ακριβώς τα ίδια μου είπε και ένας μηχανικός που έβαλα να ψάχνει, αλλά για πιο σίγουρα θα μου πει το βράδυ όπου θα το τσεκάρει στα βιβλία...
Printable View
ακριβώς τα ίδια μου είπε και ένας μηχανικός που έβαλα να ψάχνει, αλλά για πιο σίγουρα θα μου πει το βράδυ όπου θα το τσεκάρει στα βιβλία...
Αντρεα ρωτησα και εγω καποιο φιλο που ξερει απο Ford .. Μου ειπε οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα... Μονο να παρεις ECU απο Αγγλια αφου ειναι δεξιοτιμονο και οχι απο καποια αλλη χωρα (Αριστεροτιμονο) μιας και υπαρχει κινδυνος να "μπερδευει"... Τωρα βεβαια τι θα "μπερδευει" δεν πολυκαταλαβα... Αλλα στο γραφω οπως μου το ειπε.
Γεια σου Γιωργο! Ξανα ευχαριστω παιδια.
Αυτο με τα αριστεροτιμονα - δεξιοτιμονα πρωτη φορα το ακουω αλλα μπορει να παιζει κατι.
Εν το μεταξυ τους εχω κατεβασει καντιλια και περιμενω να δω αν θα πιασουν τοπο οι απειλες μου (εχω δουλεψει και 1,5 χρονο για να καταλαβετε στο συγκεκριμενο αντιπροσωπο αλλα εμεις οι Κυπριοι τα λεφτα πανω απ' ολα). Προς το παρων μου εχουν δωσει αλλο αμαξι τουλαχιστον για να κανω τη δουλεια μου.
Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αλλά νομίζω ότι στο www.clubford.gr θα βρεις μία πιο εμπεριστατομένη βοήθεια.
Σ'ευχαριστω rept1l3 για την απαντηση αλλα αν κοιταξεις καλα στις απαντησεις μου παραθετω τι μου ειπαν σε αυτο το forum.
Ο λογος που κανω ερωτηση εδω ειναι γιατι τα παιδια εδω (μεσα σ'αυτους κι εσυ) θα μου απαντησουν γιατι με ξερουν και τους ξερω.