MiKe_KaVaLa
Τι πας να κανεις ρε.... ;;;
Αυτα ειναι καλα κρυμμενα μυστικα !
Μην τ' αποκαλυπτεις !!!
Printable View
MiKe_KaVaLa
Τι πας να κανεις ρε.... ;;;
Αυτα ειναι καλα κρυμμενα μυστικα !
Μην τ' αποκαλυπτεις !!!
Ρε παιδιά,
στην Εγνατία που μπορεί κανένας να σταματήσει αν έχει πρόβλημα?
Γυρνώντας εχθές από Ηγουμενίτσα, η μικρή έκανε εμετό (...)και σταμάτησα πριν τη σηραγγα της Δωδώνης δεξιά με αλάρμ (σε ευθεία εννοείται) για να την πλύνουμε λίγο στα γρήγορα.
Μόλις κατέβηκα, άρχισε μία φωνή από τα μεγάφωνα της σήραγγας: "απαγορευεται η στάθμευση στην είσοδο της σήραγγας. Παρακαλώ απομακρυνθύτε αμέσως!" σημ. ήμουν κοντά στην είσοδο, τέρμα δεξιά στην ευθεία του τοίχου (μπροστά μου δηλαδή στα 50-60 μετρά είχε ντουβάρι).
Αντε, να φύγουμε να πάμε παρακάτω λέω, γιατί αυτή η φωνή από τα μεγάφωνα επέμενε.
Μέσα στη σήραγγα, κάθε 300 μέτρα περίπου έχει άνοιγμα δεξιά για ώρα ανάγκης (σαν πάρκινγκ). Σταματάω εκεί, κατεβαίνω και ... πάλι η φωνή! "Η στάση επιτρέπεται μόνο για έκτακτη ανάγκη, παρακαλώ απομακρυνθείτε!"
Δε Γ.....σαι της φωνάζω και γω. Που ξέρουν αυτή αν έχω πρόβλημα ή όχι και στο κάτω κάτω που μπορεί κάποιος να σταματήσει για 2-3 λεπτά σε περίπτωση ανάγκης?
Τι έπρεπε να κάνω δηλαδή? Να πάω Γιάννενα με το παιδί μέσα στον εμετό?
Όση ώρα ήμουν σταματημένος, η φωνή ξελαρυγγιάστηκε αλλά απλά την αγνοούσα. Στο τέλος έλεγε κάτι ότι θα ειδοποιήσει άλλα δεν καταλάβαινα τι έλεγε ακριβώς.
Τι θα μου έκαναν? Θα με πήγαιναν αυτόφωρο επειδή σταμάτησα να βοηθήσω το παιδί μου?
Με λίγα λόγια,καλή η Εγνατία αλλά μη σου τύχει τίποτα και σταματήσεις, την έκατσες!
Ακριβώς... Πάντως ήχο οι κάμερες δεν καταγράφουν οπότε την άλλη φορά νοήματα με το χέρι!!!
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧA δεν το πιστευω αυτο που διαβασα...δεν γ@μιεται κ αυτος κ το μεγαφωνο του.
Εκτακτη αναγκη ειναι μονο αμα στουκαρεις κ ειστε ολοι μεσα στα αιματα δηλαδη?
ΧΧΑΧΑΧΑ δεν μπορω να το φανταστω να φωναζει..θα το δοκιμασω το ΣΑΒΚο
ριξτε μπινελικια στο τηλεφωνο σε τετοιες περιπτωσεις!
ακου εκει δεν ειναι αναγκη που το παιδι κανει εμετο!
την αλλη φορα πες ελα εσυ να δεις αν ειναι αναγκη ή οχι μωρη κ......α!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Καλα... Οταν θα περασω απο εκει την επομενη φορα θα σταματησω για πικ νικ στο τουνελ.
Οι ηλιθιοι...
Δημήτρη μην το παίρνεις προσωπικά !
..το κάνει με όλους!
Η Εγνατία Οδός έφτιαξε τον δρόμο. Από κει και πέρα τα parking πλειοδοτήθηκαν σε ιδιώτες. Εξ' αρχής αυτή ήταν η συμφωνία.