A! γειά σου!
Υ.Γ.
Ότι με συμφέρει διαβάζω και γράφω!!!! χα χα χα χα χα!!!!
Printable View
Για δουλειά αυτοκίνητο παίρνουν οι οδηγοί ταξί, οι οδηγοί φορτηγών κ.τ.λ. Όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούσαμε να μετακινούμαστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οπότε ακόμη και εσύ κάνεις φιγούρα σε αυτόν που πηγαίνει με το λεωφορείο.
Δεν νομίζω ότι είναι αλαζονικό να πάρεις ένα καλύτερο αυτοκίνητο. Εξάλλου όλοι οι άνθρωποι από τη φύση τους πάντα ψάχνουν για το καλύτερο. Με τη δική σου λογική αν θα έβρισκα μια δουλειά με 700Ε έπρεπε να μείνω σε αυτήν γιατί θα ήταν αλαζονικό να βρω άλλη με περισσότερα χρήματα.
Ποιός είπε ότι η 500αρα είναι όμορφη και προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση??:confused:
Εννοείται ότι συζήτηση κάνουμε χωρίς παρεξηγήσεις..:tongue2:
1) Σωστός!!!
2) Μιλάμε για αμάξια και όχι επαγγελματική εξέλιξη!
3) Έλα ντε!!! Πες το του πατέρα μου που το έχει εκεί πάνω!!! Αλλά θα σε δείρει δεν υπάρχει!! είναι τρελός με το αμάξι του.... Αλλά στα 60 του αξίζει να έχει ένα τέτοιο κώλυμα!
4) Έχω παρεξηγηθεί τώρα!!! δεν θα φάω 8 σουβλάκια αύριο να φανταστείς... θα φάω μόνο 5... και θα τα πληρώσεις εσύ γιατί παρεξηγήθηκα!!!!!! χα χα χα!!!!
1) Συμφωνήσαμε σε κάτι!!:happy2:
2)Παραδίνομαι!! :giveup:
3) Εννοείται ότι και το αμάξι που μου αρέσει τώρα μπορεί σε 20 χρόνια να το σιχαίνομαι και το αντίθετο..
4) Αν είναι να σου κόψω την όρεξη δεν ξαναμιλάω :bleh:
Απο την άλλη όμως λειτουργώ και σαν διαιτολόγος..:hehe:
φαντασου σκηνικο...ανεβαινεις εναν δρομο με στροφες (ας πουμε Δομοκο). ειστε μεσα στο αμαξι 4 ατομα με αποσκευες (ειχατε παει περτουλι εκδρομη). μπροστα σου εχεις μια νταλικα φορτωμενη μεχρι πανω, που σερνεται με 20χλμ/ωρα. οι ευθειες με ορατοτητα για ασφαλη προσπεραση ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου, και απο απεναντι εχει λιγη κινηση.
τι θα προτιμουσες να εχεις σε αυτο το (καθολου απιθανο) σεναριο?
ενα 1200αρι με 80 αλογα ή ενα 2λιτρο με 150?
ειναι θεμα ενεργητικης ασφαλειας, ανεσης στο ταξιδι (εγω με το bravo μπορω να βγαλω ολη την διαδρομη αθηνα-θεσ/νικη με 6η οικονομικα, ενω ενα 1200αρι θα χρειαστει να κανει και κατεβασματα στις στροφες και στα προσπερασματα.
εγω θα καιω 8 λιτρα οταν θα παω με 160, ενα 1200αρι θα καιει 12 λιτρα επειδη θα πιεζεται περισσοτερο, ακομα κι αν εχει ιδιες σαλ στο μοτερ.
ενα αμαξι μεγαλυτερου κυβισμου συνηθως εχει μεγαλυτερα φρενα, λιγο καλυτερη αναρτηση, καλυτερο εξοπλισμο ανεσης και ασφαλειας.
συμφωνω με τον μπαμπη αλλα μετα ειναι αναλογα ποσο αντεχει η τσεπη του καθενος!