελπίζω να ήταν καλή τιμή ε;
Τι χρονολογιας ειναι φιλε μου αν επιτρεπεται ?Παράθεση:
καλοριζικο!!!καλη τιμη!
εγω το πειρα 8.000.1.6 φουλ εξτρα.
Είναι μοντέλο 2003 με 65000χλμ
Καλή αγορα!
Τελικά απΆ ότι μου είπαν το πρόβλημα είναι στον Tunerτου ραδιοφώνου. Δυστυχώς είμαι εκτός εγγύησης οπότε αποφάσισα να μην το επισκευάσω αλλά να πάρω ένα καινούριο που να παίζει και mp3. Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να πάρω όποιο θέλω ή αν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί π.χ. στις διαστάσεις; Επίσης ξέρει κανένας να μου πει κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να μου το περάσουν κιόλας;
αν δεν θες ιδιο εργοστασιακο με mp3 μπορεις να βρεις ανταπτορα να χωρεσει ενα din.