Απάντηση: Τέλη κυκλοφορίας 2009
Πιστευω θα ηταν ποιο σωστο το πρωτο οχημα εφ οσον ειναι μεχρι 1200cc για αμαξι και 400cc για μηχανη να μην εχει κανενα τελος κυκλοφοριας και απο εκει και περα οπως ειπε και ο Μπαμπης τα γουστα πληρωνονται ακριβα.
Θελεις ας πουμε να εχεις αμαξι 4000cc και δεν σε νοιαζει για το περιβαλλον ?
3.000 τελος κυκλοφοριας το χρονο και εισαι ενταξει.
Το αλλο αστειο της υποθεσης (κατ εμε) ειναι οτι αν εχεις ενα κανονικο αυτοκινητακι 1600ccc για να καλυψεις τις αναγκες σου
(για καθαρα εισπρακτικους λογους τα μετρο και τα τρενα δεν λειτουργουν βραδυ, οποτε οι περισσοτεροι για την δουλεια τους χρειαζονται οχημα)
θα πληρωσεις τελος περι τα 200 ευρωπουλα, απο την αλλη αν εισαι εργοστασιαρχης και αγορασεις μια φερραρι και εγω δεν ξερω ποσες χιλιαδες κυβικα θα πληρωσεις 600 ευρω.
Ενα μεσο αμαξι 1600 κοστιζει το πολυ 25.000 ευρωπουλα και μια φερραρι 5000 πειτε μου εσεις ποσο κοστιζει.
3πλασιος φορος (μονο) για αμαξι που κοστιζει τουλαχιστον επι 20.
Ωραιο συστημα εχουμε, καλυτερα να παρουν απο τους φουκαραδες τα λιγα που εχουν, γιατι πολυ απλα ειναι περισσοτεροι.
ενα παπακι 50cc Yamaha town mate
μια μοτο ΚΤΜ LC4 640cc
ενα Fiat Punto 1276cc
ενα Fiat Stilo Abarth 2446cc
εγω ποσο ειναι να δωσω?
χαλαρα να μου το πειτε
γιατι τα γουστα μεν πληρωνοντε
αλλα απο τα γουστα αυτα
μενεις χωρις καρδια.
Τελης.
Xμ και παμε 1 Μ6 5200 CC
2 Stilo 1,8
3 Stilo 1,6
4 Citroen Xsara 1,6
5 scooter 200 cc
6 Παπι Honda 125 cc
Δωστε αυξησεις
Sn7per οτι εχει και μεγαλο κυβισμο δεν ειναι απαραιτητο οτι και μολυνη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
ενα παπακι 50cc Yamaha town mate
μια μοτο ΚΤΜ LC4 640cc
ενα Fiat Punto 1276cc
ενα Fiat Stilo Abarth 2446cc
εγω ποσο ειναι να δωσω?
χαλαρα να μου το πειτε
γιατι τα γουστα μεν πληρωνοντε
αλλα απο τα γουστα αυτα
μενεις χωρις καρδια.
Τελης.
46 + 112 + 580 = 738 αν ισχύει αυτό που λέει ο Θοδωρής.
Αν είναι να πληρώσεις και για το 50ράκι τότε την πάτησες... :D:D
738 + 18 = 756
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Xμ και παμε
1 Μ6 5200 CC
2 Stilo 1,8
3 Stilo 1,6
4 Citroen Xsara 1,6
5 scooter 200 cc
6 Παπι Honda 125 cc
Δωστε αυξησεις
Sn7per οτι εχει και μεγαλο κυβισμο δεν ειναι απαραιτητο οτι και μολυνη
580 + 202 + 202 + 202 + 18 + 18 = 1222
Καλά πάτε...:yikes:
Μολυνη και παραμολυνη φιλε μου !
Μη σου πω και παρακεταμολη :P
Γιατι το Μ6 σου θελεις να πεις οτι μολυνει το ιδιο με το μεσο αυτοκινητο ?
Αη ντοντ θηνκ σο ου.
Δεν ειμαι οικολογος παντως στα @@ ολα :P
Ειχα διαβασει ενα γιδι δημοσιογραφο που εγραφε σε ενα περιοδικο οτι αφου ο κατοχος φερραρι πληρωνει παραπανω τελη κυκλοφοριας και λοιπους φορους, δε χρειαζεται να πληροι προδιαγραφες το καυσαεριο του και τζαμπα φερνουν σε αδιεξοδο την εταιρια.
Ο ου μαη γκαντ !
παντως αυτοι οι ιδωτες εργολαβοι κανουν την διαφορα! ανεβασαν τα διοδια και εισπρατουν πριν την παραδοση του εργου! τριπολη - κορινθος σχεδον μια λωριδα ανα ρευμα!
Ε άντε που κλαίγεστε όλοι για τα τέλη κυκλοφορίας 500 αυτοκίνητα ο καθένας έχει εδω μέσα και 300 μηχανάκια.Σβήστε το τόπικ μην μπουκάρει καμιά εφορία μέσα και μας αρχίσει στις καρατιές! :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Ε άντε που κλαίγεστε όλοι για τα τέλη κυκλοφορίας 500 αυτοκίνητα ο καθένας έχει εδω μέσα και 300 μηχανάκια.Σβήστε το τόπικ μην μπουκάρει καμιά εφορία μέσα και μας αρχίσει στις καρατιές! :P
:hehe::hehe::hehe::hehe:
Απάντηση: Τέλη κυκλοφορίας 2009 & 2010
Ερώτηση για δυνατούς λύτες.
Έχω την Barchetta που την κυκλοφορώ μετά τον Μαΐο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πληρώσω τα τέλη τώρα καταθέτοντας πχ τις πινακίδες και να τις πάρω πίσω το καλοκαίρι με αναλογικό τέλος?
Απάντηση: Τέλη κυκλοφορίας 2009 & 2010
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Ερώτηση για δυνατούς λύτες.
Έχω την Barchetta που την κυκλοφορώ μετά τον Μαΐο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην πληρώσω τα τέλη τώρα καταθέτοντας πχ τις πινακίδες και να τις πάρω πίσω το καλοκαίρι με αναλογικό τέλος?
Μόνο στη Γερμανία..δυστυχώς!!!
Αν σκεφτείς ότι αν αγοράσεις αυτοκίνητο Δεκέμβριο και το ταξινομίσεις πληρώνεις κανονικά.
sorry Πέτρο