και stilo να μην εχεις μαθαινεις για τα αμαξια γενικως να μην πιανεσαι κοροιδο.
Printable View
και stilo να μην εχεις μαθαινεις για τα αμαξια γενικως να μην πιανεσαι κοροιδο.
αγαπητέ lakis οφείλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί μάλλον παρεξήγησες κάποια πράγματα στα λεγόμενα μου!
Δεν νομίζω οτι λέω ότι μου κατέβει στο κεφάλι. Έχω την δική μου άποψη και την κατέθεσα με έναν τρόπο που έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου και τον δικό μου τρόπο έκφρασης. Το χιούμορ δεν χρειάζεται ούτε λεξικά ούτε μετάφραση! Προσπάθησα να εκτονώσω μια κατάσταση που είχε δημιουργηθεί αναίτια και άδικα πιστεύω για κάποια άτομα, που εδώ μέσα πραγματικά προσφέρουν αφιλοκερδώς και για μένα είναι μάγκες επειδή το γουστάρουν και το κάνουν με την ψυχή τους και με μεράκι! Εσύ πιστεύεις οτι μπορεί ένα άτομο με το Χ nick πορεί να κάνει κακό σε αυτό το site? Και στο φινάλε τι είναι site? Site είμαστε όλοι εμείς! Εγώ μπορεί να είμαι σχετικά καινούργιος αυτό όμως δεν μπορεί να με εμποδίσει να καταλάβω οτι πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια που έχει φέρει κόσμο κοντά και παράλληλα έχει προσφέρει πάρα πολλές λύσεις και πληροφορίες γύρω από το αυτοκίνητο!
Όσο για το τι λέει το κεφάλι μου?
Παραμίλησα σοβαρά και πρέπει να επανέρθω στα φυσιολογικά μου!
αντιος! :D
Ψηφιζω οτι το αγχος του ειναι πραγματικο και ηθελε οντως να ανοιξει συζητηση..
Και επισης νομιζω οτι ο λογος που μιλησε ετσι ηταν για να σοκαρει κατα καποιο τροπο και να παρει απαντηση.
Εσεις ομως το πηρατε στραβα, αφηστε τα ban κατα μερος και καθηστε να μιλησετε.
Εξωθειτε σε μια ενταση που δεν χρειαζεται να υπαρχει..
Φυσικα δε θα παρακαλεσουμε κανεναν να μπαινει μεσα στο club αλλα η αυστηροτητα δεν ειναι λυση, μονο νευρα φερνει.
Προφανως το παιδι εκανε το λαθος που εκαναν και αλλοι βλακες παλιοτερα νομιζοντας οτι σε ενα τετοιο club υπαρχουν δικαιωματα.
Και πιστευω οτι δεν χρειαζοταν να σβηστει το θεμα γιατι ακομα και μια τετοια συζητηση μπορει να αποφερει συμπερασματα πολυ χρησιμα και για την πορεια του club.
(και αν υπηρχε ενα off topic στα off topic τι θα γινοταν, τοσες μαλακιες βλεπω κατα καιρους εκει μεσα χωρις παρεξηγηση)
Ποσο μαλλον καποιου που σας τιμαει με την παρουσια του αρκετα χρονια.
Και κατι ακομα, αν το μελος ειχε 5.000 μηνυματα το "μαγκας" δε θα ηταν αιτια για ban και ουτε το θεμα θα ειχε κλειδωθει φυσικα...
Ηρεμηστε λιγο να περασουμε καλα και ωραια !!!...
Έχει γαλάζιο πίθηκο η Μοζαμβίκη;
Για να μην παρεξηγούμε... το θέμα με τα εισαγωγικά σαφώς και δεν χρήζει banαρίσματος. Άλλωστε είμαι χρόνια αντίθετος με το ban γενικώς...
Απλά ήθελα να δείξω πόσο "αξία" έδωσα στο μήνυμα του Έξαρση. Δεν το απαξιώνω! Αλλά το παίρνω στην πλάκα...
Φιλικά,
Ο εξωεισαγωγικός.
Εγω σας βαζω στοιχημα οτι ειναι αντι-stilakias απο καποιο αλλο club και το μονο που ηθελε ειναι να μας την σπασει...το nick του και το avatar νομιζω τα λεει ολα!
Ασχετα κι αν ειναι μελος (λεμε τωρα) απο το 2005!