Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
Λογικά θα με πάρουν τηλέφωνο.
1. Verone
2. Ammoulianiotis
3. Paidaros
4. PARHS
5. Ioannidis
6. alexhellas
7. mitsos
8.
Στο parking του CARREFOUR στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"?? Που ακριβώς, στην πλευρα των κινηματογράφων ή στο πλάι (που ηταν και ενα παγοδρομιο)..
verone ευχαριστούμε για το μηνυμα...
Στον ΤΕΡΖΗ με τα μηχανάκια μπροστά από την είσοδο του super market.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Στο parking του CARREFOUR στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"?? Που ακριβώς, στην πλευρα των κινηματογράφων ή στο πλάι (που ηταν και ενα παγοδρομιο)..
Θε περάσεις τον κινηματογράφο, θα περάσεις και την κύρια είσοδο του super market και θα κάνεις δεξιά.
Με μεγάλη μου λύπη σας πληροφορώ ότι δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στην συνάντηση σήμερα! Με πρόδοσε το stilaki μου (έσπασε μια πλαστική βάση που κουμπώνει το λεπτό κολάρο της επιστροφής του ψυγείου:mad::mad::mad::sick::sick::sick:
Ενώ είμουνα έτοιμος με τα καφεδάκια μου την μουσικούλα μου, φοβερή λιακάδα, όρεξη για ταξιδάκι να σας γνωρίσω τσουφ!!! ατμοί από μπροστά σαν να άρπαξα φωτιά!
Κατεβαίνω και τι να δω! κρεμόταν το λεπτό κολλάρο του δοχείου νερού!
Έψαξα, χτυπήθηκα με τηλ. στην Φίατ Ηγουμενίτσας (φίλος <υποτίθεται> ο ιδιοκτήτης) δεν μπόρεσε η αφεντιά του να με εξυπηρετήσει! Ηρθα Γιάννενα με το άλλο <206> όλα κλειστά!!!
Δεν πειράζει όμως, θα ανέβω Θεσ/κη οπωσδήποτε και θα σας κεράσω καφεδάκι για να γνωριστούμε!
Καλά να περάσετε λοιπόν, ζηλεύω την όλη φάση, αλλά θα βράσω στο ζουμί μου!
Ανδρέας:(
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
Με μεγάλη μου λύπη σας πληροφορώ ότι δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στην συνάντηση σήμερα! Με πρόδοσε το stilaki μου (έσπασε μια πλαστική βάση που κουμπώνει το λεπτό κολάρο της επιστροφής του ψυγείου:mad::mad::mad::sick::sick::sick:
Ενώ είμουνα έτοιμος με τα καφεδάκια μου την μουσικούλα μου, φοβερή λιακάδα, όρεξη για ταξιδάκι να σας γνωρίσω τσουφ!!! ατμοί από μπροστά σαν να άρπαξα φωτιά!
Έψαξα, χτυπήθηκα με τηλ. στην Φίατ Ηγουμενίτσας (φίλος <υποτίθεται> ο ιδιοκτήτης) δεν μπόρεσε η αφεντιά του να με εξυπηρετήσει! Ηρθα Γιάννενα με το άλλο <206> όλα κλειστά!!!
Δεν πειράζει όμως, θα ανέβω Θεσ/κη οπωσδήποτε και θα σας κεράσω καφεδάκι για να γνωριστούμε!
Αυτό θα πει ατυχία, μην το βάζεις όμως κάτω, εμείς εδώ θα είμαστε και που ξέρεις, μπορει κάποια στιγμή να κανονίσουμε εκδρομή προς τα Γιάννενα.
Έχετε λιακάδα εκεί; Εδώ γιατί έχει συννεφιά ρε γμτ;
Βλέπω όμως να έρχεσαι και να μαλώνουμε... Ακου εκεί να μας κεράσεις...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
alexhellas
δεν πειραζει ρε φιλε!
εσυ να εισαι καλα και το stilaki σου!
Παιδες θα τα πουμε και απο κοντα αλλα μολις με ηρθε μια ιδεα.
Δεν κανονιζουμε καμια μερα καμια εκδρομουλα, οχι μακρια, μεχρι την Βεργινα να δουμε και
να μαθουμε και κατι;
Και μετα η Βεροια ειναι διπλα για φαι και καφε...
πολυ καλη ιδεα!και ξερω μια ταβερνα για φαγητο μαματη!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
πολυ καλη ιδεα!και ξερω μια ταβερνα για φαγητο μαματη!!!!
Υπολογιζα σε σενα Γιαννη να μας βρεις ταβερνα γιατι θυμαμαι που προχθες ειπες οτι ξερεις απο καλο φαγητο... (Μονο που δεν ειχες ερθει την Κυριακη για φαι...)