Θελω να βαλω τις φωνες σε καποιον χαχαχαχα.
Οι καραγκιοζηδες ΝΑ ΟΥΜ.
Printable View
Θελω να βαλω τις φωνες σε καποιον χαχαχαχα.
Οι καραγκιοζηδες ΝΑ ΟΥΜ.
Να ξεσπασεις στον υπαλληλο ναι...
Γιαυτο το λογο ειναι εκει για να πληροφορει, οχι να ξαει τα ρχιδιατ...
Ε αμα το δωσει το τηλεφωνο θα παρω, το θεμα ειναι να ξερουμε οτι οντως βγηκε αποφαση που να το λεει αυτο.
Να σου πω κάτι κανονικά ούτε εγω έπρεπε να πληρωσω που πήρα το αμάξι 4 μαιου σύμφωνα με την απόφαση αλλα πλήρωσα.Πηγα το πρωί απο την νομαρχια τους το ειπα και μου ελεγε κατι κινεζικα αυτος.Το έψαξε η αδερφη μου (δικηγόρος) και πριν κανενα διωρο έστειλε εξωδικο για τα λεφτα..Γιατι πρεπει να μου επιστραφουνε τα λεφτα οπως πρεπει και σε ολο τον υπολοιπο κοσμο που εκανε μεταβιβαση μετα την 1 μαιου.
Εγω θα τα παρω και θα το κυνηγήσω και δεν το κανω για τα χρήμματα δεν μου λείπουν 150 ευρο αλλα μαγκα δεν κανω κανεναν.
Δεν είναι ότι τον κάνεις μάγκα ρε συ...
Είναι ότι είτε δεν ήξερε πραγματικά είτε είναι ότι να ναι ο υπάλληλος και το παίζει ανήξερος και γενικά ο γνωστος που κάθεται και τα ξύνει.
Τώρα εσύ έστειλες και εξώδικο αλλά έχω την εντύπωση ότι θα μείνεις με το ....... στο χέρι.
Μακάρι να τα πάρεις πίσω αλλά που χρόνος να δώσουν σημασία και σε εξώδικα ειδικά και για τόσο μικρό ποσό.
Κράτα μας ενήμερους όμως...
http://i194.photobucket.com/albums/z...BAL_011/12.jpg
Μολις έχω κάτι νέωτερο θα σας πω.
Φίλε μου με αυτά τα 2 post πέφτεις σε αντίφαση! Στο πρώτο αφήνεις να εννοηθεί πως υπάρχουν 54 ανακοινώσεις από τις αντίστοιχες νομαρχίες για το θέμα, ενώ στο δεύτερο προβάλλεις σαν επιχείρημα απλά την υποχρέωση που έχουν οι νομαρχίες να συμμορφωθούν με την υπουργική απόφαση...
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί σε όλη την Ελλάδα περνάς ΚΤΕΟ το αυτοκινητό σου χωρίς να χρειάζεται να είναι ασφαλισμένο, ενώ στα κτεο που ανήκουν στη νομαρχία θεσσαλονίκης η ασφάλιση είναι προυπόθεση! Θυμάσαι που ο κάποιος νομάρχης πάντρεψε gay ζευγάρι ενώ αυτό το απαγόρευε ο νόμος? Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι στην πράξη οι νομαρχίες κάνουν ότι θέλουν!!
Αδερφε δεν υπάρχει καμία αντίφαση δεν ειναι επιχειρημα η υποχρέωση να ισχύσει ο νόμος.Νομοσχέδιο το οποίο εχει κατατεθεί στην βούλη και έχει ψηφιστεί ειναι υποχρέωση να τεθεί σε ισχυ αμεσα απο την μέρα ψήφισης του.Παράνομα λειτούργησαν όσες νομαρχίες δεν το έκαναν και οι οποίες υπέβαλαν μήνυση (θράσος) κιολας στην αρμόδια αρχη.
Μάλλον σου διαφεύγει ο ορισμός του επιχειρήματος, αλλά θα παραμείνω στην ουσία. Και η ουσία είναι ότι εφόσον σου ζητηθεί να πληρώσεις τέλη μεταβίβασης και δεν τα πληρώσεις, απλά δεν θα γίνει μεταβίβαση. Οι νομαρχίες κάνουν ότι θέλουν, όχι μόνο αγνοώντας υπουργικές αποφάσεις, αλλά ακόμα και δικαστικές! Φυσικά και είναι παράνομο το ότι μερικές νομαρχίες συνεχίζουν να εισπράτουν τέλος μεταβίβασης, έλα όμως που το κάνουν! Παράνομο είναι επίσης να πληρώνουμε δασμούς για καινούργια και μεταχειρισμένα εισαγωγής αυτοκίνητα, έλα όμως που πληρώνουμε :)