Απάντηση: Συναντηση απο 10/9-11/9
Eγω προτηνω Τεταρτη να γινει να πουμε ολοι ρε παιδια τι γνωμη μας ολοιος πως θα γινει η συναντηση?πειτε....να βαλουμε μια ημερομηνια σημερα εγω λεω ΤΕΤΑΡΤΗ 10-Ο9 ΣΤΟ Σ.Ε.Φ
1.manosm
2. gas
3. lakis
4. 1972stilo
5. Soul Giannis
6. ThoDoris
7. ngtech (ισως)
8. richard
Συμφωνώ και γω για Τετάρτη. Να σας θυμίσω ότι είναι Δευτέρα και μάλιστα πριν από την Τετάρτη ή έστω την Πέμπτη για την οποία λέμε?
οχι ρε παιδια μεσα στην εβδομαδα...!
και εγω ηθελα αλλα δεν μπορω...
ΡΕ παιδια αφου ειπαμε για αυτη την ημερομηνια 10-11 που κανονικα επρεπε να οριζαμε η 10 η 11 εγω προτηνω 10 γιατι ειναι τεταρτη κ δε δουλευουμε απογευμα...πειτε να ξερουμε....αλλιως να ορισουμε αλλη φορα.
Παιδια δεν βλεπω να γινεται δουλεια..Για να μην κατεβαινουμε τζαμπα και περιμενουμε μεχρι και εγω δεν ξερω τι ωρα αν τελικα θα ερθει καποιος παρακαλω να επιβεβαιωσουμε τις συμμετοχες
Παντως η αληθεια ειναι δεν βλεπω ενδιαφερον ουτε και καποια αντιπροταση ως προς ημερομηια και ωρα..
Κριμα γιατι στην τελευταια συναντηση περασαμε πολυ ωραια ..
Ρε παιδια ο manosm που το προτεινε που ειναι?
θα ειναι στις 10 η στις 11 Αθηνα?
ωραια παιδια θα το βαλουμε new thread για την αλλη εβδομαδα γιατι οπως λετε ο manosm δεν ορισε ουτε ακριβη ημερομηνια ουτε ωρα ουτε μερος...
Εβλεπα & εγώ με ενδιαφέρον την σημερινή συνάντηση χωρίς να δηλώσω συμμετοχή γιατί μου τυχαίνουν διάφορα απρόοπτα τον τελευταίο καιρό...
Πάντως μέχρι την στιγμή αυτή, εφ' όσον οριστικοποιηθεί είμαι μέσα.
Εαν ακυρωθεί, θα πρότεινα μήπως κανονίζαμε να πηγαίναμε όλοι όσοι ενδιαφέρονται μαζί στο Athens tuning show (17-21 Σεπτέμβρη / στο Ελληνικό)