Αποφασίζετε όλοι να γράψετε σε forum χωρίς να προσέξετε και προπάντων να σκεφτείτε τι γράφετε....
Η αγγελία είναι 5 μήνες και θα είναι ακόμα για 6 και μετά θα το δεις με 9.000 μέχρι 8.000.
Υπογράφει Γιωργάκης...
Printable View
Αποφασίζετε όλοι να γράψετε σε forum χωρίς να προσέξετε και προπάντων να σκεφτείτε τι γράφετε....
Η αγγελία είναι 5 μήνες και θα είναι ακόμα για 6 και μετά θα το δεις με 9.000 μέχρι 8.000.
Υπογράφει Γιωργάκης...
να σου φαινονται ακριβα παρε αυτο που το κατεβασε 5,800 το παληκαρι και ασε μας ησυχους!
χωρις παρεξηγηση αλλα ο λαος λεει το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανετε!!!!
Ευχαριστώ που ΔΕΝ με βοήθησες να δώ που γράφει ότι μπήκε πριν από 5 μήνες.
Μας συγχωρείς φίλε Γιωργάκη που ΔΕΝ σκεφτόμαστε ό,τι γράφουμε...
Θα πρεπε να αφήσουμε να περάσουν 3 χρόνια, όπως εσύ έκανες για να έχουμε το δικαίωμα να γράψουμε και εμείς την ταπεινή μας γνώμη.
Για να αλάξουμε λίγο κλίμα και νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις!
Εγώ ρε παιδιά το δικό μου πόσο θα πρέπει να το δώσω?
1,6 5D Dynamic μαμά εντελώς (με έναν αλαγμένο κινητήρα ο οποίος έχει αυτή τη στιγμή μαζί με τα χιλιόμετρα που είχε στο προηγούμενο αμάξι περίπου 30.000 χιλιόμετρα) ενώ το σκάφος έχει 102.000 περίπου χωρίς το παραμικρό τρακάρισμα??
(για το 1.6 μιλαει)
Εσυ ρε φιλε ποσο σκευτικες για να το γραψεις αυτο ειλικρινα τωρα πες μας...
Θα πρεπει να ανακαλεσεις!
Απο την αλλη τωρα δεν μπορουμε να εχουμε σαν μετρο συγκρισης εναν οποιοδηποτε (μαντρά) που πουλαει το Stilo 11.000.
Ο καθενας το πουλαει οσο γουσταρει.
Και αυτο με τα 3 χρονια μου φανηκε λιγο αστοχο παρολο που τον συμπαθαω πολυ τον φιλο ioannidis :P
Ενα ειναι το νοημα φιλε Γιωργάκης, οπως λενε και στο χωριο μου: νο μανι νο φανη, με αλλα λογια, πανε παρε ενα παπακι αν δεν θελεις να διαθεσεις χρηματα...
# Οι τιμές πώλησης είναι μέσες τιμές πώλησης: από ιδιώτη σε ιδιώτη και
# από έμπορο σε ιδιώτη
για αυτοκίνητα:
# με βασικό εξοπλισμό
# σε πολύ καλή κατάσταση
# με 15000 χλμ. το χρόνο
http://www.autotriti.gr/auto/_mtx/ti...p=1&marka=FIAT
δηλαδη το δικο μου 1,2 ειναι 5900?????????
ας γελασω!
Το θέμα -δυστυχώς- είναι η ελληνική νοοτροπία. Σου λέει ο άλλος είναι FIAT, βλέπω πόσο πουλάνε αντίστοιχα golf και focus 1.4cc με υποτυπώδες εξοπλισμό και τρελλένομαι! Ο,τι και να λένε όμως εγώ το αμάξι μου το πήρα με 20.000 πριν 5 χρόνια με full εργοστασιακό εξοπλισμό και αυτο που ξέρω είναι ότι όλα λειτουργούν μια χαρά! Δεν ξέρω αν απλά εγώ είμαι τυχερός...
[quote=ioannidis;60477]Ευχαριστώ που ΔΕΝ με βοήθησες να δώ που γράφει ότι μπήκε πριν από 5 μήνες.quote]
Προς ενημέρωσή σας, το www.car.gr έχει αγγελίες το πολύ μέχρι τρεις μήνες.