Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 30/11/08
Όσοι και αν είμαστε καλά θα περάσουμε γιατί είμαστε όλοι ερωτευμένοι με την stilara και όλοι έχουμε να πούμε κάτι για αυτήν...
Ξέρω κάποιον που έσκασε 3500€ για να βάλει φρένα στην stilara μόνο και μόνο γιατί είναι πωρωμένο το παλικάρι και το λατρεύει το stilo του... (Είναι και λίγο τρελοκομείο αλλά πιστεύω τώρα που θα μεγαλώσει θα φτιάξει!!!)
Οπότε φίλε richard και φίλε Stilo make style και μόνοι μας να είμαστε θα την περάσουμε φίνα....
Όσοι είναι φίλοι ας έρθουν...
Όσοι μπαίνουν απλά για να μπαίνουν.....
Λυπάμαι αλλά θα χάσουν την ευκαιρία να με δουν.... Γυμνό!!!!!!!!! :yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:
Τι άλλο να κάνω πια για να μαζευτούμε????
Δεν ερχομε για να σε δω γυμνο:dildo1:(Παναγια μου)αλλα για να ενισχυσω την παρεα των Βαζελων
1)stile
2)richard
3)Stilo make style
4)nasosbel
3500???????τι γιδια υπαρχουν να ριχνουν λεφτα στα ψοφιμια μπλιαχ;););););););)
Θέλετε δεν θέλετε ομως στο ΣΕΦ θα ερθετε πουλάκια μου... Βαζελιδια... και τώρα που το σκέφτομαι... που είναι το γηπεδό σας??? που?
Όλα και όλα Γαύρος ως το κόκαλο ( ΠαΠει λέμε):D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Θέλετε δεν θέλετε ομως στο ΣΕΦ θα ερθετε πουλάκια μου... Βαζελιδια... και τώρα που το σκέφτομαι... που είναι το γηπεδό σας??? που?
Ρωτα τον Παπαλουκα, ξερει καλα αυτος, ηπιε καφε την Κυριακη που μας περασε....:p
εγω παντως δεν θα ερθω να δω τους αισθητηρες παιδια...θα παρατηρησω κατι πιο προτοτυπο....κατι μου λεει οτι ο ριτσαρωτ θα φαει παγωτο!!!χα χα χα χα χα χα αχ
Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω....έχω κάτι δουλειές που μου έχουν βγεί και το απόγευμα έχουμε και το γήπεδο....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω....έχω κάτι δουλειές που μου έχουν βγεί και το απόγευμα έχουμε και το γήπεδο....
Φιλαράκι..... μην ξεχνάς..... ΚΑΦΕ εχουμε πεί......
Δεν μεταβιβάζεται για την άλλη φορά...
εκτός και αααααααααανννννννννν δεν έρθεις και κεράσεις εσύ την επόμενη φορά!!!!
Δεν είναι κακό....
Όχι καθόλου!!!!!!!!!!!