Α ωραίο θέμα αυτό παιδιά!
Κλήσεις για υπερβνολική ταχύτητα ε?
Έχω χάσει το λογαριασμό πλέον. Πάντως, το κόλπο με το καλόπιασμα "πιάνει".¨
Έχω κ μια αφαίρεση διπλώματος απο αλκοτέστ... :oops:
Printable View
Α ωραίο θέμα αυτό παιδιά!
Κλήσεις για υπερβνολική ταχύτητα ε?
Έχω χάσει το λογαριασμό πλέον. Πάντως, το κόλπο με το καλόπιασμα "πιάνει".¨
Έχω κ μια αφαίρεση διπλώματος απο αλκοτέστ... :oops:
κατερίνα παιδί μου σε λίγο θα σε μαζέψουνε και δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις τη "στιλαρα" !!! ηρέμησε καλο μου :)
Σωστά Ντίνα αν κ παρέλειψα να πω ότι όλα αυτά γίνανε με το Punto που είχα ως πέρσι.
Με το Stilo όχι ότι δε τρέχω (βλέπε σχετικό post για τελική ταχύτητα), απλά είμαι πιο προσεκτική σε περιοχές υψηλού κινδύνου με μπλόκα κ ραντάρ.
εμας εδω εχουνε φεγυγει ..... οπου βρουν σταματανε .... και για οτι τους κατεβει κοβουν μπιλιετακια....
Κατάφερα και έσβησα κλήση για στάθμευση σε πεζοδρόμιο με τη δικαιολογία ότι είμαι φοιτητής και αδυνατώ να την πληρώσω πριν από 2 εβδομάδες...η κλίση ήταν από την άμεση δράση.
Υπερβολική ταχύτητα στη Λακωνία...μπαίνω σε ευθεία με 120, βλέπω κάτι να γιαλύζει στο βάθος, πέφτω σαν τρελός στα φρένα και μου λέει ο βλαχόμπατσος ότι έτρεχα, του λέω με πόσο, μου κάνει με 93, εγώ χαλαρώνω και λέω οκ σιγά και μου λέει πρέπει να σας πάρω την άδεια γιατί εδώ είναι κατοικημένη περιοχή και έχει όριο 50. Τα έχω πάρει γιατί όσο βλέπει το μάτι ούτε στάβλος δεν υπάρχει. Τελικά μου έκοψε για 89 κμ 33 ευρώ και 3 ponits...
Η καλυτερη λυση crass ειναι φιμε ζελατινα στην πινακιδα.Πριν ενα χρονο μου κανει νοημα μπλοκο στην γεφυρα του Ρυσιου να σταματησω.Οι ανεγκεφαλοι ειχαν την απαιτηση να κοψω απο 220 με το Gt και να σταματησω σε λιγοτερο απο 400 μετρα οποτε και γω συνεχιζω απτοητος ουτε καν εκοψα.Ε ξεκινανε να με κυνηγησουν αλλα οι ανθρωποι ειναι το ελαχιστο που μπορω να πω "κουλοι".Και Octavia turbo να εχεις πρεπει να ξερεις και να μην φοβασαι να το πατησεις.Με πλησιαζει προφυλακτηρα και τοτε ειναι που γελασε και ο καθε πικραμενος..νομιζε οτι μπορουσε να πιασει punto gt σε σφηνες στο δρομο χαλκιδικης με την 'αρκουδα" του και με το εμφραγμα λογω ηλικιας να τον περιμενει..ελεος..
MaGeLaNoS.......Τι λές???????
Τι δεν καταλαβες DontMKsense?
Στον καταλογο με τις παραβάσεις στο προσπερασμα εγραφε 167 κ 5 ποντοι στη κλιση που πηρα γιατον ιδιο λογο πήρα 167 κ 8 ποντους τώρα τι γίνεται;ξερει κανεις΄συμφέρει δικαστικα;
Για ποιά ταινία μιλάμε :P :P :P :P :PΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaGeLaNoS