Ο Κωστης ειναι ο κουβανος μηπως ?!
Printable View
Ο Κωστης ειναι ο κουβανος μηπως ?!
127 χρόνια;
Από σήμερα;
46335 μέρες; 1112520 ώρες;
Έλα μωρέ... πως κάνεις έτσι! Ο καιρός περνάει σαν νερό ρε! Μη σε νοιάζει!
Χαιλαντερ...
Βασικα οταν θα βγει το μπαν δε θα υπαρχει η ανθρωποτητα χαχαχαχαχα
Ρε Εαν ειναι δυνατον!!!!Τι προβλημα υπαρχει με τον Τυπα!!!Ειναι εκτος τοπου και χρονου!!!
Παντως Μπαμπη μην στεναχοριεσαι ρε!!!
127 Χρονια δεν ειναι πολλα!!!Φαντασου οτι εχουν περασει κιολας καποιες ωρες!!!!!
οτι εγηνε εγηνε και καλο ειναι να κανουμε καπου καπου ανακωχη γιατι αμα σκασει μυτη ο εν λογο νεαρος με κανα Abarth turbo θα τον εχεται φιλαρακι και κωστακι μου γιατο μην μην κανεται σαν μικρα παιδια.
εγω δεν εχω τιποτα με τον αθρωπο ολοι κανουμε λαθοι και θελουμε να μας δινουνε μια δευτερη ευκαιρια.
.-
αλλα για σκεψου Μπαμπη να ερθει με κανα Abarth στις Σερρες το αλλο Σαββατο και να γρψει και κανα πολυ τρελο χρονο και να κοιταμε ολοι .
μην γινεστε κακοι.
Θα σου πω ένα πρόγαμα το ξέρει και ο Γιάννης όπου και αυτός θα το κάνει ABARTH όπου σε λίγες μέρες θα είναι εδώ το αυτοκινητάκι του ο Κώστας θέλει να το κάνει ABARTH και μάλιστα θα του το έκανα εγώ είχαμε κανονίσει και τα χρήματα αλλά χαλάστηκε με το forum μου δεν πειράζει ας πάει να δώσει τώρα 2500€ στον άλλον που ξέρει.
Εγώ θα του έπαιρνα μόνο 1000€.
Με το καλό να κάνει και να είμαστε σε εισαγωγικά και αντίπαλοι.
Αλλά μην χαλάμε το θέμα για εδώ θέλω μόνο πληροφορίες ας μεταφέρουν οι Mod στο παλιότερο θέμα που είχα κάνει πάλι από το πρώτο Ban ότι δεν έχει σχέση με το θέμα.
καλα προχθες ποσταρες σε εκεινον!τι εγινε?
ABARTH με 1000 ευρω ?
Verone ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ !
μπαμπη ειμαι παντα υπερ για τετοιες συλλογικες προσπαθειες...
θα εχεις σιγουρα και την στηριξη μου στην προσπαθεια σου!