Απάντηση: ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
αρκεστητε εσεις στο ΟΥΕΦΑΚΙ και αφηστε τον παναθηναικο,την μοναδικη ομαδα τα τελευταια χρονια που μας εχει κανει υπερηφανους σαν ελληνες στην ευρωπη!
σημερα σταθηκε τυχερος στην κληρωση βλεποντας τα αλλα ζευγαρια!
Μου αρκεί που γελάω κάθε χρόνο....μια με τον Λαγό και μία με το Πρωτάθλημα που πέρνω κάθε Μάιο....(έχει καταντήσει όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα...έτσι κάθε Μάιο ο Θρύλος θα έχει πρωτάθλημα)
Πάντως καλά που μου είπες αυτο για το περήφανους....Όχι τίποτα ένιωθα ένα φούσκωμα και κατηγορούσα κάτι σουβλάκια που έφαγα ότι έφταιγαν...αλλά τελικά έφταιγε ο Λαγός που ένιωθα αυτό το φούσκωμα...ήτανε απο την περηφάνια...
@richard: Μου λένε ότι λέει σας είπε ο Αστέρας Τρίπολης και ο Εργοτέλης.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Μου αρκεί που γελάω κάθε χρόνο....μια με τον Λαγό και μία με το Πρωτάθλημα που πέρνω κάθε Μάιο....(έχει καταντήσει όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα...έτσι κάθε Μάιο ο Θρύλος θα έχει πρωτάθλημα)
Δεν ειναι τυχαια το σλογκαν που σας εβγαλαν...
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Οταν θα λεμε για ευρωπη θα λετε για την Ελλαδα, μεχρι εκει εισαστε, μετα απο εκει κλεινουν τα συνορα για εσας:p
Αντε ας πουμε Ελλας Γκαγκατσης Ολυμπιλαγος... εεεε σορυ, Ελλας Ολυμπιακος ηθελα να πω... και ας πουμε και Ευρωπη Παναθηναικος.:D:D:D
Δεν βαριεσαι, μας ενωνει το ιδιο παθος αλλα απο διαφορετικη πηγη;)
Πανω απο ολα Ελλας.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Αντε ας πουμε Ελλας Γκαγκατσης Ολυμπιλαγος...
Κατσε να δεις τωρα που εφυγε αυτος τι εχει να παθει ο ολυμπιακος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Κατσε να δεις τωρα που εφυγε αυτος τι εχει να παθει ο ολυμπιακος.
Βόλου??Ο Μπέος δήλωσε ότι από τη στεναχώρια του, θα κάνει απεργία πείνας...!!
Τώρα για τον άλλο Ολυμπιακό, θα χαιρετάει τους πάντες!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Βόλου??Ο Μπέος δήλωσε ότι από τη στεναχώρια του, θα κάνει απεργία πείνας...!!
Τώρα για τον άλλο Ολυμπιακό, θα χαιρετάει τους πάντες!
Αν δεν βγει ο Μητροπουλος θα τους χαιρεταει σιγουρα αλλα απο την κατω μερια.
Οχι ρε ο καημενος ο Αχιλλεας θα ρεψει.
Αν δεν κανουνε μια ομαδα δεν ξαναπαταω στο γηπεδο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
petros
Αν δεν βγει ο Μητροπουλος θα τους χαιρεταει σιγουρα αλλα απο την κατω μερια.
Οχι ρε ο καημενος ο Αχιλλεας θα ρεψει.
Αν δεν κανουνε μια ομαδα δεν ξαναπαταω στο γηπεδο.
δε τον βλέπω τον Μητρό να βγαίνει...
Όχι βρε συνονόματε μη ξυγιέσαι έτσι:)...Φέτος στο Βόλο γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά!Δουλειά που ποτέ δεν έχει δει ο Βόλος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
αρκεστητε εσεις στο ΟΥΕΦΑΚΙ και αφηστε τον παναθηναικο,την μοναδικη ομαδα τα τελευταια χρονια που μας εχει κανει υπερηφανους σαν ελληνες στην ευρωπη!
Επαναφερω το θεμα γιατι μετα απο τα χθεσινα επρεπε να το επαναφερω... Ενα Ουεφακι ειχαν και παει και αυτο... Που εισαι ρε Τακη???:)
Η μονη στιγμη που καταλαβα οτι παιζει ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη ειναι την στιγμη του πεναλτι, θυμισε εποχες παπουτσελη...:yikes:
επεισης σημερα βγηκαν τα εισητηρια με τη βιλαρεαλ!!!τα πηρα!!!!!
τι νομιζαν οτι σφυιζει ο χαραλαμπιδης????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Επαναφερω το θεμα γιατι μετα απο τα χθεσινα επρεπε να το επαναφερω... Ενα Ουεφακι ειχαν και παει και αυτο... Που εισαι ρε Τακη???:)
Η μονη στιγμη που καταλαβα οτι παιζει ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη ειναι την στιγμη του πεναλτι, θυμισε εποχες παπουτσελη...:yikes:
Αυτό που μου αρέσει σε εσάς είναι ότι πάντα βρίσκετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο πολύ σας καίει που δεν μπορείτε να κερδίσετε τον Εργοτέλη, τον Ηρακλή & τις λοιπές υπερομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πολύ κρύο ρε παιδάκι μου & φέτος τον χειμώνα, & δεν δείχνει να καλοκαιριάζει