Αυτός ο παππούς!!!! χεχεχεχ. Άραγε τί να κάνει?? Πω πω άμα το δει ο Σάκης αυτό το post θα αρχίσει τα καντήλια!!!!
Printable View
Εμένα πάντως τα μόνα παραπτώματα για τα οποία έχω πληρώσει πρόστιμο είναι το παράνομο παρκάρισμα-αφαίρεση πινακίδων. 2 φορές, η μια εκ των οποίων ήταν ηρωϊκή: Από τις 11 το βράδυ το αμάξι ήταν παρκαρισμένο επάνω στην Τσιμισκή, και πήγα να το πάρω στις 9 το πρωί. Φυσικα το αμάξι το είχαν σηκώσει, αλλά το καλύτερο ήταν όταν τους πήρα τηλέφωνο να δω που το πήγαν:
-Καλημέρα σας
-Γκχμμ...μέραααα
-Είχα ένα Fiat stilo παρκαρισμένο τριμισκή με αριστοτέλους και....
-Καλά ρε φιλαράκι δικό σου είναι?? Πρωί πρωί επάνω στην τσιμισκή παρκάρισες???
-Κύριε δεν πήρα για να διαμαρτυρηθώ, απλά πήρα να μάθω πού το πήγατε να παω να το πάρω
-Ωραία, προχώρα καμιά 150 μέτρα και θα το δεις παρκαρισμένο στη βενιζέλου
Ε λοιπόν το είχαν πάει μέχρι τη Βενιζέλου, το πάρκαραν κανονικά μπροστά από την τράπεζα της Ελλάδος και το παράτησαν εκεί. Σιγά να μην το πήγαιναν μέχρι την μάντρα της τροχαίας(φυσικά είχαν πάρει τις πινακίδες). Κύριος εγώ, ελέγχω την κατάσταση του αυτοκινήτου(μου είχαν γδάρει τις ζάντες μόνο, από τις δαγκάνες του γερανού) και λέω "¨με γράψαν που με γράψαν, μου βρήκαν και πάρκινγκ, δεν το αφήνω εδώ να πιω κανένα καφεδάκι στην αριστοτέλους?" Κι έτσι έκανα, πήγα για καφέ και το αμάξι το πήρα το μεσημέρι.
Είδατε η ΕΛ.ΑΣ? Φριντίζει να μας βρίσκει πάρκινγκ όταν το χρειαζόμαστε!!!! :D:D:D
Ο Μητσάρας ειναι όπως και να γίνει ο leader....
Εγώ έχω πάρα πολύ καιρό να φάω κλήση...μάλλον έχω γίνει πολύ καλό παιδί (ή δουλεύω τόσο πολύ που απλά δεν βγαίνω στον δρόμο...)
Και αυτό με στηρίζει canonis..
Το γκάζι είναι το πρώτο πράγμα που ξυλωσα απο το αμάξι και έβαλα έναν διακόπτη..on/off
180 σου φαίνονται πολλά στην εθνική οδό?Πρόχθές ένας τύπος με m6 είπε οτι πήγαινε με 260 και του άναψε τα φώτα stilo για να τον προσπεράσει..με μένα τα έβαλες?Εσυ με πόσο πάς δλδ στην εθνική με 130?
Το "τίποτα μπροστά σε μερικούς" το λές εσύ.. μεγαλύτερη χαζομάρα είναι να παίρνεις το αμάξι σου για ψίλου πήδημα και να διπλοπαρκάρεις στο κέντρο ή πάνω σε στροφή ή σε ράμπα για ανάπηρους κ μπλα μπλα μπλα.. Θα τα ζεις αυτα φαντάζομαι κάθε μέρα.Θα έχει γίνει το αμάξι σου λατέρνα απο τα αυτοκόλητα ¨είμαι γάϊδαρος παρκάρω όπου βρω".
Και να θυμάσαι για να μην έχουμε απρόοπτα Θεσ/νίκη - Κατερίνη να πηγαίνεις στην μεσαία λωρίδα γιατί έχει και τρελούς στην εθνική που πάνε με 180 στην αριστερή.
εγω τωρα εχω σοβαρεψει δεν κανω βλακειες.......
με βλεπουν οι αστυνομικοι πλεον και μου λενε κανε κατι ρε μεγαλε....εμεις τι θα κανουμε κλεφτες θα γινουμε?????
Αντε να πω και εγω τα τελευταια 10 χρονια στην Ελλαδα καμια κληση ουτε με το Φιατ αλλα ουτε και με το Μ η συνταγη αντιρανταρ σωστα και εξυπνα τοποθετημενο και φυσικα καποιο που να σε καλυπτη σε ολα περισοτερες πληροφοριες σε αναλογα site,τωρα στην Γερμανια 6 φορες για ζωνη χ85 μαρκα μεσο ορο και μια φορα για αλκοολ χ600 μαρκα οποτε και τοκοψα επισης μια φορα υπερβολικη ταχυτητα στο ωτομπαν 287 και με σταματησε αστυνομια δηλαδη μπηκε μπροστα μου και αναψε φαρους 287 με ορι 180=1500 μαρκα και διπλωμα 6 μηνες+αφαιρεση αυτοκινητου 2 μηνες και κει δυστυχως δεν πολυπιανει το ρανταρ,τουλαχιστον καποιες φορες