http://i25.photobucket.com/albums/c7...DSC00058-2.jpg
Printable View
Με το Μαγγελανο εσπασε η παρθενια, ειχα αργισει και βιαζομουν, με περιμενε στην ακρη του δρομου, ειπα να σταματησω αποτομα, ελα ομως που δεν ειδα ενα "υπουλο" σκαλοπατακι και εχασαν οι δεξιες ροδες επαφη με το εδαφος....
Το αποτελεσμα μια θεαματικη τρακα με υπαιτιο εμενα και θυμα τον Μαγγελανο...
Υστερα πηγαμε για καφε τα ειπαμε, πραγματικα στεναχωρεθηκα τοσο πολυ που εχασα 5 χρονια απο τη ζωη μου.
Αυτα για την ιστορια.
...δεν είναι τίποτα εσύ να είσαι καλά!
Έσπασες το ρόδι πολύ προσεκτικά!
Welcome:D:D
Τα πόδια είναι του Μιχάλη ή του Θοδωρή ε?
Τα ποδια ειναι του Νικου που συμπληρωνει τη δηλωση αργοτερα...
Ψαχνω προφυλακτηρα πλεον... Αυτος ειναι ο λογος που θα με φιλοξενισετε για 1-2 μερες...
Ευχαριστω.
Νικο ωραια βερμουδιτσα ρε :p
Ελεγα ότι δεν θα μου συμβεί...
Αλλά ποιός είμαι εγώ αυτός που θα αποφύγει κάποιον που ξεκινά από stop με σκοπό να ...με πετύχει.
Τουλάχιστον κατάφερα φρενάρωντας να αποφύγω να πετύχει την πόρτα & με χτύπησε πλάγιο μετωπικά.
Ευτυχώς ούτε σύστημα διεύθυνσης, ούτε μηχανικά, μόνο λαμαρίνες, λάμπες & ευτυχώς το παραδέχθηκε & έκανε δήλωση. Προς το παρών λέω & ευτυχώς ότι είχε Εθνική ασφαλιστική, Για να δούμε πως θα καταλήξουμε...
Καλά ξεμπερδέματα,σ'όλους.
Tεό θα σου πουλόυσα τον δικό μου είναι και κίτρινος,αλλά μου τύχαν πολλές υποχρεώσεις(οικονομικές)και δεν το κάνω για την ώρα.Λυπάμαι για την τράκα
Ενταξει φιλε αν αποφασισεις φετος στειλε pm εδω :P
Είπαμε να βρεθείτε να τα πείτε... αλλά αυτό ήταν κουφό ρε! Όλο το σκηνικό το είδα μπροστά μου μιας και ήμαν πίσω από Τεό. Τέλος πάντων. Τέτοια να είναι και όλα γίνονται.
Πάντως Τεό από ότι είδα η ζάντα σου δεν πρέπει να έπαθε τίποτα... Δεν νομίζω να στράβωσες τίποτα. Το φανάρι σου όμως κοιτά λίγο αλλού...
Άντε, η επόμενη συνάντηση να γίνει πιο ήρεμα. Να μπορέσω να είμαι και γω...