λιγο δυσκολο το κοβω γιατι ειναι πιο γνωστος και παλιος στην πολη πανω στις μηχανες!
Printable View
λιγο δυσκολο το κοβω γιατι ειναι πιο γνωστος και παλιος στην πολη πανω στις μηχανες!
Ψάξε σε ιδιώτη, θα πετύχεις καλύτερες τιμές για μεταχειρισμένο. Έχεις όλο τον χειμώνα μπροστά σου...
Εάν πάλι θέλεις καινούργιο, όπου και να πας...
Βρικα ενα καλο μηχανακι μεταχειρα 6.000 χμ θαρρω καινουργια λαστιχα και λοιπα.
Yosung gt250 2006 modelo στα 2800 κατευασε την τιμη τι λετε (μονο αυτο μου αρεσε απο τα υπολιπα που βρικα σε αλλα μαγαζια, μεγαλο μεγεθος μικρο μοτερ) τι λετε ?
Τίμιο μηχανάκι...
Μοιάζει και λίγο της MV Augusta F4, αν είναι σε κόκκινο...
Κάνε λίγα παζάρια, κόψε ότι μπορείς, πήγαινέ το σ' έναν μάστορα και πάρ'το αν σ' έκανε κλικ!
Μου εκανε κλικ, ειναι πραγματικα τεραστιο σε σχεση με αυτα που βρικα (250cc streeet) σε μαστορα δεν μπορω να το παω γιατι ειναι καταστημα.
Το συγγεκριμενο θα ερθει καινουργιο σε μερικες μερες στα 4000 περιπου αυτο που με προβληματιζει ειναι τα ανταλακτικα. λενε οτι δεν βρισκεις ευκολα αν χρειαστεις.
Καλα δεν βιαζομαι για το συγγεκριμενο στο καταστημα γιατι ξερω οτι και 2 μηνες εκει θα το εχει δεν πουλανε αυτα με τιποτα.
Η τιμη αλλο δεν πεφτει αλλα θα δω τι θα κανω, ξερω πολυ καλα οτι ενα τετοιο μηχανακι ειναι σαν το Stilo...
Πηγα και το ξαναειδα το μηχανακι και μαλλον θα το τσιμπισω και ας μην ειναι ψεκαστο.
Τι παει να πει οτι δεν ειναι ψεκαστο ?
Παλαιοτερης τεχνολογιας συγουρα αλλα περα απο αυτο στην επιδοση ?
Λοιπον... Πηγα να την παραλαβω την μηχανη αλλα αυτην τη φορα (για να τους αιφνιδιασω) με ενα φιλο ο οποιος περα απο μηχανες οδηγει και αεροπλανα και γενικοτερα εχει αρκετες γνωσεις με το αντικειμενο.
Του λεω πως την βλεπεις καλη ?
"καλη φαινεται αλλα κατσε να κανω και μια βολτιτσα"
Εφυγε για κανα 20λεπτο και μολις ηρθε πισω μου ειπε "μακρια"
Για 250cc δεν τραβαει καθολου παρα μονο η πρωτη + μυριζε μπογια μολις ζεσταθηκε + ζεσταθηκε υπερβολικα (για το ζορισμα) + ο κινητηρας ηταν πνιγμενος στο λαδι (για να μην ακουγονται θορυβοι).
Κριμα ο καφες που κερασε ο μαγαζατορας.
Γλυτωσα στο τσαφ.
Αυτα...
Παρουσιαζω το καινουργιο μου μηχανακι, entry level δεν το λες, αλλα ξερω οτι θα αρεσε πολυ και στον πατερα οποτε αργοτερα θα του το δωσω.
Δεν μου αρεσει να πουλαω...
Αντε και το καλοκαιρι με 600ρι
http://s25.photobucket.com/albums/c7...¤t=1.jpg
(καινουργιο ειναι, παντα ορθιος ευχηθητε μου)
Με γεια σου ρε! Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! Καλές βόλτες!!!