Θα τα πουμε μεσω τηλεφωνου για τα υπολοιπα γιατι θα πρεπει να βαλουν X........
Θα ερθει μετα ο θοδωρης και θα κλειδωσει κανα Post παλι...και ποιος τσακωνεται παλι....
Printable View
Θα τα πουμε μεσω τηλεφωνου για τα υπολοιπα γιατι θα πρεπει να βαλουν X........
Θα ερθει μετα ο θοδωρης και θα κλειδωσει κανα Post παλι...και ποιος τσακωνεται παλι....
προσέξτε τώρα τι γίνεται...πιό καλοπερασάκιας απο εμένα δεν υπάρχει...και το μπανάκι μου θέλω και τα καθαρά μου σεντόνια, αλλαααα ρε παιδια για μία μόνο μέρα το να κάθεσαι με τα πόδια μέσα στην ζεστή απο το πρωί άμμο, να έχει πάει η ώρα 4 με μπύρες και φωτιά και σε πάρει ο ύπνος δίπλα στο κύμα είναι άλλο πράγμα..
όπως επίσης είναι άλλο ΄πράγμα να ξυπνήσεις το πρωί απο την ζέστη στην σκηνή...αλλα τι κάνεις, περνεις φόρα και πλααααααααααααφ....αρκει να έχει καφε κάπου κοντά για το πρωι και μια ντουζιέρα για το βράδυ γιατι δεν παλεύεται...
Μια απομονωμένη καλύβα εκεί που σκάει το κύμα πιστεύω οτι είναι το ιδανικό ....... Και μια καλή σκιά για το Stilo κάπου κοντά
εγώ έτσι όπως τρέχω τα τελευταία χρονια οποιαδήποτε απόδραση θα ήταν ιδανική για μένα! και υπνόσακο να μου κρεμάσετε σε δέντρο θα κοιμηθώ (αρκεί να αντέξει να με σηκώσει!!) όπου να είναι αρκεί να έχω ησυχία και καλή παρέα!
Νίκο, Γιώργο κ Ντίνα έχετε πιάσει το νόημα!
Καλά τα ξενοδοχεία κ ο κλιματισμός κ οι παγωμένες μπίρες κ τα υπέρδιπλα κρεββάτια με
τα πολλά "μωρά" αλλά την άνεση μας την έχουμε κ στο σπίτι μας.
Λίγη "Nirvava" δε θα μας χαλούσε, ειδικά έτσι όπως ζούμε όλοι τρέχοντας απο το πρωί
ως το βράδυ!
Αν η παρέα είναι καλή το ελέυθερο camping λέει ....
Ισως όχι για πολλές μέρες που λέι και ο Πέτρος , α και λιγο νεράκι κάπου
κοντά βοηθάει γιατί ενα ωτουζακι το βράδυ είναι απόλαυση .. :140
Το Πήλιο εχει παραλίες με νερό και ταβέρνα για το βράδι
και φυσικά parking γιά τα Stilo.
Τιιιιιιι λεει το club ? Το καλοκαίρι έχει πολλά Σαββατοκύριακα. :208
Ρε παιδιά το πρόβλημα με τις εκδρομές δεν είμαστε εμείς αλλά οι γυναίκες(κοπέλες) μας!!!!!!Sorry Morfo αλλά έτσι είναι!!!!Εγώ είμαι όπου γης καταγής!!!Το θέμα είναι η κοπέλα μου που δεν μπορεί τα διάφορα ζωήφια που κυκλοφορούν αμέριμνα ανάμεσά μας!!!!
Σωστή τη βρίσκω........μπράβο το κορίτσι...
Μόνο στη περιπτωση που μιλαμε για πολύ oργανωμένο camping.
mad? ποιός είσαι?
Εμένα δεν μ'ενοχλεί αν θα μείνω σε camping,σε ξενοδοχείο ή σε δωμάτιο αλλά αρκεί να έχω μια γυναίκα μαζί γιατί καλοκαίρι με πολυ ζέστη και χωρίς γυναίκα δεν περνιέται εύκολα!!!
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEίσαι απαιτιτηκός...............................