Παιδιά σταματάει εδώ η συζήτηση γιατι δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσουμε σε αυτο το θέμα...Όποιος θέλει να πάρει abarth ας το κάνει...
Δεν εχω σκοπό να συγκρίνω ένα αμάξι που παρήγγειλα με κανένα stilo!
Printable View
Παιδιά σταματάει εδώ η συζήτηση γιατι δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσουμε σε αυτο το θέμα...Όποιος θέλει να πάρει abarth ας το κάνει...
Δεν εχω σκοπό να συγκρίνω ένα αμάξι που παρήγγειλα με κανένα stilo!
Θαναση εγω απλως θα πω καλοριζικο, και οτι πηρες ειναι δικο σου θεμα. Στο κατω εσυ το πληρωνεις εσυ θα το εχεις. Αντε να με πας καμια βολτα μιας και ειμαστε γειτονες.
Ηρεμία παιδιά... Ας πάρουμε όλοι βαθιές ανάσες!
Πείτε στο παληκάρι με γεια το αμάξι και μην το κρίνετε. Αν θέλετε ανοίχτε άλλο thread να εκφραστείτε ελεύθερα για το οποιοδήποτε αμάξι.
Μην στεναχωρούμε τις καρδιές μας για τέτοια...
Please.
Και με το συμπάθειο δηλαδή!
Άσχετο: Σιμπλιδάκι το πήρες;;;;
Βρε σεις η ποιοτητα της Opel ειναι ονειρο για την Fiat.Προσγειωσου λιγο Μπαμπη..ωραιο το abarth αλλα το OPC ειναι αρρωστεια..μιλαμε για 240ps turbo και ροπη στο θεο..περα απο τα υπολοιπα...
Ε πως ειμαι λαθος... αφου αν στο Gtc το δικο μου βρω μοτερ απο Opc (και το περασω) και κανα δυο αεροσακους επιπλεον το κανω Opc!
Οπως ο verone εκανε το stilo του abarth.
Το ιδιο αμαξι δεν ειναι ?
Το ιδιο εργοστασιο δεν φτιαχνει οοοοολο το υπολιπο αυτοκινητο εκτος απο τη μηχανη ?
Δερμα ξενον και τετοια ???, οκ!
Stilo 1.6 (πολυ καλυτερο απο) Astra Gtc 1.6
Stilo abarth (πολυ χειροτερο απο) Astra Opc
Ενταξει δεν ξερω απο αυτοκινητα αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι το Gtc ειναι ααααααααλλο πραγμα απο το Opc :P
Οπως λεει και ο στιλατος εσυ το αγοραζεις δικο σου ειναι δεν μας πεφτει λογος.
Ας μη χαλαμε τις καρδιες μας ωραιο αμαξακι ειναι και σου ειπα παραπανω οτι ειναι ποιοτικο πολυ, καλη επιλογη!
Thanasi kaloriziko file!!! Kala xiliometra!!!!
Tora gia tin sigrisi abarth me opc, einai teleios atopi.
An petixeis abarth sto dromo i stin pista, tha kaneis parti file...
PS. Sorry gia ta greeklish
Φιλε Θαναση καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα,να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι,οσο για τα σχολια που συζηταμε μην δινεις σημασια,αυτο που μετραει ειναι να σου αρεσει εσενα.
Και αν δεις κανενα stilo στο δρομο.εγω σου ευχομαι να σου φερνει μονο καλες αναμνησεις.
Στο λεει ενας Γερμανος με Ιταλικο αμαξι...
καλοταξιδο αντε να σε δουμε και στις σερρες.
παντως οχι για κοντρα.