Απάντηση: "Ψιλο"-Βελτίωση για νέο Bravo..
Τι θα λεγατε αν διαβαζατε λιγο απο το Power περιοδικο που τα παλικαρια εχουνε παρει ενα Punto Tjet 120 και με εξατμηση φιλτρο και προγραμα εφτασαν στα 146 αλογακια φανταστητε το Bravo Tjet 150 με ενα τοσο νορμαλ σταδιο βελτιωσης θα φτασει συγουρα στα 180 και βαλε αλογακια και θα κερναει Tea σε πολυ κοσμο με GT και βαλε.
Πηγα το αγορασα και διαβασα τελικα το άρθρο...
Όντως εφτασε εύκολα σχεδόν 150 άλογα...
Και στο επόμενο τεύχος έχει και συνέχεια.
Συμφωνώ μαζί σου... Ο T-Jet με τα 150 ανεβαίνει στα 180 άνετα και τα περνάει.
Μήπως γνωρίζεται αυτή τη στιγμή στα πόσα bar δουλεύει ο 150?
Α νομιζω είναι 0,7 bar...
Μπορω να σου πω με ποσα bar θα φυγουν τα κακομοιρα τα πιστονακια σου αν ανεβεις....1.4 ειναι, τι περιμενεις απο το μοτερ? Ειδη απο τι ξερω το μοτερ σου δουλεύυει πολλα bar. Μην το πειραζεις, δωστω και παρε φεραρι, ποιο φτηνα θα σου βγει στο τελος.
Εγω θα σου πω οτι το φιλτρο στο Ιταλικο ειναι must. Εγω το μονο που εβαλα ειναι μια φιλτοχοανη της Κ&Ν (57ι το μοντελο νομιζω), το εβαλα μονος σε 1 ωρα χωρις πολυ ζορι (αφου εχει οδηγειες στο κουτι), μου στοιχησε 80ε αλλα η πραγματικη του αξια --> ανεκτιμητη.
Οταν πας με 3000 στροφες ειναι σαν να μην αλλα3ε τιποτα. Αν πας πιο πανω ειναι σαν να αλλα3ε το μοτερ. Το αξιζει 1000% και το λεω και για τα παιδια που δεν εχουν. Βαλτε. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.
Αν ενδιαφερεται καποιος μπορω να του δωσω τη διευθυνση του καταστηματος στην Αγγλια απ'οπου το παραγγειλα πιο φτηνα και σε 4 μερες το ειχα.
80 σου βγήκε με μεταφορικά? Κάνει για το 1,6 ?
ahatzig kane mia kalh kai steile m to site (ama den 8es dimosios steile m pm)
Canonis για να ανεβεις σε αλογα ειναι ευκολη υποθεση ειδικα αφου μιλαμε για τουρμπατο μοτερ.Εγω αυτο που θα σου προτεινα ειναι να αφησεις λιγο καιρο να περπατησει το αμαξι για να πεσει κ σε καταλληλα "χερια" να δουμε τι θα μπορεσουν να κανουν απο βελτιωση κ αναλογα πραττεις.Μην ξεχνας οτι υπαρχει κ το πολυπαθο θεμα εγγυηση στη μεση οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να το ρισκαρεις ειδικα τωρα στην αρχη που δεν υπαρχουν δοκιμασμενες λυσεις για το συγκεκριμενο μοτερ.
Αληθεια πως παει στο δρομο το αμαξι?Παταει?Βγαζει τα αλογα?Πειθει για 150 ατια η το πνιγει το βαρος?
Για αυτο έλεγα να αλλάξω μόνο φίλτρο αέρα για να μην χάσω την εγγύηση...
Δεν πρόκειται να πειράξω κάτι που θα έχει άμεση σχέση με κινητήρα για να μην χάσω την εγγύηση...
Στο δρόμο πάει αρκετά καλά αν και θα ήθελα λίγο παραπάνω κράτημα.
Δε ξέρω ίσως να χρειαζόταν 18" με λίγο χαμηλότερο προφίλ η απλώς να θέλει κατέβασμα.
Για να σου δώσω μία τάξη μεγέθους θα σου πω τα αυτοκίνητα που έχω περάσει...
New Honda Civic 1.8 (140ps)
VW Golf Tsi (140ps) - εδω το ευχαριστήθηκα πιο πολύ από όλα...
Mercedes E-Class, CLK 180 (το προηγούμενο μοντέλο)
BMW Z3 - το πιο πρόσφατο (με ξάφνιασε πάντως που έστω και στην αρχή ήμουν πιο γρήγορος... μετά τα 130 άρχισε και έφευγε η μπέμπα)
ακομα κα σε stilo υπαρχει ενα φιλτρο ελευθερας περιπου 50 ευρω,το εχω βαλει που σε συνδιασμο με μπουζι ιριδιου και τελικο ελευθερας zebring εχω δει μεγαλη διαφορα στα ανοιγματα και σε δρομους ανοιχτους -0,8λ/100χλμ!
μπαινει κατευθειαν μεσα στον παπα του μαμα φιλτρου και θελει καθαρισμα καθε 10,000 χλμ!
σιγουρα θα εχει βγει και για bravo!