Εσύ τρελάθηκες η ο παππούς που χάζευε το αμάξι σου και έψαχνε να βρεί τι σκ...τά θέλουν όλες αυτές οι σιλικονάτες σωληνώσεις κάτω από το καπώ σου και η μπουκάλα "ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ" στο πορτ-μπαγκάζ?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Printable View
Εσύ τρελάθηκες η ο παππούς που χάζευε το αμάξι σου και έψαχνε να βρεί τι σκ...τά θέλουν όλες αυτές οι σιλικονάτες σωληνώσεις κάτω από το καπώ σου και η μπουκάλα "ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ" στο πορτ-μπαγκάζ?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Όσο και να δωροδοκείς το Γιάννη δεν πρόκειται να αποφύγεις το διασυρμό. Η φωτογραφία σου πάνω στο τραπέζι με τα γαρύφαλλα θα βγεί σε δημόσια θέα.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΤΡΑΝ ABARTH ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ????? :oops:
Ε...ε....ε...κάτι θα κάνουμε αγαπημένε μου φίλε Κώστα.
Παιδια απο την Μαρια και εμενα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ κατα αρχην σε οσους εργαστηκαν για να οργανωθει αυτη η εκδρομη - συναντηση...
Απιστευτες στιγμες που θα θυμομαστε χωρις υπερβολη... για παντα..
Θα μπορουσαμε να πουμε...
Stilo...15.000 €
Λαστιχα... 350 €
Βενζινες... 150€
Εκδρομη στην Θεσ/νικη... Ανεκτιμητη!!!!
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους για την συμμετοχη τους... ειδικα στα παιδια που ηρθαν αυθημερον...
Ακομα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια απο την Θεσσαλονικη που εκανε ο καθενας τους οτι μπορουσε απο την πλευρα του και για την δημιουργια της συναντησης αλλα οτι εκαναν για εμας που ηρθαμε στην πολη τους ωστε να περασουμε καλα και ευχαριστα...
Παίδες, παράτησα κι εγώ το βρόμικο 5d μου δίπλα στο λευκό πύργο και σας άφησα! :roll: :? Συγνώμη κι όλας, αλλά παραδίπλα στο clubcento ήταν κάποιοι αδερφικοί φίλοι που είχα καιρό να δω! :wink: Γι' αυτό και δεν ακολούθησα και πουθενά αλλού... :roll: :( Πάντως τα Stilάκια ήταν κουκλίστικα και έλαμπαν όλα (εκτώς από το δικό μου :P :P :P ) Mιλάμε για ΄χαρμα οφθαλμών!!! :D :D :D
Γενικά τον τελευταίο καιρό έχω πολλά τρεξίματα, άλλα δυσάρεστα, άλλα ευχάριστα (αίριο αναχωρώ εκδρομούλα Κωνσταντινούπολη μέχρι Κυριακή βράδυ! :D :D :D ) και δεν μπορώ να ακολουθώ τους ρυθμούς σας... :cry:
Ζητώ συγνώμη για την ψιλοπαρεξήγηση που προξένησα στο forum του clubcento... Θα σας εξηγήσω σε κάποια φάση από κοντά! Απλά πρέπει να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους... :wink:
Με το καλό να γίνει και η πρώτη πανελλήνια του StiloClub και θα κάνω το παν για να μην απουσιάσω! :wink:
Τα υπόλοιπα από κοντά στο πρώτο meeting που θα αξιωθώ να καταφέρω να σκάσω μύτη! :roll: :wink: :)
Να'μαστε καλά! Και εις άλλα με υγεία!!! :D :D :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Koulou
Έχει ήδη γίνει στις 20-21/10/04.......ήτανε στο Πήλιο/Βόλο.....
Nαι, ε;;;; :roll: :roll: :roll: Γκουχ γκουχ... :oops: :oops: :oops:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Τα λέμε στη δεύτερη, τέλος πάντων... :D :D :D
έγινε και ήταν μεγαλειώδης....
http://www.stiloclub.gr/modules/copp...6/DSC00051.jpg
http://www.stiloclub.gr/modules/copp...6/DSC00052.jpg
Το 3ο stilo απο δεξιά στην πρώτη φώτο μιλάμε είναι οοοοολλλαααααα τα λεφτά!!!(και μάλιστα τα δικά μου λεφτα... :/)