Απάντηση: Για παντα εργενης;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Ωραια ολα αυτα που γραφετε ρε παιδια αλλα τελικα αξιζει κανεις να ειναι εργενης;
Οπως το βλεπω εγω παντως μπορει και να αξιζει τελικα...
αξιζει μεχρι ενα σημειο αλλα απο γνωστους μου ξερω οτι οταν σκεφτεσε μονο το τομαρι σου και σκεφτεσε μονο με το κατω κεφαλι ερχετε καποια στιγμη το πληρωμα του χρονου και αναρωτισεσε τι εκανα στην ζωη μου?
μονο ξυδια,γυναικες και τετοια?
και τι αφησες πισω σου?ΤΙΠΟΤΑ
ενω οταν ερχετε η ωρα που ωριμαζει το μυαλο και κανεις οικογενεια,παιδια τοτε βλεπεις ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που ζεις και αγωνιας!
μην περνεις παραδειγματα απο τους φιλους σου που το μονο που σκεφτονται ειναι η παρτη τους και το κατω κεφαλι!
καποια στιγμη σε τετοιες περιπτωσεις ολα πληρωνονται αλλα ειναι αργα για να γυρισεις πισω!
βεβαια εισαι μικρος ακομα και πικραμενος απο οτι ξερω!
θυμασαι που στα ελεγα?δεν εχει πολλη,περιπου ενα χρονο.
μην αφησεις αυτο να σε στιγματισει και να σε κρατησει σταθερο,υπαρχει μελλον και παντα ειναι καλυτερο!
ρωτα τα παιδια απο εδω που τους γνωριζεις καλα πως ειναι οταν γινονται πατεραδες-μανες και πως νιωθουν,πως αγωνιουν και το μονο οταν γυριζουν σπιτι ειναι να δουν τα παιδια τους που τους γεμιζουν χαρα και ειναι ο ΛΟΓΟΣ που ζουνε και προχωρανε στην ζωη!
αυτα απο εμενα σοφοκλη και ο καθενας οπως θελει τα βλεπει!
απλα δεν πρεπει να επηρεαζομαστε απο τους γυρο ανθρωπους!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
αξιζει μεχρι ενα σημειο αλλα απο γνωστους μου ξερω οτι οταν σκεφτεσε μονο το τομαρι σου και σκεφτεσε μονο με το κατω κεφαλι ερχετε καποια στιγμη το πληρωμα του χρονου και αναρωτισεσε τι εκανα στην ζωη μου?
μονο ξυδια,γυναικες και τετοια?
και τι αφησες πισω σου?ΤΙΠΟΤΑ
ενω οταν ερχετε η ωρα που ωριμαζει το μυαλο και κανεις οικογενεια,παιδια τοτε βλεπεις ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που ζεις και αγωνιας!
μην περνεις παραδειγματα απο τους φιλους σου που το μονο που σκεφτονται ειναι η παρτη τους και το κατω κεφαλι!
καποια στιγμη σε τετοιες περιπτωσεις ολα πληρωνονται αλλα ειναι αργα για να γυρισεις πισω!
βεβαια εισαι μικρος ακομα και πικραμενος απο οτι ξερω!
θυμασαι που στα ελεγα?δεν εχει πολλη,περιπου ενα χρονο.
μην αφησεις αυτο να σε στιγματισει και να σε κρατησει σταθερο,υπαρχει μελλον και παντα ειναι καλυτερο!
ρωτα τα παιδια απο εδω που τους γνωριζεις καλα πως ειναι οταν γινονται πατεραδες-μανες και πως νιωθουν,πως αγωνιουν και το μονο οταν γυριζουν σπιτι ειναι να δουν τα παιδια τους που τους γεμιζουν χαρα και ειναι ο ΛΟΓΟΣ που ζουνε και προχωρανε στην ζωη!
αυτα απο εμενα σοφοκλη και ο καθενας οπως θελει τα βλεπει!
απλα δεν πρεπει να επηρεαζομαστε απο τους γυρο ανθρωπους!
Ακριβως κατι τετοιο θα ελεγα, συμφωνω μαζι σου απολυτα φιλε μου...
Που το ξερεις ολα αυτα ποιος στα ειπε... ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Ακριβως κατι τετοιο θα ελεγα, συμφωνω μαζι σου απολυτα φιλε μου...
Που το ξερεις ολα αυτα ποιος στα ειπε... ?
εγω θα το ξαναπω και ας γελανε μερικοι σαν.....
η ζωη ειναι το καλυτερο σχολειο!
Εμενα αυτα τα λογια με εκφραζουν απολυτα και οταν τα βλεπω με κανουν να βλεπω την ζωη με αλλο ματι...
Και αυτοι που γελανε καλα θα κανουν να παρακολουθουν προσεκτικα για να μαθαινουν οπως ξαναειπα.
Πάντως για μένα όλα χρειάζονται στη ζωή...αλλά με μέτρο.. Καλή και η εργένικη ζωή αλλά καλύτερη αυτή με παρέα.
Το παν είναι να βρεις τον ανθρώπο σου...να μην σε πνίγει και να μην τον πνίγεις...να αισθανεται ο καθένας ότι έχει το χώρο του και το χρόνο του ώστε να μην νιώθει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος πιεσμένος.
Εμενα μου αρεσε η εργενικη ζωη μεχρι που διαβασα τα παραπανω μηνυματα και αναθεωρω τις αποψεις μου !
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
η ζωη ειναι το καλυτερο σχολειο!
Ναι αγόρι μου έτσι είναι αλλα ζήσε την πρώτα...μη μας πείς τώρα οτι είσουν εργένης και ξαφνικά παντρεύτηκες και έγινες οδηγός των 3 και 60 απο τα πολλά έξοδα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
εγω θα το ξαναπω και ας γελανε μερικοι σαν.....
Σε περιμένω απο κοντά να μου τελειώσεις αυτή την πρόταση και μη μου αρχίσεις τα "δηλαδή???" και τα "τι θες να πείς???" γιατί σε βαριέμαι..
Αν υπαρχει κατι προσωπικο εδω περα δε μου αρεσει...
Καλα ρε μλκ DontMKsense με τον Paidaros μαλωνεις......
Δε σε αναγνωριζω...
Εγω μονο χαβαλε μπορω να κανω... και καλο παιδακι ειναι δεν πειραζει κανεναν...
1. Δε μου αρεσαν γενικως οι προσωπικες βολες (και μαλιστα δημοσια) και απο τους δυο.
2. Δε μου αρεσουν γενικως τα τσαμπουκαλικια. "ελα απο κοντα" και τετοια.
Κατα τα αλλα καλα ! ΓΟΥΣΤΑΡΩ !
Υγ. Απο την αρχη μεχρι το τελος του Thread εκανα χαβαλε για οποιον δε καταλαβε.
υγ2. Οτι ειναι δημοσιο χωνομαι και το σχολιαζω ΝΑΙ
οπα ρε παιδια γιατι αρπαζεστε?το τι ωρικε ο καθενας ετοιμο και τη εκανε μονος του δεν νομιζω οτι μας αφορα τους υπολοιπους!και στην τελικη αν ο Μητσος τα βρηκε ετοιμα δεν μας αφορα ρε Γιαννη,μαγκια του στη τελικη.και εσυ ρε Μητσο ακομα με φουρκετες δουλευουν στην οικοδομη τη θες να πεις?
Υπαρχουν πραγματα που δεν ξερουμε προφανως γιαυτο ας μην ανακατευτουμε !