χωρανε 2 μεσα στο ιδιο club!
αλλα πως και δεν μπηκες στον πειρασμο να το πειραξεις το abarth?
Printable View
χωρανε 2 μεσα στο ιδιο club!
αλλα πως και δεν μπηκες στον πειρασμο να το πειραξεις το abarth?
με το καλο Μπαμπη οτι θες αμα ομως με το skyline τρως λιγο σκονη στη Σερρες δε θα σε πηραξει φιλε γιατι καλο το sky αλλα και το Abarth-line με 700 αλογα δε παιζεται .
αλλα αμα το παρεις το Datsun και το φτασεις πανω απο 500 αλογα Χαλαλη σου φιλε να σε χερομαστε αλλα πισω απο τα Abarth .
xaxaxaxaxaxaxaxa
νομιζω οτι πλεον δεν μπορεις να φερεις skyline στιν ελλαδα.....αλλα χλωμο...δυστηχως....
Εγώ άμα έχεις 15000€ στο έχω έξω από το σπίτι σου.
παντου δικτυωμενος ο μπαμπης!
Παιδία η τιμή που το δίνω πιστεύω ότι είναι τσάμπα 12000€ απλά πρέπει να το δώσω για το skyline μην περιμένετε μετά το τέλος της προθεσμίας της ταξινόμησης να το πάρετε σε αυτή την τιμή άσχετα που μετά δεν θα το δίνω.
Σε λίγες μέρες που θα το μαζέψω θα βάλω και φωτογραφίες να σας ενημερώσω ότι ο εμπρός προφυλακτήρας θα είναι της NOVITEC και θα έχει και τους γνήσιους μασπιεδες ABARTH επίσης θα εξοπλιστεί με άγκυρες της BREMBO με 330 δίσκους και θα φοράει ανάρτηση COIL OVER της FK και βαρελάκι το μεγάλο της BMC σε συνδυασμό με μόλις μερικών μηνών νέα εξάτμιση χειροποίητη από καταλύτη και πίσω και τις 18αρες αν τα βάλετε όλα αυτά κάτω θα καταλάβετε ότι πραγματικά είναι τσάμπα.
βαλτα παμε σερρες και μετα αμαθες να το πουλησεις ακομη τοτε το ξανακουβεντιαζουμε.
Κανε υπομονη και παρ το οταν ερθεις αθηνα και ΑΝ ολα πανε "δεξια".
Να σου μεινει και το Stilo.
Συνελθε γιατι οταν θα το μετανιωσεις θα ειναι αργα...
Τοσες ωρες, μερακι και χρημα μη τα πετας στα σκουπιδια.
Υγ. Ξερω δε σου αρεσουν αυτα που λεω... Αλλα αυτος ειναι ο ρολος μου εδω αλλωστε.