Απάντηση: Fiat Stilo Aντικατασταση απο Fiat Bravo ή υπαρχει δυνατοτητα 2ης γενιας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
δε καταλαβα λεξη απο οτι γραφεις φιλε μου μηπως θα ηταν καλητερα να γραφεις ελληνηκα ?
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσεις το σχολείο φίλε μου?
Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Υ.Γ. Όπως βλέπεις παραπάνω οι προλαλήσαντες απαντούν με όμορφο και ευγενικό τρόπο. Εσύ συνεχίζεις να ειρωνεύεσαι. Όταν γράφω κάτι σκοπός μου είναι να το συζητήσω και όχι να έρθω σε διαπλοκή με τον κάθε ένα κολλημένο. Στο κάτω κάτω γνωρίζω ΕΛΑΧΙΣΤΑ άτομα προσωπικά.
Αν νομίζεις ότι και αυτά δεν είναι ελληνικά βάλε ένα 6χρονο να στο διαβάσει... προφανώς θα ξέρει καλύτερα απο σένα.
Απάντηση: Fiat Stilo Aντικατασταση απο Fiat Bravo ή υπαρχει δυνατοτητα 2ης γενιας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Σαφώς και το stilo ήταν αποτυχία
.
.
.
στο marketing
και η μεγαλύτερη αποτυχία ήταν που βγήκαν οι Ιταλοί και είπαν ότι ήταν αποτυχία. Για να δώσουν φτερά στο bravo
αν το stilo είχε λανσαριστεί με τους κινητήρες του bravo μόνο αποτυχία δεν θα ήταν.
γιατί άραγε δεν ασχολείται κανένας με το πανάλαφρο τιμόνι του bravo το οποίο είναι ίδιο με του stilo, όπως και σχεδόν όλα τα μέρη πλην μοτέρ-σασμάν-μετάδοση. Τα υλικά του για την εποχή ήταν ίδια το ίδιο ποιοτικά με τον γερμανικό ανταγωνισμό, και τα καλούδια που είχε ως standar οι γερμανοί τα έβλεπαν μετά από κατάθεση πολλών Κ xtra. Ας μην πούμε για την τεχνολογία που κουβαλούσε το Abarth πάνω. Μη ξεχνάμε ότι το 2001 που παρουσιάστηκε με nav τηλέφωνα και ημιαυτόματα κιβώτια στην αγορά κυκλοφορούσαν τα nokia 6110.
Λες να φταίει το marketing?
Το 500 πάντως ξέρουνε να το προωθούνε...
Θέλω να πω ότι ίσως να ήταν και επιλογή τους να μην προχωρήσει τόσο πολύ για να σπρώξουν τα μικρότερα μοντέλα τους... Μία σκέψη!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Το BRAVO έχει το πλαίσιο του STILO και μη βιαστεί κανείς να με αμφισβητήσει,είναι καρατσεκαρισμένο.Εντάξει σίγουρα είναι ποιοτικότερο,αλλά δε το βλέπω και να ξεσκίζεται στις πωλήσεις,κάτι που κατά τη γνώμη μου οφείλεται στο όνομα.
Και εξηγώ,στην κατηγορία αυτή η FIAT αλλάζει μόνιμα όνομα(ritmo,regata,tipo,bravo,stilo,bravo),me αποτέλεσμα ο κόσμος να μην ξέρει.Η vw από εποχής ritmo έχει το golf,όλοι ξέρουν το golf κανείς δε θυμάται το ritmo.
Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ
Κι αυτός είναι ο λόγος που η fiat πάντα θα ''αποτυγχάνει''(εμπορικά),στη κατηγορία αυτή
Το πλαίσιο όντως πρέπει να είναι το ίδιο αλλά δε πιστεύω ότι η αλλαγή του ονόματος του έχει στερήσει την επιτυχία.
Τι εννοείς ότι ο κόσμος δε ξέρει...?
Προσωπικά ακούω Golf και σκέφτομαι ότι αυτό είναι στην παραγωγή τόσα χρόνια, έχει παλιώσει και δε θα ήθελα να έχω ένα "αρχαίο" όνομα στο αυτοκίνητο μου που έχει φάει 10 άλλαγες και facelift απο τότε που βγήκε.
Eισαστε ολοι off-topic!θα σας βαλω τιμωρια!
...μονο εγω τα κανω αυτα!!!
Καταρχήν μην αρπάζεσαι κατευθείαν με τον Παντελή, μάλλον θα εννοούσε ότι μιλάς Γερμανικά...:)..Στο κάτω κάτω δηλώνεις σε ένα forum με χρήστες που αγαπούν το stilo όσο τίποτε άλλο ότι είναι μία αποτυχία, οπότε μην περιμένεις και τις καλύτερες των απαντήσεων.
Τώρα, από τo panda και μετά, άλλαξε όλη η κεφαλή του FIAT Group, και προφανώς μπήκαν άτομα που το marketing το είχαν σπουδάσει πχ το λανσάρισμα της σελίδας fiat5οο, 500 μέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του όπου μάλιστα υπήρχε και αμφίδρομη επικοινωνία μέσω customizing και design ideas, μερικές εκ των οποίων πέρασαν και στη παραγωγή. Κοινώς από το panda και το 5οο οι Ιταλοί διδάσκουν marketing. Ακόμα και η υιοθέτηση της μικρής πλατφόρμας που χρόνια υπερτερούν έδωσε άλλον αέρα και σε μοντέλα μεγαλύτερα όπως το Bravo.
Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγα χρόνια όχι μόνο έβαλαν σε κεδοφορία τον όμιλο μετά από πολλά χρόνια, αλλά πάνε να εισχωρήσουν και σε νέες αγορές.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
Τι εννοείς ότι ο κόσμος δε ξέρει...?
Προσωπικά ακούω Golf και σκέφτομαι ότι αυτό είναι στην παραγωγή τόσα χρόνια, έχει παλιώσει και δε θα ήθελα να έχω ένα "αρχαίο" όνομα στο αυτοκίνητο μου που έχει φάει 10 άλλαγες και facelift απο τότε που βγήκε.
Θέμα μάρκετινκ,καθαρά.Ρώτα κάποιον που δεν έχει τρέλα με τα αυτοκίνητα,τί μάρκα είναι το golf kai τί μάρκα είναι το stilo ή το bravo,kai τότε θα καταλάβεις τί εννοώ.
Δεν υπάρχει δλδ μια συνέχεια σε μια προσπάθεια και άρα ο κόσμος το αντιμετωπίζει με μια δυσπιστία,αυτή λοιπόν η δυσπιστία είναι και η αποτυχία της fiat
Αγορινα μου εσυ που σε λιγο καιρο περιμενεις για 2η φορα ενα καινουργιο Bravo ακομα δεν εμαθες οτι περνεις στην ουσια ενα Stilo...o νοων νοειτω!(συνχωρεστε με για την ορθογραφια μου :))
το bravo εχει το πατωμα του stilo και οχι το πλαισιο...ειναι τεραστια η διαφορα αναμεσα στις 2 εννοιες. και το πατωμα προφανως αλλαγμενο και βελτιωμενο μιας και εχει μεγαλυτερο μεταξονιο και πρεπει να περναει και το euroncap τεστ με 5 αστερια για λογους marketing...
κατα τη γνωμη μου το εσωτερικο του stilo ειναι ποιοτικοτερο σε σχεση με του bravo.
οι ιταλοι τα εχωσαν χοντρα σε αυτον τον τομεα στο stilo για να ανταγωνιστουν τους γερμανους. τα πλαστικα του ειδικα πανω στο ταμπλο ειναι πολυ μαλακα, καμμια σχεση με του bravo, και γενικα το εσωτερικο δειχνει λιγο πιο ποιοτικο. αυτο ομως τους στοιχισε οικονομικα, μιας και για να ειναι ανταγωνιστικοι, επρεπε να κρατησουν τις τιμες χαμηλα. αρα λιγοτερο κερδος για την εταιρεια.
και εν τελει, η fiat ειναι γνωστη για τα πολυ καλα μικρα που φτιαχνει (panda,punto) και οχι για τα μικρομεσαια της.
face εμενα το τιμονι του bravo με ικανοποιει απολυτα, δεδμενου του χαρακτηρα του (οικογενειακο με ηλεκτρικο τιμονι), ενω οταν παταω το sport, τοτε το τιμονι βαραινει και αποκτα και αρκετη αισθηση...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
...
οι ιταλοι τα εχωσαν χοντρα σε αυτον τον τομεα στο stilo για να ανταγωνιστουν τους γερμανους. τα πλαστικα του ειδικα πανω στο ταμπλο ειναι πολυ μαλακα, καμμια σχεση με του bravo, και γενικα το εσωτερικο δειχνει λιγο πιο ποιοτικο. ...
Θα σταθώ εδώ όμως και θα πω ότι στα πιο κάτω πλαστικά δεν είχαν και τόση επιτυχία (βλ. Κόλα στα πλαστικά και ρευστοποίηση)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
face εμενα το τιμονι του bravo με ικανοποιει απολυτα, δεδμενου του χαρακτηρα του (οικογενειακο με ηλεκτρικο τιμονι), ενω οταν παταω το sport, τοτε το τιμονι βαραινει και αποκτα και αρκετη αισθηση...
και εμένα απλώς αναφέρθηκα στον τύπο που στο stilo φώναζε ότι είναι ελαφρύ συνέχεια, ενώ στο bravo απλά γίνεται μία αναφορά, επειδή οι κινητήρες τραβούν τη προσοχή. Βέβαια θα προτιμούσα να έχει πιο πολύ πληροφόρηση.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Καταρχήν μην αρπάζεσαι κατευθείαν με τον Παντελή, μάλλον θα εννοούσε ότι μιλάς Γερμανικά...:)..Στο κάτω κάτω δηλώνεις σε ένα forum με χρήστες που αγαπούν το stilo όσο τίποτε άλλο ότι είναι μία αποτυχία, οπότε μην περιμένεις και τις καλύτερες των απαντήσεων.
Γι'αυτό ξεκαθαρισα ότι προσωπικά μου αρέσει το Stilo...
Δεν έχει σχέση με το αν έιναι αποτυχία ή όχι. Αυτό το δείχνουν τα νούμερα... Και πάλι αναφέρω ότι μιλάω καλοπροαίρετα!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tzagarakis
Θέμα μάρκετινκ,καθαρά.Ρώτα κάποιον που δεν έχει τρέλα με τα αυτοκίνητα,τί μάρκα είναι το golf kai τί μάρκα είναι το stilo ή το bravo,kai τότε θα καταλάβεις τί εννοώ.
Δεν υπάρχει δλδ μια συνέχεια σε μια προσπάθεια και άρα ο κόσμος το αντιμετωπίζει με μια δυσπιστία,αυτή λοιπόν η δυσπιστία είναι και η αποτυχία της fiat
Πολύ ωραίος ο φίλος tzagarakis!!!
Ίσως να έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Αγορινα μου εσυ που σε λιγο καιρο περιμενεις για 2η φορα ενα καινουργιο Bravo ακομα δεν εμαθες οτι περνεις στην ουσια ενα Stilo...o νοων νοειτω!(συνχωρεστε με για την ορθογραφια μου :))
Έλα ρε γρήγορε!!!
Δεν μαθαίνω εγώ, όχι!!! :)
Υ.Γ. Οι μέρες δε παιρνάνε....!!!