Απάντηση: Κινεζικο Φορτηγο κανεις?
Μπα... Κυκλοφορούν πολλά...
Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι το 1ο εξάμηνο του 07 στον νομό Θεσσαλονίκης πουλήθηκαν 5 Cayene παραπάνω από ότι σε ολόκληρη την Γαλία για το ίδιο διάστημα. Αυτά είναι στατιστικά από την εταιρία που έχει αναλάβει την προώθηση 2 και μόνο αυτοκινήτων. Την Cayene και το Tuareg. Με τις υγείες μας...
Όταν λέω ότι μου γεμίζει το μάτι εννοώ ότι έχει κάποια στιβαρότητα που μπορεί να με προστατέψει σε πιθανή σύγκρουση. Ίσως είναι λάθος όρος αλλά στο δικό μου μάτι έτσι είναι.
Ας πούμε, το 207 peugeοt δεν με γέμισε το μάτι... Αντίθετα το Ibiza (02-03 τότε που έβγαλε τα πρώτα cupra) έδειχνε πολύ στιβαρό...
Αν διαλεγα να αγορασω Cayene παντως το τελευταιο που θα σκευτομουν θα ηταν οτι θα με προστατεψει αποτελεσματικα απο μια συγκρουση :P
Πιστευω οτι οτιδηποτε κυκλοφορει στην ευρωπη εχει μια στοιχειωδη προστασια απο συγκρουση.
Και παρεπιπτοντως αν δεν μου γεμιζε το ματι το youdie απο πλευρα παθητικης ασφαλειας, δεν θα μου γεμιζε το ματι ουτε το Fiat punto η Stilo πιστεψε με :P
Στο μυαλο ειναι ολα!
πω πω τι μας περιμενει εμας τους οδηγους απο τα αφεντικα μας!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
re auto den einai to t vw transporter???
Ετσι μου φαινεται και εμενα.
Μηπως του εχουνε βαλει και κανα 2τονους φορτιο πισω για να γινει ετσι?
Για να επιστρέψω στο θέμα. Σας βρίσκω λιγάκι αδιάβαστους.
Αυτό δεν είναι crash test. Στο video παρουσιάζεται η νέας τεχνολογίας αόρατη πρέσα του Κινέζικου ΟΔΔΥ. Συμπιέζει το όχημα και μετά το στέλνει για ανακύκλωση.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Pantelis
Για να επιστρέψω στο θέμα. Σας βρίσκω λιγάκι αδιάβαστους.
Αυτό δεν είναι crash test. Στο video παρουσιάζεται η νέας τεχνολογίας αόρατη πρέσα του Κινέζικου ΟΔΔΥ. Συμπιέζει το όχημα και μετά το στέλνει για ανακύκλωση.
Συμφωνα με τον τιτλο που εχουν δωσει στο video....
Συμφωνα με το σχόλιο στο τελος του video.....
Μονο για οχημα προς ανακύκλωση δεν μοιαζει.
Συμπέρασμα........................................ ......?
http://eiba.cz/direct/images/nexia-back.640x640.jpg
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο και όχι για αντιγραφή. Είναι συνεργασία με την opel στην αρχή της παραγωγής αυτοκινήτων απο τη daewoo. Τότε ήταν πάγια τακτική των κορεατών να κάνουν facelift σε προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητα, ή να δανείζονται το πάτωμα από παλιότερα μοντέλα. Π.Χ. το κινέζικο suv που λανσαρίστηκε πριν λιγα χρόνια με €15.000 έχει τα πάτωμα του pajero δεκαετίας '90.
τα :offtopic: έφυγαν...
(προτείνω lisa και ioannidis να ιδρύσουν το :offtopic_gr:..:p)
Pali ego ftaio..:redface::angel:
im sooo sorry...