Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 (ΕΚΤΑΚΤΗ Σέρρες ελεύθερη προπόνηση)
εδω παιδες ειναι ο Σωτηρης που εχει βελτιωθει και τελικα μπορει να βλεπει εφιαλτες ο Face
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=TpJhlSUimAo[/ame]
Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008 (ΕΚΤΑΚΤΗ Σέρρες ελεύθερη προπόνηση)
αυτο ειναι ο θρυλικος VERONE η ψυχη παντων
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=kSHNTyPvT8M[/ame]
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
αυτο ειναι ο θρυλικος VERONE η ψυχη παντων
Και ο ήχος επίσης.... (nice)
Χαχαχααχχααχ αυτός είναι κυρίες και κύριοι ο ένας και μοναδικός Verone, με σήμα κατατεθέν το ανοιγμένο καπώ!!! Όχι όμως από πρόβλημα! Για να παίρνουν αέρα τα άλογα!!!
χαχαχαχ Γεια σου ρε Μπάμπη τσακαλάκο να πουμε ρε συ ρε που ΣΕ λέω ρε!
Μέσα στην πίστα τις μάχες δεν έβαλες ακομα και ανησυχώ δώσε στον κοσμάκη Video να ξέρει με ποιους έχει να κάνει τέλος του μήνα!!!
Έτσι έτσι να τρίζουν τα γραφεία από τον ήχο και την δύναμη!
Από κοντά να φοβάσαι να πλησιάσεις!
Στην πίστα να φοβάσαι μην σε πλησιάσω!
Στον δρόμο να φοβάσαι μην με πετύχεις!
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ 90 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Πάνω από όλα η τρέλα μόνο μέσα στην πίστα παιδία στον δρόμο κυρίες!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ 90 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Αυτό πρέπει να προστεθεί στην υπογραφή σου!! :D:D
Καλό!!!
Κοίτα την τοποθεσία μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Χαχαχααχχααχ αυτός είναι κυρίες και κύριοι ο ένας και μοναδικός Verone, με σήμα κατατεθέν το ανοιγμένο καπώ!!! Όχι όμως από πρόβλημα! Για να παίρνουν αέρα τα άλογα!!!
δωσε αερα στα αλογα λεμε!!:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Μέσα στην πίστα τις μάχες δεν έβαλες ακομα και ανησυχώ δώσε στον κοσμάκη Video να ξέρει με ποιους έχει να κάνει τέλος του μήνα!!!
Έτσι έτσι να τρίζουν τα γραφεία από τον ήχο και την δύναμη!
Πάνω από όλα η τρέλα μόνο μέσα στην πίστα παιδία στον δρόμο κυρίες!!!
:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:
ποιος δεν θα το διαβασει και δεν θα τρομαξει!
ενα βιντεακι που κοβει τα σχολια απο τα στοματα των ατιθασων και τιμωρει τα φυσηχτηρια.
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=w9WpyjUDubg[/ame]