Καθολου λαθος... και πολυ σωστο μαλιστα, μου περισσευουν 1.000-2.000 για να τα δωσω στο μεσαζοντα ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ... Προτιμω να τα μοιραστω με τον ιδιωτη.
Και μη μου πας κοντρα παρακαλω !
Αντε κανε τραπεζι μπας και σου χαμογελασει η τυχη :P
Printable View
Καθολου λαθος... και πολυ σωστο μαλιστα, μου περισσευουν 1.000-2.000 για να τα δωσω στο μεσαζοντα ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ... Προτιμω να τα μοιραστω με τον ιδιωτη.
Και μη μου πας κοντρα παρακαλω !
Αντε κανε τραπεζι μπας και σου χαμογελασει η τυχη :P
Είναι λίγο άτοπα τα παραδειγματά σου, όλοι αυτοί είναι αναγκαίο κακό, για να παντρευτείς θές παπά(εκτός αν κάνεις πολιτικό γάμο προκαλώντας εγκεφαλικό στο σόι lol), για να μετακινηθείς γρήγορα άν δεν έχεις δικό σου μέσο ή αν δεν θές να ψάχνεις για πάρκιν θές ταξί, για να κινηθεί το αμάξι σου χρειάζεται βενζινάς, οι πολιτικοί αναγκαστικά υπάρχουν(εκτός και αν πιστεύεις στην αναρχία) κτλπ. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν παπάδες ταξιτζήδες και βενζινάδες, όμως γίνεται μια χαρά να μην υπάρχουν μάντρες!
Πάντως άσχετα με το πόσοι και πόσο απατεώνες είναι οι μαντράδες(θέλει μελέτη για να βγούν ποσοστά :P), αυτό που λέω εγώ είναι το ότι ο υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πρέπει να δείχνει την ίδια δυσπιστία σε ότι του λένε άσχετα με την ιδιότητα του πωλητή. Αυτό μόνο κράτα!
Ειπα εγω οτι δε χρειαζονται ?
Μπορουσαν να υπαρχουν χωρις να ειναι λαμογια.
Αυτοκινητο που βρισκεις σε ματρα 5.000 κανει 3.500 και ουτω καθ εξης...
Αυτο να ξερουμε, δυσπιστια... φυσικα χρειαζεται.
Εγώ το δικό 1,4 δεν το πλήρωσα 16500 για να το δώσω τώρα 6000 μέσα 4,5 χρόνια.
Άρα φτηνό μου ακούγετε το 1,4 που λες.
Ναι αν όμως θες να το δώσεις, το δίνεις 6 και λες και ευχαριστώ... Με 13500 παίρνεις πλέον καινούργιο bravo με 120 άλογα...
Κακά τα ψέματα,όλα απαξιώνονται,πόσο μάλλον τα αυτοκίνητα.Κι εγώ πέρσι τέτοια εποχή αγόρασα μια φωτογραφική μηχανή με τιμή 680€.Τώρα βγήκε το νέο μοντέλο-αντικαταστάτης,χωρίς καμιά ουσιαστική διαφορά,και κοστίζει 610€.Πόσο να την πουλήσω;Έχει χρησιμοποιηθεί κιόλας,δεν την αγοράζει κανείς πάνω από 300€!Φίλε μου μπορεί να το αγόρασες 16500€ πριν 4,5 χρόνια,αλλά αν ζητήσεις 13000€ κανείς δε θα σου τα δώσει διότι με αυτά τα χρήματα βρίσκει καινούριο αντίστοιχο και με ευκολίες ενώ εσύ θα τα απαιτήσεις μετρητά.Ιδίως τώρα που έχει μόνο 50% τέλος ταξινόμησης,και τις προσφορές που κάνουν οι αντιπροσωπίες,το να πάρεις ένα καινούριο αμάξι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Σαφώς και δε θα δώσει κανείς 13000,αλλά δεν το δίνω και 6000,για αυτό σου λέω ότι τα λεφτά που το βρήκες ,αν το αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση,είναι πολύ καλά