Απάντηση: Αποχη Απο Το Καπνισμα... Οδυσσεια Και Θριαμβος
Θάνε 6 η 7 χρόνια από τότε που είχα την ίδια εμπειρία με τον Γιώργο. Τότε το έκοψα μαχαίρι. Κάπνιζα πάνω από 3 πακέτα την μέρα. ούτε με το στριφτό δεν κατάφερα να το μειώσω, αφού στον ελέυθερο χρόνο έστριβα τσιγάρα. Θυμάμαι πάντως ότι μετά από λίγες μέρες αποχή από το τσιγάρο, έπεσα στο κρεβάτι με 40 πυρετό και έντονο βήχα, σαν κάτι να έσπαγε μέσα μου. Επίσης Θυμάμαι να έχω μετά από 5 6 μήνες μια πολύ δυνατή επιθυμία για τσιγάρο, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και άναψα ένα, αυτό ήταν, τέτοια αηδία δεν είχα νιώσει ποτέ μου.
Να πω κι εγω την εμπειρια μου μπας και βοηθησω καποιον οπως με βοηθησαν εμενα οι προλαλησαντες.
Διαβασα το ποστ και ειπα μπραβο στα παιδια που το εκοψαν και οτι καποια μερα θα το εκοβα κι εγω. Μετα απο 2-3 μερες αποφασισα να παω για τροχαδακι χαλαρο μετα απο 5-6 μηνες ακινησιας (ημουν αθλητης παλαιοτερα).
Μετα αοπ 5 λεπτα χαλαρο τροχαδι τα ειχα φτυσει. Ενοιωθα σαν να ειχα καποιο 1000 κιλα να καθεται στο στηθος μου. Εκανα μιση ωρα να βρω την αναπνοη μου ξανα. Και λεω καποτε εκανα 5 ωρες προπονηση την ημερα και τωρα με 5 λεπτα τρεξιμο τα φτυνεις? Και μαχαιρι!
Αυτο εγινε πριν απο 2 βδομαδες. Προχθες το βραδυ ημουν με κατι φιλους και αναψαν τσιγαρο και προγματικα μου ηρθε αναγουλα. Ουτε το σταχτοδοχιο δεν μπορω να μυριστω απο αποσταση 10 μετρων. Και αυτα μετα απο 2 βδομαδες.
Το προβλημα ειναι οτι πηρα 2-3 κιλακια αλλα προτιμω τα λιγα κιλα παρα το καπνισμα.
Για οσους το σκεφτονται, καντε το για 5μερες και δοκιμαστε κατι που σας κουραζε οταν ησασταν καπνιστες και δεν θα ξανακαπνισετε.
Γιατι το κοβετε ρε παλικαρια?Το τσιγαρο ειναι μια απο τις μικρες καταχρησεις της ζωης.Τι πιο ωραιο πραγμα το πρωι που ειναι καθαρος ο οργανισμος να πας στην οικοδομη να γυρισεις εναν τενεκε αναποδα να παρεις και μια φραπεδαρα τιγκα στο παγο (τακα-τουκα να βαραν τα παγακια μεσα) και να αναψεις ενα τσιγαρο και να νιωσεις το πρωινο μπουκομα που σου προσφερει.Ααααααααχχχχχχχ.....!!!Κατσε να αναψω ενα τωρα.
Εγώ παιδιά καπνίζω από πρώτη γυμνασίου k μέχρι την τρίτη λυκείου που δεν κάπνιζα πολύ k φανατικά το έκοβα άνετα οποτε ήθελα.Γιατί το είχα προσπαθήσει 2 φορες k δεν είχα πρόβλημα,ούτε καν τις 3-4 πρώτες μέρες.Από την στιγμή που έφυγα από το σπίτι μου για να πάω να σπουδάσω δεν μπορώ να το κόψω ούτε για μια ώρα.Είναι δύσκολο το άτιμο....
Να μαστε πάλιιιιι.... (προσπάθεια #2)
Για τις πρώτες 2-3 μέρες διατηρούσα ένα πολύ χαμηλό προφίλ αλλά σήμερα αρχίζω και το λέω...
ΜΑΧΑΙΡΙ.
Την πρώτη φορά που το έκανα αυτό κράτησα για ένα χρόνο. Άντε να δούμε τώρα...
το εκοψεςμιχαλη το στριφτο?λογω βηχα?
Ναι το έκοψα... Αφορμή ήταν ο βήχας. Όχι αιτία.