Απάντηση: 'Ελλειψη βενζίνης (σίριαλ σε επανάληψη)!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Μηπως εγω ειμαι εκτος τοπου και χρονου ?
Απεργια οι τελωνιακοι δεν κανουν ?
Απεργία κάνουν οι τελωνιακοί (έκαναν), τα βυτία δεν μπαίνουν στην χώρα, αλλά εαν θέλετε να πιστέψω ότι οι εταιρίες δεν έχουν αποθέματα για να καλύψουν έστω & μια πολύ αυξημένη ζήτηση μιας ημέρας,& να στερεύει η χώρα από πετρέλαιο, συγνώμη αλλά δεν τσιμπάω...
Προφανώς είναι ευκαιρία να πανηγυρίζουν οι βενζινάδες εξαντλώντας & τις ακριβές & τις φθηνές βενζίνες πουλώντας τες σε όποια τιμή θέλουν.
Εαν, παρ'ελπίδα μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο (δηλ. να ξεμένουμε από πετρέλαιο μέσα σε μία ημέρα), τότε συγνώμη αλλά θα πρέπει να ανησυχούμε...
Sn7per για φαντασου να κλεινανε την εθνικη τα ατομα απο το village ομως? θα επρεπε να κανουνε καταληψη το village και καλα κανουνε ειπαμε αν εχεις προβλημα πας στην πηγη. Το να μου κλεινουνε τον δρομο ο αγροτης στην εθνικη ενω εγω εχω τοσα προβληματα το θεωρω μεγαλη ΜΑ@(#&#&. Να πανε ολοι τους κατω στο υπουργειο αγροτων η ξερω εγω ποιο ειναι να το αποκλεισουνε. εχουνε προβλημα οι μπατσοι ? να πανε να αποκλεισουνε το Γ.Α.Δ.Α. Εχουνε προβλημα οι τελωνειακοι ας πανε στο ανοιστοιχο υπουργειο να το περικυκλωσουνε να διαταραξουνε τις εργασιες εκει αν θελουνε να ακουστουνε οχι να σταματανε να τροφοδοτουνε με βενζινη να μην μπορω να παω στην δουλιτσα μου να βγαλω το μεροκαματο μου να ζησω. Η για φαντασου να εμενα απο βενζινη πηγαινοντας στην δουλεια μου και να μου τυχει κατι το παιδι μου και να μην εχω μεσον να το παω στο νοσοκομειο? Εκει τι λες? ναι παιδακι μου δεν μπορω να σε παω στο νοσοκομειο διοτι κατι καθικια τελωνειακοι με το δικιο τους δεν μας αφηνουνε να εχουμε βενζινη? ΟΧΙ φιλε μου Δεν συμφωνω καθολου. ΑΥτες οι πρεπει να το υποστουμε ολοι ειναι ομιλιες παπαρηγας.
μαλλον καποιοι ειναι βολεμενοι με πολυ καλους μισθους εδω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
μαλλον καποιοι ειναι βολεμενοι με πολυ καλους μισθους εδω!
Ή απλά έχουν πάψει να παραπονιούνται και να διαμαρτύρονται ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!!!!!!
Οπως το βλεπει ο καθενας μας!
αλλα και εμας μας πιανει αμεσως υστερια νομιζεις και οι βενζινη που εχουμε δεν θα μας βγαλει και τρεχουμε σαν τρελοι!
δεν μιλαω για αδεια ρεζερβουαρ αλλα για σχεδον γεματα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
να μου τυχει κατι το παιδι μου και να μην εχω μεσον να το παω στο νοσοκομειο? Εκει τι λες?
Πω πω τι κανει μια απεργια ρε φιλε, μου θυμηζεις τα δελτια που αναφεραν οτι εγιναν πυρκαγιες λογω των διακοπων ρευματως, η οτι πεθαναν ανθρωποι στο νοσοκομειο για τον ιδιο λογο.
(οφειλε η πολιτεια να εχει γενιτριες για τον λογο αυτο πχ)
Στο θεμα μας τωρα.
Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν ερχεται ασθενοφορο παρολο που υπαρχουν 5 στο νοσοκομειο και ενας μονο οδηγος, και αυτος απασχολημενος σε αλλο περιστατικο ?
(Κατι που εχει γινει πολλακις βεβαιως βεβαιως)
Τι θα του πεις ?
Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν εφημερευει παιδιατρος η χειρουργος η αλεργιολογος επειδη λοιπουν ολοι διακοπες τι θα του πεις ?
Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν υπαρχει αστυνομικος να ερθει να το σωσει μιας και οι μισοι θα ειναι σε διακοπες και οι αλλοι μισοι θα παραφυλανε την Madona τι θα του πεις ?
Η απεργια σας μαρανε μου φαινεται σε αυτο το ****κρατος.
Ωραιοι εισαστε οτι σας αρεσει παρατηρητε...
Ζουμε σε ενα ηδη επικινδυνο κρατος, μια απεργια μονο ασφαλεστερο το κανει φιλε μου.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
+1
Το ίδιο ψηφίζω και εγώ.
Οι Έλληνες τι έχουν μάθει πάρα πολύ καλά να κάνουν? Απεργία...
Έ όχι ρε φίλε. Καθε φορά που κάποιος ξυπνά στραβά να κλείνει τσιμισκή και εγνατία.
Δεν είναι κατάσταση αυτή.
Δεν είναι περίεργο που σε ανεπτυγμένες χώρες δεν συμβαίνει τίποτα?
Το μόνο που προκαλείς είναι την αγανάκτηση μου και το θυμό μου.
Έτσι θα πάει η Ελλάδα μπροστά?
Αν δεν κάτσεις να δουλέψεις φίλε μου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...
Παρεπιπτόντως και εγώ για ένα χρόνο δούλευα στα Village και ναι έπαιρνα 400 Ευρώ.
Φοιτητής ήμουν και με βόλεψε. Δεν περίμενα πάντως πηγαίνοντας εκεί να πάρω και τα τρελά λεφτά.
Αν θέλεις όμως να βρείς δουλειά μπορείς να το κάνεις και αυτό.
Όποιος θέλει να βρεί, βρίσκει.
Παραδείγματα υπάρχουν...
Κρίμα πάντως όλα αυτά για την Ελλαδίτσα!
Απλά γίνονται χειρότερα τα πράγματα..
Σημερα μιλουσα με μια συναδερφο και μου ελεγε οτι η κορη της παιρνει 450 ευρω σε δουλεια γραφειου 8ωρο 20 ημερες την ευδομαδα, πτυχειο ΙΕΚ.
Βρικε δουλεια οκ, ζησε με 450 ευρω και τα λεμε. Εγω παιρνω γυρω στα 1100 - 1200 και καθε τελος του μηνα μετραω τα φραγκοδιφραγκα.
Και επισης ξερω και ατομα που παιρνουν 800 με οικογενεια και 3 παιδια. (μεσο επιπεδο μορφωσης)
Ζησε εσυ με τοσα και μετα ελα να πεις οτι οποιος θελει βρισκει δουλεια...
Αυτο ειναι το κακο με εμας εχουμε μαθει να ειμαστε παθητικοι, οτι μας σερβιρουν αυτο θα φαμε, ας ειναι και σκ@τα.
Καλα το παλικαρι απο την γλυφαδα η το κολωνακι η της εκαλης το καταλαβαινω γιατι πολυ απλα αυτο που δικαιουται το εχει.
Οι υπολιποι μαλακες της υποθεσης (εμεις δηλαδη) πρεπει να ξυπνησουμε λιγακι και να δειξουμε οτι δεν ειμαστε και τοσο μ@λακες....
Αυτα !
Δηλαδη αμα εχεις ενα σπιτι στην γλυφαδα η στο κολωνακι που ειναι στην οικογενεια απο γενεες και γενεες σε κανει αυτοματα πλουσιο?
η αμα εχεις αγορασει οικοπεδο το 84 τοτε που η γλυφαδα δεν ητανε γνωστη με 3,000,000 δραχμες?
Σε κανει αυτοματα ανθρωπο που δεν θα μετραει τις πενταροδεκαρες στο τελος του μηνα. (προφανως δεν ειναι ολα στην ζωη ασπρο και μαυρο.)
Οποτε και στις απεργιες δεν θα σε απασχολει ο λογος που γινονται, αλλα οτι δεν μπορεις να κανεις ανετα την βολτιτσα σου στο Γκιουζέλεεεεεεε (το ειπα και με προφορα :P)
Anyway δεν αναφερθηκα προσωπικα σε εσενα φιλε Stilatos
Το τι αποψη εχει ο καθενας για τις απεργιες εχει να κανει με το τι τραβαει στην ζωη του, αυτο μου φτανει για να καταλαβω τι εστι το καθε ατομο εδω, δεν χρειαζομαι τοπο κατοικιας