Απάντηση: Ο Άγγλος ο χουβαρντας...
Αυτο θα γίνει οπωσδήποτε...
Συνάντηση σε δημόσιο μέρος και επι τόπου τα χαρτιά για την μεταβίβαση του αυτοκινήτου.
Μίλησα με αυτον 2 φορές σήμερα και θέλει να μάθει τι γίνεται με την επιταγή.
Του έδωσα και το νούμερο της τράπεζας για να επικοινωνήσει.
Την επόμενη Παρασκευή μου είπε θα είναι εδώ.
Τώρα ψάχνω να βρω τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να κάνω μεταβίβαση αλλά σε αλλοδαπό.
Μήπως γνωρίζει κανείς?
Επίσης αύριο το πρωϊ θα πάω στην αντιπροσωπεία για την εξόφληση του αυτοκινήτου. Ώστε να μην γράφει στην άδεια παρακρατείται.
Γνωρίζετε πόσο καιρό κάνει η αλλαγή ώστε να γράφει πλήρης κυριότητα?
Αν το κάνω μόνος μου, δηλαδή το πάω στην καταληλη υπηρεσία θα γίνει η αλλαγή γρηγορότερα?
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Όπως είπα την επόμενη Παρασκευή συνάντηση έκτακτη.
Αν ολα πανε καλα πες του οτι πουλαω και εγω το Stilo (full extra φιμε τζαμια χωρις εξατμιση διακριτικο) 15.000 λιρες αγγλιας (τιμη συζητησιμη και παραπανω αν θελει) και τα εξοδα δικα μου χα χα χα χα χα χα
Χα χα χα χα χα χα χα χα...
Μακάρι να πάνε όλα καλά λοιπόν και να πουλήσουμε και το δικό σου.
Πλέον μιλάμε μόνο για λίρες Αγγλίας...
Πάλι καλά όμως που συζητάς και την τιμή, μην γίνεσαι αδιάλλακτος, άγαρμπος...
Υ.Γ. Για την μεταβίβαση σε άλλοδαπό τελικά χρειάζεται διαβατήριο και ΑΦΜ.
Θα πρεπει να τον πάω και σε εφορία να βγάλει ΑΦΜ δηλαδή.
Ποοοοοοοοοοοοοο
Για την κυριότητα να πας σε ένα ΚΕΠ. Στο site των ΚΕΠ λέει τι χαρτιά θες. Βεβαίωση από την εταιρία ότι το αμάξι πληρώθηκε, ταυτότητα, παλιά άδεια κυκλοφορίας. Τα πας στο ΚΕΠ και παίρνεις τη νέα άδεια κυκλοφορίας (χωρίς το παρακρατείται) σε 20 μέρες περίπου.
Τώρα για τον Άγγλο τι να πεις... πρόσεχε. Δε παίρνεις και κανένα δικηγόρο μαζί...
κοιτα μπορει οχι τοσο για την αδεια που το εκανα εγω μου πηρε μονο μια βδομαδα
Παιδια την αδεια την χρειαζομαι για να τελειώνω με αυτή την ιστορία.
Γίνεται να πάω εγώ στην αρμόδια υπηρεσία και να τελειώνω?
Πιθανότατα στη συνάντηση θα υπάρχει δικηγόρος και αστυνόμος...
Το απόγευμα σκέφτηκα κάτι άλλο.
Αυτός κατα 99% θα έρθει και θα μου πει πως δεν θέλει το αυτοκίνητο άρα να του δώσω τα χρήματα πίσω.
Όμως επίσης κατά 99% δεν μου έχει δώσει αληθινό όνομα.
Σε αυτή την περίπτωση εγώ κανονικά πρέπει να δώσω τα χρήματα στον Cole Kennth. Άρα θέλω να δω το διαβατήριο του.
Τι γίνεται αν δεν είναι αληθινό το όνομα του, δεν μου δείχνει διαβατήριο και θέλει τα χρήματα?
Δεν δίνω τα χρήματα, έτσι δεν ειναι?
Ποοοο όλο και μπερδεύεται...
Κακο μπλεξιμο απο την αρχη.Ο δικηγορος μαλλον θα σου λυσει τις αποριες.Φαγωθηκες ρε συ να το πουλησεις το αμαξακι..
Τα τελευταία νέα είναι ότι ζήτησε να στείλω χρήματα σε μία μεταφορική για να στείλει το αυτοκίνητο Αγγλία.
Μου είπε απο τα παραπάνω χρήματα που έστειλα (7500Ε) θέλω να στείλεις 1270Ε σε μία μεταφορική και καλά για να στείλει το αυτοκίνητο Αγγλία.
Εγώ όμως απάντησα πως δεν πρόκειτα να κάνω καμία κατάθεση και περιμένω ακόμα να καθαρίσει η επιταγή.
Αντε να δούμε που θα πάει αυτό...
ρε παιδια το bravo πρεπει να ειναι πιο φτηνο στην αγγλια αν δεν κανω λαθος γιατι μου βρωμαει η ιστορια?
πάρε εσύ τα λεφτά
στείλε και το αμάξι
και από εδώ πάνε και οι άλλοι
μετά την απομάκρυνση από το ταμείο........
δεν έχετε υπογράψει ούτε προσύμφωνο ούτε συμβόλαιο
ούτε καν το αμάξι δεν είσαι υποχρεωμένος να του δώσεις αν στην επιταγή δεν γράφει καθαρά ότι στα έδωσε γι αυτό το σκοπό
ψάξου λίγο καλύτερα
και κάνε την ιστορία να βγει υπέρ σου