Eγώ είμαι απογευματινός και γι'αυτό έλεγα Πέμπτη κατά τις 22:00 να βρεθούμε στην πίστα καρτ πίσω από το ΙΚΕΑ να κάνουμε και καμιά γύρα.
Printable View
Eγώ είμαι απογευματινός και γι'αυτό έλεγα Πέμπτη κατά τις 22:00 να βρεθούμε στην πίστα καρτ πίσω από το ΙΚΕΑ να κάνουμε και καμιά γύρα.
Δεν μπορώ γιάννη Πέμπτη έχω σημαντική δουλειά και δεν μπορώ να την αφήσω.Αν είναι θα λείπω.
Νάμε και εγώ ,
Έφτασα κατά τις 2:30 τη νύχτα νεκρός από το ταξίδι, Πάτρα – Θεσσαλονίκη 4:30 ώρες καλά δεν είναι ?
Τελικά τη θα κάνουμε ,θα βρεθούμε κατά τις 6:30 στους καναπέδες η όχι .
Αύριο εγώ δεν μπορώ λόγο δουλείας .
για ποτε λετε για καφεδακι? :?: ...
(ωρα & μερα...το μερος το ξερουμε!) :wink:
Κώστα λέμε για σήμερα κατά τις 6.30.Περισσότερα κατά την διάρκεια της μέρας.Θα χαρούμε να σε δούμε.
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
(αντε βρειται το μαγαζι γιατι περναει η ωρα )
6:30 νομιζω οτι ειναι μια χαρα.
Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο, καταλήξαμε να βρεθούμε κατά την "Βίλκα" στις 6:30μμ.
Βασικά, είναι μία περίεργη μέρα για τους περισσότερους από εμάς απ' ότι κατάλαβα. Κάποιοι δεν μπορούν καθόλου, κάποιοι άλλοι λίγο και αποφασίσαμε να βρεθούμε αυτήν την ώρα.
Για το παιχνίδι της Εθνικής δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν παρέα.
Λοιπόν, τι λέτε;
Παίδες! Σήμερα υπάρχει μια σχετική πίεση χρόνου. Θα ήταν καλό να μεταφερθεί η συνάντηση δυτικά, οπότε να πούμε 18:30 στην Βίλκα. Θα συζητηθεί το θέμα των μπρελόκ. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις. Κι εγώ και ο Χρήστος θα μπορέσουμε να κάτσουμε λίγο. Γρηγόρη θα τα πούμε με την ησυχία μας αύριο ή μεθαύριο...
18:30 Βίλκα (???)
Δουλεύω μέχρι τις 8. Οπότε λίγο δύσκολο, έχω και αυτη τη φαρυγγιτιδα.......
Θα πάρω τηλ αν είμαι καλά να σας βρώ.Καλώς ήρθες Γρηγόρη
Μόρφω ευχαριστώ , πιστεύω ότι θα μας προλάβεις
Εγώ είμαι οκ
6:30 θα είμαι εκεί