Απάντηση: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ
Λοιπον Γιαννη τι να σου πω συγχαρητηρια οπως και επισης στους παντρεμενους του club που βρηκαν αυτο που θελαν και περνανε καλα,τι καλα βρεεεεεεεεεεε περνας καλα με μια Τιγρη?τουλαχιστον αυτη μπορει αμα την ταιζης να την μαλακωσεις αυτο το ΘΕΡΙΟ που λεγεται γυναικα δεν εξημερωνετε ακουστε με και κατι ξερω η δικια με χωρισε μετα απο 25 χρονια δεν με μπορουσε αλλο ετσι ειπε.............ουδεν λοιπον σχολιο καποιοι λενε Πυρ γυνη και Θαλασσα ε τα 2 παλευοντε η γυναικα με τιποτα,καντε 10000000000 καλα και μια μαμακια ασημαντη ε αυτο θα σας χτυπαει τα επομενα χρονια αμα ειναι μαζι σας.κοινωσ μαυρο φιδι που σας εφαγε
Να με συγχωρεσουν οι γυναικες του club αν και αυτο ειναι ο κανονας υπαρχουν και εξαιρεσεις
Stile πονεμε φιλε μου το βαρκακι οπως ξερεις μετα απο αυτο ειναι στην διαθεση σου μαζι με μενα μπορουμε να το γεμισουμε σαβουρα........
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Stile πονεμε φιλε μου το βαρκακι οπως ξερεις μετα απο αυτο ειναι στην διαθεση σου μαζι με μενα μπορουμε να το γεμισουμε σαβουρα........
Ρε συ Νάσο!!! Θα μας παρεξηγήσουν!!! μαζί με εσένα!!! Ακούστηκε κάπως!!!!:D:D
Εμπρός λοιπόν αδέρφια στον δρόμο που χάραξε ο Νάσος.....
Μαζί θα κάνουμε την επανασταση μας...
Ατοιμα θυλικά.....
Τι σας περιμένειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι!!!!!! :katana::samurai::flowers1::dildo1::whatever:
παιδια εγω θα σας πω μια ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΗ...και αν θελετε την πιστευετε!!!
ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΑΝΕ....
ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΕ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
παιδια εγω θα σας πω μια ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΗ...και αν θελετε την πιστευετε!!!
ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΑΝΕ....
ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΕ!!!
Σωστός ο φιλοσοφιμένος..
Το ποιο σωστο ειπε ο Ηρακλης, μην αναρωτιεστε γιατι η γομενα που σας ενδιαφερει θελει καποιον αλλο παρολο που ειναι αλητακος και της φερεται μαλακισμενα, διοτι τον θελει ΕΠΕΙΔΗ ειναι αλητακος και της φερεται ΣΚΑΡΤΑ !
Ως γνωστον θελουν το απροσιτο !
(Για ονομα του θεου αλλαξτε το ονομα του Ποστ θα μοιαζει σαν Κλαψοποστ !)
Παντως αν και σε καταλαβαινω δεν ειναι οτι καλυτερο να τα λες ετσι χυμα αμολυτα. Φαντασου να τα ξαναβρειτε και να πεσει σε αυτο το ποστ η να μπει κρυφα με αλλο account. Οπως λενε ακομα και οι τοιχοι εχουνε αυτια.
παιδια το εχω εξακριβωσει...σας μιλαει το κολοπαιδο του κλαμπ! axxaax
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilatos
Παντως αν και σε καταλαβαινω δεν ειναι οτι καλυτερο να τα λες ετσι χυμα αμολυτα. Φαντασου να τα ξαναβρειτε και να πεσει σε αυτο το ποστ η να μπει κρυφα με αλλο account. Οπως λενε ακομα και οι τοιχοι εχουνε αυτια.
Βασικα ακομα και τωρα αν μπει μεσα το κοριτσι και δει οτι εκανε ολοκληρο θεμα με τον χωρισμο, και μαλιστα τοσο κλαψουρικο θα χαθει και η τελευταια ελπιδα. :P
Δεν έπρεπε να την διώξεις....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Δεν έπρεπε να την διώξεις....
Ακόμα και εσύ έχεις για υπογραφή αυτό....
Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:
Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.
Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.
Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.
Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.
Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.
Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,
αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%...
Με κάλυψες!!!!
Είναι δυνατών να έκανα ένα τέτοιο post με την προϋπόθεση να τα ξανά βρούμε????
Όχι ρε παλικάρια αλλά και ακόμα και αν μπει και το δεί, ένα έχω να της πω...
Ας Πρόσεχες για να είχες....