το ιδιο λεμε και δεν καταλαβαινεις. Παλια για να μετρησουνε το ποσοστο λιπος σε μετραγανε με μια κρεμαστη ζυγαρια κανονικα και μετα κρεμαστος αλλα ολος μεσα σε νερο. Η διαφορα στα κιλα ειναι το λιπος που εχεις μιας και το λιπος επιπλεει.
Printable View
το ιδιο λεμε και δεν καταλαβαινεις. Παλια για να μετρησουνε το ποσοστο λιπος σε μετραγανε με μια κρεμαστη ζυγαρια κανονικα και μετα κρεμαστος αλλα ολος μεσα σε νερο. Η διαφορα στα κιλα ειναι το λιπος που εχεις μιας και το λιπος επιπλεει.
Δεν ειναι αυτη η μεθοδος του αρχιμηδη...
Αλλο λεμε .
Απο το Lidl παιδια εχω παρει κατι φορτιγα τονο 1.10 ευρω κανουν ?
150 γραμαρια χωρις τα ζουμια 40 γραμαρια πρωτεινης, για μενα οτι καλυτερο.
ναι ρε συ εγω που δεν παιρνω τοσο πολυ δεν με χαλαει τωρα αμα καποιος χρειαζεται πιο πολυ πρωτεινη να συμπληρωσει ισως δεν τον συμφερει.
Άσε που πάνω απο τα 35 γραμμάρια πρωτείνης ο οργανισμός δεν αποροφά περισσότερη σε κάθε γέυμα του !!!!
το παραπάνω γίνετε άζοτο και φευγεί υπό μορφή ούρων :)
Λοιπον προγραμμα που θα κανω εγω:
Δευτερα- Ομοι 20 σετ συνολο
Τριτη- Πλατη 20 σετ συνολο
Τεταρτη- Ποδια 10 σετ συνολο (πολυ χαλαρα μη παρω ογκο εκει)
Πεμπτη- Στιθος 15 σετ συνολο
Παρασκευη- Χερια 20 σετ συνολο (βαρια βαρια)
Πλατη και στιθος εναλαγες μπορει δηλαδη τριτη στιθος και πεμπτη πλατη.
Το δικό μου πρόγραμμα ειναι :
Δευτέρα : Πλάτι-3κεφαλοι ( 20 και 10 σετ)
Τεταρτη : Στίθος -2 κεφαλοι ( 20 και 10 σετ)
Παρασκευη : Ομοι-τραπεζοΐδοις ( 20 και 10 σετ)
Κυριακοι : Χερια ( δεν είναι στάνταρ η Κυριακή)
:cool::cool::cool::
Υ.Γ για τα πόδια παίζω πολύ basket :D
δεν ειναι ακριβως σωστο συμφωνα με μελετες που ειδα στην ιστοσελιδα του παγκοσμιου οργανισμου υγειας αυτο που λες μπορει και ο οργανισμος σου να αποροφησει και 200 που λενε γραμμαρια πρωτεινη σε ενα γευμα απλως πρεπει να το συνηθισει ο οργανισμος. Αμα εκει που ετρωγες 20 γραμμαρια σε καθε γευμα πας να φας 200 εννοειται ο οργανισμος θα το πεταξει απου εχει συνηθισει τα 20. Ποιο σωστο ειναι να κρατας μικρες αλλαγες στα παντα απο γυμναστικη και διατροφη διοτι ξαφνικα πραγματα δεν θα γινει τιποτα.
Η αληθεια ειναι οτι σε καθε περιπτωση πριν γινει αζωτο η πρωτεινη τσεκαρει ο οργανισμος αν χρειαζεται υδατανθρακες για ενεργεια,
και αν εχει προβλημα μετατρεπει την πρωτεινη σε υδατανθρακα, αν δεν εχει προβλημα και τρως σωστα τοτε φευγει με τη μια. (η παραπανισια)
Το ιδιο και με το λιπος, αν δεν παιρνεις λιπος απο την διατροφη, μετατρεπεται η πρωτεινη σε λιπος...
Και οταν μιλαμε για πρωτεινη μη ξεχναμε οτι και αυτη τη στιγμη εχουμε αποθηκευμενη πρωτεινη στο σωμα μας... ΤΟΥΣ ΜΥΣ !
Οπως και λιπος στο δερμα μας...
Οπως και κατι μικρα αποθεματα υδατανθρακα στο σικωτι και τους μυς μας...