Απάντηση: 5η Πανελλήνια Συγκέντρωση στο Περτουλι - Εντυπώσεις - Φωτογραφικό Υλικό
μπραβο που περασατε ομορφα και ωραια!
βλεπω ειχε και χιονι και σας εκανε το χατιρι για τρελες με το χιονι!
soul_gianni γιατι εχεις ξινισμενα μουτρα πανω στο snowmobil???
Απάντηση: 5η Πανελλήνια Συγκέντρωση στο Περτουλι - Εντυπώσεις - Φωτογραφικό Υλικό
παιδια μπραβο σας!!!!!πολυ ωραια φαινεται η παρεα ολοι μαζι αλλα και ολη η εκδομη...αντε και πολλες ακομη ευχομαι στο stiloclub....
Ειμαι Ξυνος απο γεννησιμιου μου!
Λοιπον αντε να αρχισω και εγω να λεω,δηλαδη τι να λεω,να γκρινιαζω,για το ξενοδοχειο το φαγητο την διαδρομη ολα αισχος,χειροτερα μπορει και υπαρχουνε
Aς πουμε για το ξενοδοχειο δωματια με τζακι και υπεροχη θεα,σαλονι επισης με τζακι και υπεροχη θεα,οσο για το πρωινο,να σκας αμα σηκωνοσουνα πιο πρωι απο τον θοδωρη και τον Σουλαντικα:p
Φαγητο αισχος απλα πηγαμε 3 φορες και φαγαμε τον αμπακο:)σπεσιαλιτε του μανιταρια με γευση παιδακια:)
Τωρα οσο για την παρεα απλα υπεροχη και να πιασω εναν εναν Πετρος απο Βολο φιλαρακο χαρηκα ησουνα μια υπεροχη παρεα,επισης Πετρος απο Βολο(face)εδω μιλαμε για την ομορφια στην ομορφια του τοπιου,Kωστας(Gas)η παρεα απο την Αθηνα που δεν σηκωνη συζητηση,Μιχαλης ο ετερος Μoderator απλα υπεροχος μετα της μελουσης συζηγου,Κωστας Σουλαντικας ο αδελφος του soul ο ανθρωπος Ηχος,που ειχα την τιμη να τον γνωρισω απο κοντα,αν και ειχα ακουσει τα καλυτερα για το θεμα της δουλειας του,θα σε επισκεφτω λιαν συντομως Κωστα(ρεμαλια για ηχο παμε στον Κωστα:)) Τελος Παντελης μετα της συζηγου και της κορακλας του μια λεξη θα πω για αυτον Μπομπ ο Μαστορας Παντελη απλα εισαι πολυ ψαγμενος συνεχισε και καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου,για soul και thodori δεν εχω να πω πολλα ολοι τους ξερουμε τι κουμασια ειναι:):):)Μπραβο σας και παντα να εχουμε κατι παρομοιο και καλυτερο
Τωρα υπηρχανε και αλλα ατομα που δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να γνωρισω λογο παρεας.
Παντως ευχομε του χρονου κατι καλυτερο και με περισοτερα Stilo
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nasos
Φαγητο αισχος απλα πηγαμε 3 φορες και φαγαμε τον αμπακο:)σπεσιαλιτε του μανιταρια με γευση παιδακια:)
http://www.imageshack.gr/files/lgwg6vbpl8xoyz77lvy9.jpg
Νάσο!!! Ρε συ! Μια μπριζόλα είναι πάνω σου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Νάσο!!! Ρε συ! Μια μπριζόλα είναι πάνω σου!
και μια στο πιατο του!!!:D:D:D
ενα βιντεακι με το κινιτο μου .
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=X0h7vfKxSeM&feature=channel_page[/ame]
και ενα ακομη με τη μοιρασια.
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=yRlypljyAD0&feature=channel_page[/ame]
μπραβο ρε παιδια!
φανταζομαι ο θοδωρης ποσο εφαγε?!!!!!
Εγώ δεν έφαγα σχεδόν τίποτα....
Στο μεσημεριανό με βάλανε δίπλα στο Πέτρο και τον Βασίλη....που το φάγανε όλό το φαι τους....ε και στην πίτα με βάλανε να την κόψω...ευτυχώς περίσεψε και ένα κομματακι για μένα....