Απάντηση: Εντυπώσεις απο "2ο NHAC TrackDay 18/11/2007".Φωτογραφίες και Videos.
Στην έξοδο χάνουμε σε στροφές που καταπονούν την μετάδοση και στρίβεις με την φόρα...
αν όχι τα ίδια ελαφρώς πιο λίγα στην έξοδο....
για τον Σωτήρη ισχύει...άσε που ήταν και ατάραχος κατά την διάρκεια...κιχ δεν έβγαλε....:)
βαλτε και κανα σκιτσο με τις ονομασιες των στροφων για να συνενοουμαστε. ποια ειναι η Κ13?
η δεξιά πριν το τελευταίο s-aki που έφυγε ο Νίκος..
ορίστε μεσιέ
http://www.trackday-special.gr/main/...diagramlow.jpg
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Στην έξοδο χάνουμε σε στροφές που καταπονούν την μετάδοση και στρίβεις με την φόρα...
αν όχι τα ίδια ελαφρώς πιο λίγα στην έξοδο....
για τον Σωτήρη ισχύει...άσε που ήταν και ατάραχος κατά την διάρκεια...κιχ δεν έβγαλε....:)
Στον πρώτο γύρο την "άκουσα" λίγο αλλά μετά όλα οκ!! Ειδικά στο πρώτο φρενάρισμα (έβλεπα την ευθεία να τελειώνει και ο πέτρος συνέχιζε να επιταχύνει!!) και στην Κ13!!!
Κι εγώ όπως ο Πέτρος, στην Κ13 φτάνω με κόφτες 3ης, και μπαίνω με σταθερό γκάζι (6.000σαλ), ούτε να αφήνω ούτε να επιταγχύνω. Κάπου στα 140-145 πρέπει να είμαι. Και βγαίνοντας πατάω μια τελευταία γκαζιά μέχρι κόφτες ώσπου να φτάσω στην 14 που κόβω αρκετά για να την πουλήσω...
Εγώ είμαι από τώρα μέσα για το επόμενο Trackday! Αυτή την εβδομάδα αν βρω χρόνο θα βγάλω καθίσματα και θα βάλω ένα bucket. Λάστιχα semislick δεν ξέρω μόνο αν προλάβω να βρω. 16άρια ή 17άρια? Τι είναι προτιμότερο?
έτσι ακριβώς είναι η κεντρική ιδέα για την 13...Πουλάς της 14 που δεν παίζει ρόλο έτσι και αλλιώς γιατί ξαναφήνεις για την 15, για να πάρεισ φόρα για την ευθεία...
Νίκο, the bigger the better....:):)...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
...Πουλάς της 14 που δεν παίζει ρόλο έτσι και αλλιώς γιατί ξαναφήνεις για την 15, για να πάρεισ φόρα για την ευθεία...
Αυτό το "ξαναφήνεις για την 15" πήγα να το κάνω εγώ "δεν αφήνεις καθόλου" και πήγαινα με τις πόρτες στην είσοδο των pits μέχρι που αγόρασα το οικόπεδο παραδίπλα.. :D Πάντως ακόμη και η αίσθηση του να πηγαίνεις στο πλάι και να νιώθεις ότι το πίεσες και το έχασες, ήταν γ@μ@τη!!! Έχω πορωθεί όσο δεν πάει! :D
Και κάτι λίγο άσχετο. Πρόσεξα ότι υπήρχαν φωτογράφοι σε κάποιες στροφές που μας έβγαζαν καθώς τρέχαμε. Ξέρουμε από που ήταν και αν μπορούμε να προμηθευτούμε καμιά φώτο εν ώρα δράσης? :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Αυτό το "ξαναφήνεις για την 15" πήγα να το κάνω εγώ "δεν αφήνεις καθόλου" και πήγαινα με τις πόρτες στην είσοδο των pits μέχρι που αγόρασα το οικόπεδο παραδίπλα.. :D Πάντως ακόμη και η αίσθηση του να πηγαίνεις στο πλάι και να νιώθεις ότι το πίεσες και το έχασες, ήταν γ@μ@τη!!! Έχω πορωθεί όσο δεν πάει! :D
α εσύ δεν πάς καλα....:D
ακριβώς εκεί πήγα και εγώ να την πατήσω απο τισ χωματουργικές εργασίες πάσης φύσεως που έκανε το S2000....Πατησα στα μπάζα με το πίσω μέρος και προς στιγμή τα χρειάστηκα....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Και κάτι λίγο άσχετο. Πρόσεξα ότι υπήρχαν φωτογράφοι σε κάποιες στροφές που μας έβγαζαν καθώς τρέχαμε. Ξέρουμε από που ήταν και αν μπορούμε να προμηθευτούμε καμιά φώτο εν ώρα δράσης? :)
Δεν ξέρω τίποτα...Δεν είδα φωτογράφους...Ο Άρης ίσως ξέρει....
Πότε λέτε να ξαναπάμε....?
Ου ρε ψωνάρες!!! Που μου θέλετε και φωτογράφους!!! :) :)
Ήταν από περιοδικά αυτοκινήτου, οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε προσεχές τεύχος. Θα σας έχω ενημερωμένους για να το προμηθευτείτε...
Πω πω!!!! Ακούω τα χιλιόμετρα που γράφετε και κοκκινίζω από ντροπή... Είμαι χαλαρά 15-20 κάτω... ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΡΑΑΑΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
α εσύ δεν πάς καλα....:D
Τώρα το κατάλαβες? :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Δεν ξέρω τίποτα...Δεν είδα φωτογράφους...Ο Άρης ίσως ξέρει....
Δεν τους είδες? Πλάκα κάνεις? Καλά, την πίστα έβλεπες? Εγώ χαμογελούσα για να βγω όμορφος! :photo: :biggrin:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Πότε λέτε να ξαναπάμε....?
Αύριο??? :drooling: