Απάντηση: CARGLASS ΑΝΑΦΟΡΑ
Δεν αλλαξες το τζαμι για να ειναι εργοστασιακο το Stilo σου δικε μου ?
χαχαχαχα!!!
Για βαφεα το εχω σκεφτει γιατι απο τοτε που το πηρα εχει περιμετρικα γρατζουνιες ας τα να πανε, και απο τα πλυσιματα εχει αρχισει και φευγει χρωμα απο τον προφυλακτηρα.
Αλλα να το αλλαξω χρωμα δε μου παει καρδια, αν το μετανειωσω θα ξενερωσω πολυ
Ναι το γνωριζω αλλα ενοουσα για την εργασια επειδη εχω ακουσει για κακη εφαρμογη, τριγμους κτλ.
φίλε μαζί σου είμαι...Άλλοι άλλαξαν τζάμι στην FIAT και έβαζε νερά και αέρα.
To παρμπριζ είναι πολύ δύσκολη δουλειά,γιατί αν η κόλλα που θα βάλει ο μάστορας είναι ληψή,κακοβαλμένη ή έστω και να έχεις την ατυχία να κάνει ένα πόρο στεγνώνοντας, θα δεις τα κολωνάκια σου κατουρημένα.
Παιδια... Αν η επισκευη κανει 30 ευρω, ποσο κανει καινουργιο τζαμι ξερουμε ?
250 ευρω ??????? :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
Ρε δε παμε καλα... Προτιμω να το αφησω ετσι ανοιχτο να παιρνω και αερα.
Στην εθνικη κρανος
Και όχι στη fiat. Στη fiat 250 κάνει η ερώτηση. Πάντως στο pundo ΄03 η αλλαγή κόστισε 207 euros.
Αν το σκεφτείς, συμφέρει η αλλαγή. Δυο καλά κράνη κάνουν πάνω από 200 ευρώ και θα γεμισεις και κουνούπι το σαλόνι...:)
Οχι ρε, τι να το κανω το καλο κρανος, απο το Lidl ενα φτινο ισα ισα να κοβει τον αερα, θα βγαλω και το πισω να φευγει το κουνουπι.
Ετσι και αλλιως δε σε προστατευει το τζαμι σε συγκρουση οποτε καλο κρανος δε χρειαζεται...
Νικο το θεμα με την Carglass ειναι οτι το παρπριζ που σου βαζει ειναι piglinkton αλλα δεν γραφει Fiat πανω!Αμα το πας στην Fiat απλα θα γραφει Fiat βεβαια εαν καποιος βαλει ενα παρπριζ στην Fiat Και καποιος κοιταξει κατω απο εκει εχει καποιες τελιτσες που σηματοδωτουν το ετος και τον μηνα κατασκευης του τζαμιου!Εαν κοιταξει καποιος που δεν εχει αλλαξει τζαμι το αμαξι του θα εχει ακριβως της ιδιες τελιτσες σε ολα τα τζαμια!Αρα και Fiati να βαλεις εαν ο αλλος το ξερει το βλεπει!!!
Παντος εγω ενα εχω να πω οτι το παρπριζ μια φορα το χρονο το αλλαζω σχεδον γιατι παντα μου το σπαει ενα πετραδακι!!!4 παρπριζ εχω αλλαξει!!
Βεβαια το θεμα μαστωρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο που λενε!!!
Οταν πηγα μια φορα στην Fiat οταν το πηρα το αμαξι εμπαζε τοσο αερα που μου χαλαγε η χωριστρα στο μαλι λες και ειχα Cabrio οταν τους το πηγα η απαντηση τους ηταν ''δεν υπαρχει περιπτωση εχουμε αλλαξει πανω απο 200 παρπριζ σε Stilo δεν παιζει να εχουμε κανει λαθος''Του λεω να βαλει με το πιστολι αερα απο μπροστα και μεσα καθοτανε η Στελλα και οταν φυσηξε αερας τα μαλια της Στελλας εγειναν μπουκλες!!!
Του λεω 200 παρπριζ σε Stilo ε?Μαλιστα!
Τελος παντων το αλλαζουνε ξανα και οι θεοι οταν το πηρα τι ειχαν κανει?
Ειχαν μπερδεψει τους υαλοκαθαριστιρες και τους ειχαν αλλαξει θεση!!Τον μεγαλο στον συνοδηγο και τον μικρο στον οδηγο και οταν τους το διχνω τους λεω καλα και τα 200 Stilo αναποδα φορανε τους υαλοκαθαριστηρες πλεων?Και η απαντηση?Ε κανουμε και κανενα λαθος και εμεις!!!!