Απάντηση: Τι θα λεγατε για μια εκδρομουλα?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σοφοκλη θα τους κανουμε μια αναβαση ταξιαρχη ή δευτερο ποδι?
ωπ αναβαση ακουω....καλο μου ακουγεται..
αντε να ανεβασουμε λιγο αδρεναλινη...:D
θα προτηνεται μερος για εκδρομη η' θα την παμε ολοι μαζι δυκτιακα.
Ο Ταξιαρχης ακουγετε καλος!Γιαννη οταν λες 2ο ποδι για που σκεφταισε?και οι υπολοιποι βορειοι θα προτεινετε τιποτα?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
θα προτηνεται μερος για εκδρομη η' θα την παμε ολοι μαζι δυκτιακα.
εχει δικιο ο παντελης ...ολο λεμε..και μερος δεν λεμε..
παιδια εγω δεν ξερω και πολλα απο πανω....εγω θα ελεγα για κατερινη η και λιτοχωρο...
τωρα εσεις οι βορειοι τα ξερετε πιο καλα...πειτε μερη...και εχετε και πολυ ωραια μερη...
Λοιπον, πρωτα απο ολα φαινεται λιγακι δυσκολο να ερθουν τα παιδια και να φυγουν την ιδια μερα απο κατω, ετσι δεν ειναι;
Τωρα κατι βλεπω για γυναικες και σκεφτομαι οτι αν παμε Ταξιαρχη μπορει να ζαλιστουν και να φανε τα παιδια παντοφλιες μετα.
Τωρα η Κατερινη και το Λιτοχωρο ειναι καλα αλλα δεν ξερω αν θελουν τα παιδια να παμε προς Χαλκιδικη μερια.
Οσο για το 3ημερο της Πρωτομαγιας και εμενα καλο με ακουγεται αλλα θα με περιμενετε η Παρασκευη βραδυ η Σαββατο πρωι...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Λοιπον, πρωτα απο ολα φαινεται λιγακι δυσκολο να ερθουν τα παιδια και να φυγουν την ιδια μερα απο κατω, ετσι δεν ειναι;
Τωρα κατι βλεπω για γυναικες και σκεφτομαι οτι αν παμε Ταξιαρχη μπορει να ζαλιστουν και να φανε τα παιδια παντοφλιες μετα.
Τωρα η Κατερινη και το Λιτοχωρο ειναι καλα αλλα δεν ξερω αν θελουν τα παιδια να παμε προς Χαλκιδικη μερια.
Οσο για το 3ημερο της Πρωτομαγιας και εμενα καλο με ακουγεται αλλα θα με περιμενετε η Παρασκευη βραδυ η Σαββατο πρωι...
αυτο με την παντοφλα δεν μου αρεσε καθολου καλυτερα σε καποιο μερος ποιο light αν και δεν εχω να προτεινω κατι προς τα πανω και εχετε κατα νου και εμας που θα εχουμε ταξιδι ηδη απο την πεμπτη το απογευμα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
carlos_jackal
Ο Ταξιαρχης ακουγετε καλος!Γιαννη οταν λες 2ο ποδι για που σκεφταισε?και οι υπολοιποι βορειοι θα προτεινετε τιποτα?
μια βολτα μεχρι σαρτη ή τριστινικα,τορωνη καποου εκει!
περιπου 2 ωρες το πολυ πολυ:D:D:D:D απο θεσσαλονικη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
μια βολτα μεχρι σαρτη ή τριστινικα,τορωνη καποου εκει!
περιπου 2 ωρες το πολυ πολυ:D:D:D:D απο θεσσαλονικη
ο δρομος πως ειναι παντοφλε???:D:D:D:D:D:D
Καλα, κατσε να δουμε πρωτα συμμετοχες και κανονιζουμε και προορισμο...