κοιτα δεν τους βαζω στο ιδιο τσουκαλι και δεν λεω για τους συγκεκριμενους απλως απο τοτε που ειχα παει σε ενα μαγαζι παλια και γρατζουνισανε το αμαξι ενος φιλου μου ποτε ξανα.
Printable View
κοιτα δεν τους βαζω στο ιδιο τσουκαλι και δεν λεω για τους συγκεκριμενους απλως απο τοτε που ειχα παει σε ενα μαγαζι παλια και γρατζουνισανε το αμαξι ενος φιλου μου ποτε ξανα.
Απο τη στιγμη που το αφηνεις με δικια σου ευθυνη δεν αξιζει.
Γιατι αν παθει οποιαδηποτε ζημια ουτε γατα ουτε ζημια για αυτους.
Αλλα εκει στην ποσειδωνος που το αφηνεις ξεκαρφωτο οπου να ναι απο την πλευρα της παραλιας η περα απο τον δρομο και ερχεσαι με τα ποδια ?
σιγα μια χαρα ειναι εκει ασε που τωρα πριν κανενα διμηνο που ειχε πολυ αερα ενω εφευγα απο balux ειδα ενα ωραιο μεγαλο δεντρο να εχει απλωθει πανω σε 3 αμαξια το ενα ολοκαινουργιο. Για ανταλακτικα πηγανε και τα τρια
Το καλοκαιρι στο ακροτηρι ειχα παει μια μερα και αργα, ειδα εναν πιτσιρικα παρκαδορο να κανει μπαντιλικια στο χωμα και του ειπα οτι κλειδι δε του δινω και μου ειπε "καλα πηγαινε εκει και αστο".
Ετσι δεν εχω προβλημα αλλα απο εδω και περα μονο οταν ειναι απολυτη αναγκη το δινω σε αλλον.
Και το ποιο σπαστικο απ ολα (σε παρκιν) ειναι μια ταμπελα που βαζουν "δεν ευθυνομαστε σε περιπτωση φωτιας", δηλαδη για τι πραγμα ευθυνεστε, μονο το χωρο παρεχετε, αντε γ@μηθητε.
Εαν είναι να βρεθούμε στο ΣΕΦ & να πάμε στο cafe, φαντάζομαι για όσους μένουμε από π.χ. Π.Φάληρο & προς Γλυφάδα γίνει κάποια εξαίρεση & βρεθούμε κάπου Γλυφάδα. Θα πρότεινα τον παράλληλο δρόμο κάτω από την παραλιακή κάτω από τον Αγ.Κων/νο & λίγο μετά.
Πιστεύω ότι στρίβωντας στο πρατήριο της Shell που έχει εκεί θα μπορέσουμε να βρούμε εκείνη την ώρα καμμιά 15αριά θέσεις να μαζευτούμε όλοι.
Η συναντηση ειναι ΣΕΦ 11 η ωρα και απο εκει παμε οπου παμε
Μαλιστα αφεντικο οτι πεις εσυ....αργει η Γουρουνα να φερει το γαλα και που να ξυπνησουμε?
Εμεις ομως οι ηλικιωμενοι απο τις 5 στο ποδι